ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 31.12 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 31.12 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 21. Το Βουνό ( 08 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Εμπόδια στην αγάπη
2) Σκέψεις από το παρελθόν
3) Διάθεση για απομάκρυνση

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους και δείτε ποιοι είναι αυτοί που είναι πιο ταιριαστοί, για την δική σας ζωή. Για τους υπολοίπους, πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.

ζωδια – Καρκίνος: Εσείς και οι συναισθηματισμοί σας, έχετε πολλά θέματα να αντιμετωπίσετε το καινούργιο έτος. Εντάξτε σε όλα αυτά και την τετράγωνη λογική σας.

ζωδια – Ζυγός: Μην βάζετε κανέναν πάνω από εσάς. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν σας κάνει πιο αρεστούς στους τρίτους. Αντιθέτως, σας δείχνει δεδομένους.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι σκέψεις σας, θα πρέπει σίγουρα κάποια στιγμή να αποκαλυφθούν, στον άνθρωπο σας. Έχει και αυτός πολλά να σας αναφέρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Βρίσκεστε ανάμεσα σε μεγάλες αποφάσεις, για την αισθηματική σας ζωή. Αυτό είναι κάτι που άμεσα πρέπει να το σκεφτείτε και να δράσετε.

ζωδια – Λέων: Όλα συγκλίνουν προς την δική σας μεριά. Το άτομο που τόσο καιρό πολιορκείτε, θα έρθει να σας μιλήσει ανοιχτά για τα ερωτικά του συναισθήματα.

ζωδια – Σκορπιός: Εσείς και ο δυναμικός σας χαρακτήρας, έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις. Αυτό που πρέπει τώρα να γίνει, είναι να το υποστηρίξετε με πράξεις.

ζωδια – Υδροχόος: Έχετε τραβήξει τα φώτα επάνω σας. Μέσα σε αυτήν την ωραία κινητικότητα, θα υπάρξει και μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που θα σας δελεάσει.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Η θέση σας είναι δύσκολη. Δεν έχετε σκοπό να ξαναπάτε πίσω σε καταστάσεις και πρόσωπα που σας έχουν πικράνει. Όλα μπορούν να ξεπεραστούν.

ζωδια – Παρθένος: Μπορεί να είστε σφόδρα ερωτευμένοι με τον καινούργιο άνθρωπο, που έχει εισέλθει στην ζωή σας, όμως κρατήστε και κάτι για εσάς.

ζωδια – Τοξότης: Μπορεί στο τώρα τα πράματα, να είναι θολά για εσάς και την ερωτική σας ζωή, όμως από το νέο έτος όλα θα τροποποιηθούν προς το καλύτερο.

ζωδια – Ιχθύς: Οι σχέσεις που δοκιμάστηκαν και ξεπέρασαν τις δυσκολίες, στο τώρα και από τον νέο μήνα, θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις για κάτι περισσότερο.