ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.04 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.04 Τρίτη

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 31. Ο Ήλιος (Άσσος Καρό )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέος σύντροφος
– Ερωτικά φλερτ
– Οικονομική επιτυχία

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Είναι απαραίτητο πια να γνωρίζετε, το παρελθόν του συντρόφου σας, έτσι ώστε και εσείς από την δική σας την μεριά, να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε στο μέλλον σας.

Ταύρος

Το άτομο που έχετε δίπλα σας, δεν σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μέσα στον Μάιο, πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Δίδυμοι

Τα λόγια που έχετε τον τελευταίο καιρό, ανταλλάξει με το άτομο που αγαπάτε, έχουν φέρει έντονο πάθος στο μεταξύ σας, και σίγουρα τα συναισθήματα έχουν εμφανιστεί.

Καρκίνος

Μερικές αλλαγές θα χρειαστεί να κάνετε μέσα στην σχέση σας, καθώς τώρα που τα πράματα μεταξύ σας, έχουν ισορροπήσεις, μπορείτε να πάτε μέχρι και για γάμο.

Λέων

Δεν έχετε ελεύθερο χρόνο, για να δώσετε στις φιλικές σας παρέες, που ήδη έχουν πολλά παράπονα από εσάς. Τώρα χρειάζεται και να φέρετε μια νέα αγάπη στην ζωή σας.

zwdia-fotia

Παρθένος

Τα ερωτικά φλερτ που τρέχουν μέσα στην ζωή σας, έχουν αναστατώσει ευχάριστα την μοναξιά σας. Μέσα στον καινούργιο μήνα, θα έχετε και μια καινούργια σχέση.

Ζυγός

Επιτέλους όλα αυτά τα λογικά και τα βασικά που έχετε ζητήσει, από τον άνθρωπο σας, θα αρχίσουν άμεσα να γίνονται πραγματικότητα. Τώρα είναι και η δική σας η σειρά.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Δεν σας κρατάει πια τίποτα, μέσα σε αυτή την σχέση. Όλα είναι λάθος και τα όποια ερωτικά συναισθήματα, έχουν χαθεί. Μια συζήτηση τώρα θα βοηθούσε πολύ!

FACEBOOK (1)

Τοξότης

Ο πρώην σας, θέλει και πάλι να σας ανταμώσει, και μάλλον προσπαθεί να το καταφέρει με το να βάζει τους τρίτους, να ζητούν από εσάς, να τον ψάξετε.

Αιγόκερως

Τα συναισθήματα σας, έχουν μπλοκαριστεί, και μάλλον είστε απογοητευμένοι από τον άνθρωπο σας, και για αυτά ακόμη που δεν σας έχει προσφέρει.

Υδροχόος

Σημαντικά τα νέα που έχουν έρθει στον δρόμο σας, και μάλλον τώρα πρέπει να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για την οικογένεια αλλά και την εργασία σας.

Ιχθείς

Θέλετε να ακολουθήσετε τα βήματα του συντρόφου σας. Είναι μια καταπληκτική εποχή, για να μιλήσετε και να πάρετε τελικές αποφάσεις για την σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.