ερωτικοι ζωδιακοί συνδυασμοί για το Καλοκαίρι

zwdia-shmera-7-8-14

Ερωτικοί ζωδιακοί συνδυασμοί για το Καλοκαίρι

Όλα τα ζώδια είναι με ένα αντηλιακό ανά χείρας… και το μόνο που σκέφτονται είναι ποιο ταίρι θα πάρουν μαζί στις διακοπές τους!!!

Αναλυτικά τα 12 ζώδια:

Οι Κριοί, ήδη έχουν μπει στο νόημα και την καλή ψυχολογία του Καλοκαιριού, κάτι που θα τους βοηθήσει, να βάλουν σε προτεραιότητες άτομα – γνωριμίες- σχέσεις – συναισθήματα. Υπάρχει και η εύνοια του Άρη, από τον ερωτικό Σκορπιό που θα δώσει λύσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 19 / 06 και 10 / 07

zodia-taro-45

 

Για τους ασταμάτητους Τοξότες και Ιχθείς, τα πράματα θα είναι ακόμη πιο απλά, καθώς οι περισσότεροι ήδη έχουν βρει το ιδανικό τους ταίρι, και το μόνο που λείπει είναι ο προορισμός των διακοπών.
Τυχερές ημερομηνίες: 22 / 06 και 09 / 07

Οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, είναι σε αμήχανη θέση, καθώς εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι σε μια αναποφασιστικότητα και αμηχανία για την προσωπική τους ζωή. Από τις 17 / 06 και μετά οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις θα δώσουν την λύση.
Τυχερές ημερομηνίες: 30 / 06 και 12 / 07

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Παρθένοι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Ακόμη και μόνοι, έχουν πάρει ήδη την απόφαση τους για να περάσουν καλά την περίοδο των διακοπών τους με τις καλές τους παρέες.
Τυχερές ημερομηνίες: 23 / 06 και 25 / 07

Οι Ζυγοί με τους Αιγόκερους, έχουν καταφέρει και έχουν μπερδέψει τόσο πολύ τα προσωπικά τους ζητήματα, που και οι ίδιοι, μάλλον θα ξοδέψουν το Καλοκαίρι τους, με βήματα επανασυνδέσεων και διπλωματικών δράσεων.
Τυχερές ημερομηνίες: 30 / 06 και 05 / 07

Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, είναι τα ζώδια που θα έχουν την τιμητική τους και την πρωτοκαθεδρία με επανενώσεις σχέσεων και γάμων, νέων μοιραίων συντρόφων αλλά, και μια υλική σταθερότητα που θα τους κάνει και πάλι να αισθανθούν δυνατοί και ασφαλείς.
Τυχερές ημερομηνίες: 29 / 06 και 07 / 07

Για τους Καρκίνους και τους Βασιλιάδες, θα υπάρξουν ανατροπές που σε βάθος χρόνου θα τους αφήσουν με μια υγιή σχέση. Πολλές οι συζητήσεις και οι επαφές, που θα γίνουν κατά την διάρκεια του Ιουνίου, και θα φανερώσουν καινούργιους έρωτες στους αδέσμευτους.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 / 07 και 15 / 07