Ονειροκριτης – Χρήματα

taro-mythoi-alitheies

Ονειροκρίτης –  Χρήματα

Ονειροκριτης – Χρήματα : Όνειρα – μυστικά σύμβολα που ανακατεύονται σε έναν λαβύρινθο εικόνων – προσώπων – γεγονότων, και που χρίζουν εξήγησης.

Κάθε όνειρο είναι διαφορετικό και η ερμηνεία μοναδική.

…..αν δείτε στον ύπνο σας ….:

zodia-taro-45

 

Χρήματα – Χρυσές λίρες: Αν αυτά, τα βρείτε τυχαία στον δρόμο σας, σημαίνει ότι ξαφνικά θα προκύψουν κέρδη που θα σας βοηθήσουν από τις τρέχουσες οικονομικές στενότητες. Σαν δώρο,  σημαίνουν ότι πρέπει να είσαστε πάρα πολύ επιφυλακτικοί, και ιδίως αν προέρχονται από χέρι γυναίκας. Αν τα χαρίζετε, θα βρείτε λύσεις άμεσα σε πρακτικά προβλήματα. Γυναίκα που φοράει χρυσές λίρες, σύντομα θα παντρευτεί με τον άντρα των ονείρων της.

Επίσης, συνδέονται και με καταστάσεις κληρονομιάς – συμβολαίων. Επιτυχία σε εξετάσεις και διαγωνισμούς σε ευρύτερο πεδίο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Τυχερά νούμερα: Συνήθως συνδυάζονται και με την τύχη σε τυχερά παιχνίδια- καζίνο κτλ. Πέραν από αυτό, προειδοποιούν για ημερομηνίες σταθμούς στην ζωή σας, που δεν πρέπει να αψηφάμε. Επίσης αν είναι γραμμένα με κόκκινο μελάνι, θα σας αποδοθούν σύντομα τιμές, προαγωγή, αύξηση ή και διαπιστεύσεις στον επαγγελματικό  σας χώρο. Αν το δει αυτό γυναίκα μόνη, σύντομα θα βρεθεί με ταίρι. Αν είναι πολλά και μαζεμένα τα νούμερα, αποφύγετε κουτσομπολιά και σχολιασμούς.

 

Χρυσός – Πλούτη: Μυστικά και ένοχες καταστάσεις προμηνύουν τέτοια όνειρα, και στο άμεσο χρονικό διάστημα. Αν αυτά σας τα χάριζαν… θα γίνετε μάρτυρας ένοχου μυστικού. Αν τα δίνατε… μην μιλήστε για τα δικά σας μυστικά. Αν είναι μέσα σε σεντούκι – θησαυροφυλάκιο, οι επενδύσεις ( μικρές και μεγαλύτερες ), θα αποδώσουν σύντομα και πέραν κάθε προσδοκίας. Επιπροσθέτως, προστασία από ισχυρό πρόσωπο – εν ζωή και μη. Πολλές φορές,  το όνειρο αποκαλύπτει και σημεία – χώρους,  που πιθανόν να υπάρχει θησαυρός, ή χαμένο αντικείμενο.

 

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ονειροκρίτης –  Χρήματα

Πολύτιμοι Λίθοι – Κοσμήματα: Συσχετίζονται άμεσα με την ίδια την υλική αφθονία και σε φυσικό επίπεδο. Αν γυναίκα φοράει λίθους / κοσμήματα,  θα δεχτεί επιθετική κριτική από τρίτα δόλια άτομα, ακόμα και από τον οικογενειακό της κύκλο. Αν αυτά υπάρχουν μέσα σε σπίτι, τότε χαρές και προστασία θα υπάρχει για τους διαμένοντες. Δηλώνουν ταξίδι σε μακρινό προορισμό, ή άτομο που έρχεται από το εξωτερικό…. η και μόνιμη μετοίκηση εκεί.  Για τους ερωτευμένους, είναι προμήνυμα απιστίας – τρίτο πρόσωπο, σε εσάς ή τον σύντροφο σας. Για τους παντρεμένους… ευχάριστη είδη για παιδί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις