ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.10

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.10 Παρασκευή

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 06.Τα Σύννεφα (Ρήγας Σπαθί)

Ερωτική απογοήτευση,  άσχημα νέα,  σεξουαλική ποικιλία, διάθεση άμεσου χωρισμού, ανακρίβειες λόγων.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Μη αφήστε κανέναν και τίποτα,  να σας απομακρύνει από τα κοινά σχέδια, που έχετε καταστρώσει με τον σύντροφο σας. Οι μέρες σας βρίσκουν σε πολυεπίπεδη κινητοποίηση.

 

ζωδια – Καρκίνος:   Εκ ζωδιου έχετε μια μόνιμη ανάγκη, να προσφέρετε στον άνθρωπο που είναι κοντά σας και στην ερωτική σας ζωή. Αυτό, μέχρι τα τέλη του έτους… θα το εισπράξετε στο  πολλαπλάσιο.

 

ζωδια – Ζυγός: Μην προσθέτετε στην ήδη περίπλοκη  καθημερινότητα σας και επιπλέον βάρη – πρόσωπα,  και επιπλέον να απομακρύνεστε από τις κοινές σας επιθυμίες με τον ερωτικό σύντροφο σας …!

 

ζωδια – Αιγόκερως: Ο από μαζί χρόνος που περνάτε με τον σύντροφο σας, δεν σας δίνει υποχρεωτικά και τις απαραίτητες εγγυήσεις για ένα ανάλογο καλό  μέλλον. Δώστε μια περισσή  προσοχή …στο πως θα ανανεωθείτε και οι δύο σας.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε κάθετοι και απόλυτοι, και δεν ακούτε αυτά που σας λένε  και σας συμβουλεύουν… πρόσωπα  που έχουν ίσως βαρύτερη πείρα και γνώση από εσάς.

 

ζωδια – Λέων: Έχετε στην διάθεση σας λίγο πια χρόνο προκειμένου να πάρετε αποφάσεις ζωής … και να τις ανακοινώσετε εκεί και σε αυτούς που πρέπει. Πολλά αυτά που έχετε ανεχτεί …και που πρέπει να βάλετε σε μια πειθαρχία.. άμεσα.

 

ζωδια – Σκορπιός: Οι αγαπημένες σας συνήθειες θα ενισχυθούν από τον άνθρωπο σας. Ακόμα και αυτά που είχατε ζητήσει από το πρόσφατο παρελθόν, θα σας αποδοθούν απλόχερα…. και το αξίζετε.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Επιδιώξτε μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου, να ανοίξετε διάλογο με τον  άνθρωπο σας, για σοβαρά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Προσέξτε μήπως τελικά έχετε εμπιστευτεί το λάθος άτομο… και το έχετε φέρει πολύ κοντά στην ζωή αλλά και στην καρδιά σας. Οι μέρες που έρχονται θα σας δώσουν τις πρακτικές αποδείξεις.

 

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε οι τυχεροί αυτής της περιόδου που μπορείτε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κινήσεων  σας. Οι ώριμοι διάλογοι και η γενικότερη ψυχαγωγία έχουν πια την απόλυτη  προτεραιότητα τους.

 

ζωδια – Τοξότης: Αρχίστε να δείχνετε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που σας ζητάει ο δικό σας άνθρωπος,  και που σίγουρα έχουν την ιδιαίτερη σημασία τους για τον ίδιο. Κάντε κάτι ανάλογο και εσείς.

 

ζωδια – Ιχθύς: Θα δυσκολευτείτε να πεισθείτε για τις αληθινές σκέψεις  ενός ατόμου που έρχεται από μακρινό παρελθόν σας… και θα σας ζητήσει διάλογο …εκ νέου με στόχο την ερωτική  επανασύνδεση.