ερωτικο ωροσκοπιο Πανσεληνος 20/06

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

ωροσκοπιο πανσεληνος 

Μια πολύ δυναμική Πανσέληνος σχηματίζεται στις 20 Ιουνίου, που είναι η δεύτερη πανσέληνος στον Τοξότη στη σειρά, και θα αναδείξει την ένταση ανάμεσα στις διεργασίες του μυαλού μας και τις λέξεις που λέμε πρακτικά.

Όμως οι δύσκολες όψεις του σχηματίζει ο πνευματικός Ερμής με τον μεθοδικό Κρόνο και τον οραματιστή Ποσειδώνα στη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, θα μας δυσκολέψουν κάπως να πραγματώσουμε τα όνειρά μας αν δεν έχουμε κάνει άρτιο σχεδιασμό και δεν έχουμε εργαστεί σκληρά.

 

Από τη μία πλευρά είναι ο Ποσειδώνας, που κεντρίζει τη φαντασία μας και ίσως να βλέπουμε τον κόσμο όπως θα μπορούσε παρά όπως πραγματικά είναι. Από την άλλη πλευρά είναι ο Κρόνος, που μας προσγειώνει και μας καλεί να χειριστούμε τα γεγονότα παρά όσα δημιουργούμε με τη φαντασία μας. Ευτυχώς, αυτές είναι δύο ειδών ενέργειες που μπορούν να συνυπάρξουν, αν πραγματικά το εννοούμε ότι θέλουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

zodia-taro-45

Αν και στη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου είναι εφικτό να δούμε την καρποφορία όσων σκεφτόμασταν τελευταία, δεν μπορούμε να στηριχτούμε πάνω της. Αυτή είναι μια προσωρινή χρονική συγκυρία, κυρίως επειδή η Πανσέληνος συντελείται στην ύστατη μοίρα του ιδεαλιστή Τοξότη, και σε λιγότερο από μία ώρα μετά η Σελήνη θα περάσει στον υπολογιστή Καρκίνο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ωστόσο η κυρίαρχη παρουσία της γήινης ενέργειας του Καρκίνου, αποτελεί μια ιδιαίτερα υποβοηθητική υπενθύμιση να χαλιναγωγήσουμε τις μεγαλεπήβολες ιδέες προκειμένου να πραγματώσουμε ένα μέρος τους.

Παράλληλα, αυτή η Πανσέληνος συνδέεται και με το Θερινό Ηλιοστάσιο, που θα είναι στην ακμή του όταν ο Ήλιος περάσει στον ευαίσθητο Καρκίνο. Η επικέντρωση της σκέψης και των δράσεών μας στο μέλλον, θα λειτουργήσει υπέρ μας μόνο αν προσπεράσουμε τον θορυβώδη κόσμο των λέξεων και αγκαλιάσουμε την επαφή με τα συναισθήματά μας.

ωροσκοπιο Κριός

Είναι πολλές οι συναρπαστικές ιδέες που περιφέρονται μέσα στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή, ωστόσο η πραγματική πρόκληση είναι να επιλέξετε μία και να την υπηρετήσετε.

Η Πανσέληνος στον οραματιστή Τοξότη και στον 9ο Οίκο σας της Περιπέτειας, σας εμπνέει να σκέφτεστε ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Δυστυχώς δεν μπορείτε να σηκωθείτε και έτσι απλά να πάτε όπου θέλετε… Η πραγματικότητα

θα είναι αυτή που θα σας ζητήσει να αφήσετε πίσω αυτές τις ιδανικές φαντασιώσεις. Να έχετε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι τα όνειρά μπορούν να βγουν αληθινά, αν έχετε ατίθαση καρδιά!

zwdia - love

ωροσκοπιο Ταύρος

Η ελπίδα σας είναι να γίνει πιο ουσιαστική μια χαλαρή σχέση σας, καθώς η Πανσέληνος στον Τοξότη επηρεάζει τον 8ο Οίκο σας της Οικειότητας. Γι’ αυτό όσες προσπάθειες κι αν κάνετε να αλλάξετε θέμα συζήτησης, όλα θα περιστρέφονται γύρω από αστεϊσμούς που ξεγλιστρούν από την συναισθηματική ένταση.

Είναι πολλές οι παρούσες συμπαντικές δυνάμεις που σας φτιάχνουν τη διάθεση και γεμίζουν αισιοδοξία της καρδιά σας, είτε είναι εγγυημένη είτε όχι… Δεν πρόκειται να πετύχετε τον στόχο σας αν πιέζετε καταστάσεις που βλέπετε ότι ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας. Παραδόξως, θα πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα αν σταματήσετε να προσπαθείτε τόσο εντατικά!

ωροσκοπιο Δίδυμοι

Μια πρόσφατη αλλαγή στη δυναμική των σχέσεών σας, εξακολουθεί να επηρεάζει τη ζωή σας με κάποιους απρόβλεπτους τρόπους. Είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε το νόημα της ζωής με μια φιλοσοφική συντροφιά, ωστόσο η Πανσέληνος στον Τοξότη και τον 7ο Οίκο σας που αφορά τους άλλους, μπορεί να εστιάσει την προσοχή σας σε κάποια άλλη σχέση σας.

Σε αυτή τη φάση, οι πραγματικές υπερβάσεις για εσάς δεν θα έρθουν όσο κοιτάτε το φως. Οι θησαυροί είναι θαμμένοι στο σκοτάδι, και εξαρτάται από εσάς η ανακάλυψή τους.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο Καρκίνος

Εσείς επιμένετε να εργάζεστε με τους συνήθεις τρόπους σας, όπως οι πλανήτες σας καλούν να σπάσετε το καβούκι σας και να περάσετε ορμητικά στο μέλλον!

Η δημιουργική ενέργεια της Πανσελήνου στον Τοξότη και τον 6ο Οίκο σας της Αυτοβελτίωσης, χρίζει αυτή την περίοδο ιδανική για να οργανώσετε την εργαλειοθήκη σας και να ανανεώσετε την τεχνική σας.

Αντί να αγχώνεστε για το πού σας οδηγεί το μονοπάτι που έχετε πάρει, απλά φροντίστε να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας κάθε στιγμή προκειμένου να αυξήσετε τις πιθανότητες να φτάσετε στην ικανοποίηση.

ωροσκοπιο Λέων

Σας ενθουσιάζει η προοπτική να ερμηνεύσετε τον ρόλο σας παρουσία των δικών σας ανθρώπων. Ίσως όμως να προβληματιστείτε λίγο, όταν θα στήνετε όλα τα κομμάτια σας και ανακαλύψετε ότι δεν ταιριάζουν και τόσο μεταξύ τους…

Γι’ αυτό η φιλοσοφική Πανσέληνος στον Τοξότη και τον 5ο Οίκο σας της Έκφρασης, θα σας υπενθυμίσει την αξία να παραμένετε αυθεντικός σε όσα λέτε και όσα κάνετε. Σοφία είναι να ξέρετε ποιος δρόμος είναι ο σωστός, ακεραιότητα είναι να τον πορευτείτε.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο Παρθένος

Νιώθετε το μυαλό σας να αιωρείται στους αιθέρες. Όμως το σημαντικό είναι να το ανακτήσετε, με μια θεαματική προσγείωση! Ίσως να προτιμάτε να αφήσετε κάποιες από τις πιο μεγαλεπήβολες ιδέες σας στην αφηρημένη σφαίρα της σκέψης. Ωστόσο δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην ευκαιρία να αναδείξετε τα όνειρά σας, καθώς αυτή η Πανσέληνος έμπνευσης στον Τοξότη κεντρίζει τον 4ο Οίκο σας των Θεμελίων.

Τα κλαδιά σας μπορούν να αγγίξουν τα αστέρια, μόνο αν οι ρίζες σας είναι πολύ βαθιές στο χώμα…

ωροσκοπιο Ζυγός

Δεν σας χαροποιεί ιδιαίτερα η επιστροφή στο σχεδιαστήριο για να στήσετε από την αρχή το σχέδιό σας για το μέλλον. Το προηγούμενο είχε πολλές εξαιρετικές ιδέες, οι οποίες όμως δεν είχαν υφανθεί σε έναν συνεκτικό ιστό…

Αν πραγματικά θέλετε να προχωρήσετε μπροστά, θα πρέπει να αφομοιώσετε τη σοφία που σας προσφέρει η Πανσέληνος στον Τοξότη και τον 3ο Οίκο σας της Μάθησης.

Υπάρχουν κάποιες πτυχές των πληροφοριών σας που σας έχουν ξεφύγει στην πορεία. Μην χάσετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τις προοπτικές σας, αφού αρκεί να τα ξανασκεφτείτε όλα πολύ καλά από την αρχή.

zwdia-zodia-tarw

ωροσκοπιο Σκορπιός

Ίσως αμφιβάλετε για την ικανότητά σας να εκτελέσετε τα καθήκοντά σας σε ένα αποδεκτό επίπεδο. Τελικά αποδεικνύεται ότι η κριτική σας ματιά είναι πιο οξυμένη από όλων των άλλων. Όλοι θεωρούν ότι κάνετε εξαιρετική δουλειά, ενώ εσείς βλέπετε μόνο τα λάθη σας.

Ευτυχώς θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ώθηση της ενέργειάς σας που σας παρέχει η Πανσέληνος στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σας της Προσωπικής Αξίας. Αν εστιάσετε στα επιτεύγματά σας αντί για τις αποτυχίες

σας, θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα βελτιώσετε τις μελλοντικές ευκαιρίες σας για επιτυχία.

ωροσκοπιο Τοξότης

Δεν είναι μικρό κατόρθωμα να παραμείνετε αντικειμενικοί, ενώ προσπαθείτε να ξεμπλέξετε τις δυναμικές στις κολλώδεις σχέσεις σας.

Μπορεί η αντανακλαστική Πανσέληνος στο ζώδιό σας να ρίχνει φως στον 1ο Οίκο σας του Εγώ, όμως εσείς πρέπει να ισορροπήσετε τις συναισθηματικές ανάγκες σας με τις ανάγκες των άλλων. Και δυστυχώς δεν σας ευχαριστούν οι περιορισμοί που σας τίθενται.

Όσο κι αν μπαίνετε στον πειρασμό να επαναστατήσετε, δεν είναι αυτή η πιο πρακτική τακτική. Αν αντ’ αυτού αλλάξετε ριζικά την οπτική σας, θα καταφέρετε να ωριμάσετε μέσα στα όρια των δεδομένων σας.

tarw-zwdia

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Στη θεωρία ξέρετε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να είστε κοινωνικοί. Στην πράξη ωστόσο, ίσως να θέλετε να λειτουργήσετε σαν στρουθοκάμηλος και να χώσετε το κεφάλι σας στην άμμο προκειμένου να γλιτώσετε από τον θόρυβο του κόσμου.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σας του Πνεύματος, θα σας δώσει τη δύναμη να κάνετε εξαιρετικές σκέψεις στην απομόνωση του μυαλού σας. Μπορεί οι άλλοι να μην αντιλαμβάνονται τη σημασία των δαιδαλωδών σκέψεών σας αυτή την εποχή, αλλά τίποτα δεν σας υποχρεώνει να αποκαλύψετε τα μυστικά σας αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Ευτυχώς η φαντασία σας είναι η δική σας χώρα των θαυμάτων…

ωροσκοπιο Υδροχόος

Σας κατακλύζουν ελπίδες για τη συμμετοχή σας σε μια ομαδική προσπάθεια, κατανοείτε ότι το Όλον είναι πιο σπουδαίο από τα μέρη που το απαρτίζουν, και προτιμάτε να βιώσετε άμεσα αυτή τη δυναμική.

Αυτή η Πανσέληνος στον Τοξότη επηρεάζει τον 11ο Οίκο σας των Κοινωνικών Δικτύων, ωστόσο εσείς δεν πρέπει να ξεχάσετε τις ατομικές σας ανάγκες και τη μοναδική σας συμβολή στον κάθε σκοπό. Σε έναν τέλειο κόσμο, η ομαδική δουλειά διανέμει τα καθήκοντα ενώ πολλαπλασιάζει την επιτυχία…

ωροσκοπιο Ιχθύες

Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι με τις ανάγκες των άλλων και θέλετε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να βοηθήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και σέβεστε.

Αυτή η Πανσέληνος στον Τοξότη και τον 10ο Οίκο σας της Εξουσίας, σας προκαλεί χωρίς να αφήνει περιθώριο σε κανέναν άλλο να έχει τον έλεγχο. Ακόμη και τα πιο καλοστημένα σχέδια μπορούν να καταρρεύσουν, αν μοιράσετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Το μυστικό για την επιτυχία, είναι να αποφασίσετε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και να αφήσετε όλα τα υπόλοιπα για μια άλλη μέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera