ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.08 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.08 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 01. Ο Καβαλάρης ( 9 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Αλλαγές στην σχέση
2) Έξοδα έκτακτα
3) Νέος έρωτας

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είσαστε δεν μέσα σε ένα ασταμάτητο άγχος για την σχέση σας, που από την αρχή του Καλοκαιριού, δείχνει ότι δεν πατάει καλά…στα συναισθήματα.

ζωδια – Καρκίνος: Έχουν γίνει πολλά ευτράπελα μέσα στον δεσμό σας, και το μόνο που απομένει είναι μια πιο σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, άμεσα.

ζωδια – Ζυγός: Είναι εμφανέστατες οι προσωπικές σας προσπάθειες για να λύσετε με μεγάλες σας διαφορές με τον άνθρωπο σας, και σίγουρα θα εκτιμηθούν.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλα αυτά που σκέφτεστε θα πρέπει κάποια στιγμή να τα πείτε στον άνθρωπο σας, έτσι ώστε και αυτός να ξέρει ποια είναι τα σχέδια σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δεν χρειάζεται να ακούτε τελικά κανέναν, σε ότι αφορά σχέσεις και συναισθήματα. Ότι πρόβλημα έχετε, μιλήστε το ευθέως με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Λέων: Όλα αυτά που έχετε συζητήσει – πει στον άνθρωπο σας, για τα πλάνα σας μέσα στο Φθινόπωρο σίγουρα έχουν γίνει αντιληπτά….και θα τα υποστηρίξει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να απορρίψετε πολλά άτομα, που πραγματικά σε τίποτα δεν σας είναι ταιριαστά.

ζωδια – Υδροχόος: Υπάρχει ακόμη χώρος μέσα στην καρδιά σας, για μια παλιά αγάπη, που στο τώρα θα κάνει την προσωπική της προσπάθεια …να σας φέρει πιο κοντά.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς οι ίδιοι, έχετε πολλά ακόμη να πείτε και να προσφέρετε στην σχέση σας. Κάτι πάντως ανάλογο θα κάνει και ο άνθρωπος σας…και όλα θα εξελιχθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια – Παρθένος: Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες μέσα στο μυαλό σας, για το κατά πόσο ο άνθρωπος σας έχει πραγματικά ξεκόψει από το παρελθόν του.

ζωδια -Τοξότης: Αν δεν έχετε κάτι να κάνετε με την μοναξιά σας, ασχοληθείτε με τα χόμπυ σας και…μην ψάξετε πάλι μέσα στις στάχτες του παρελθόντος.

ζωδια – Ιχθύς: Η στάση σας έχει μπερδέψει τον άνθρωπο σας, που λέει ότι δεν προσφέρετε συναισθήματα μέσα σε αυτήν την δύσκολη σχέση σας.

zodia-zvdia-75