ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.06 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.06 Κυριακή

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 25. Η Βέρα ( Άσσος Σπαθί )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Πρόταση γάμου
– Νέο έρωτας
– Επανασύνδεση

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

χαρτομαντεια Κριός

Μην ακούτε τι λένε οι άλλοι, για την σχέση σας. Εσείς που είστε τώρα σε μια φάση επανασύνδεσης, ακούστε μόνο τι λέει η καρδιά σας και προχωρήστε.

Ταύρος

Η νοοτροπία σας είναι διαφορετική από τους άλλους και το ξέρετε. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να μείνετε εσείς σταθεροί στις αξίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Δίδυμοι

Μαγνητίζετε τα πλήθη και το ξέρετε. Τώρα μέσα στην σχέση σας υπάρχει ζήλια, και εσείς καλείστε με τον διπλωματικό σας τρόπο, να το διαχειριστείτε.

Καρκίνος

Μην πηγαίνετε μακριά. Ο έρωτας είναι δίπλα σας και τώρα από τον νέο μήνα θα σας χτυπήσει την πόρτα, μέχρι να ξεχάσετε όλα τα παλιά σας δεδομένα.

Λέων

Οι πληροφορίες που έχουν έρθει από τον σύντροφο σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι μπερδεμένες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε.

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Μπορεί να έχετε απογοητευτεί από τις άδικες συμπεριφορές του συντρόφου σας, αλλά μην το δείξετε ακόμη! Μέσα στον Ιούλιο θα αλλάξουν πολλά.

Ζυγός

Μπορεί να είστε πολύ κουρασμένοι, από όλα αυτά που κάνετε, αλλά το καλό είναι ότι τώρα μπορείτε να δείτε και πιο καθαρά, τι συμβαίνει με τον άνθρωπο σας.

Σκορπιός

Μέσα σε αυτό το Σαβ.Κο, θα λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα, από τον άνθρωπο σας, που θα σας μιλάει για κάποιες αλλαγές, που πια μπορούν να σας κάνουν επίσημο ταίρι.

αγαπη

χαρτομαντεια Τοξότης

Δεν μπορείτε να περιμένετε πια κανέναν. Τώρα υπάρχουν διάφορα θέματα στην ζωή σας, που πρέπει να δείτε πιο σφαιρικά και μόνιμα πια να τα αντιμετωπίσετε.

Αιγόκερως

Οι εκπλήξεις είναι πολλές για εσάς και την οικονομική σας καθημερινότητα. Τώρα θα καταφέρετε και τα προβλήματα του παρελθόντος, να τα κλείσετε μόνιμα.

Υδροχόος

Οι υποσχέσεις που έχετε δώσει στον άνθρωπο σας, είναι και η ώρα πια για να γίνουν πραγματικότητα. Σίγουρα και αυτός πολλά είναι αυτά που περιμένει από εσάς.

Ιχθείς

Μην ακούτε τους φίλους σας, για όλα αυτά που σας λένε για την ζωή του πρώην σας. Πιθανόν και να πρέπει να κάνετε την προσωπική σας πια έρευνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.