Ερωτικό Ταρωσκόπιο Δεκέμβριος ‘18

tarot-m

Ερωτικό Ταρωσκόπιο Δεκέμβριος ‘18

Ο έσχατος μήνας και πιο τυχερός του έτους, ξεπροβάλλει και δίνει απλόχερα χαρές και ευκαιρίες σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, και εκεί που το έχει ανάγκη!

Ερωτικό Ταρωσκόπιο Δεκέμβριος ’18, για όλους:

Κριός : Η Αυτοκράτειρα – Ανατολή
Εσείς θα πολλαπλασιάσετε τα οικονομικά σας έσοδα, και θα έχετε την ευχέρεια από το δεύτερο μισό του μήνα, να προχωρήσετε και σε πιο σημαντικές δεσμεύσεις στην ζωή σας, με τον άνθρωπο που αγαπάτε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 10 και 11/12

zodia-taro-45

Ταύρος : Το Άρμα – Βορράς

Οι σχέσεις όλες θα τονωθούν, με την είσοδο του μήνα και μέχρι να έρθει το καινούργιο έτος, εσείς θα έχετε ξεκαθαρίσει και την ερωτική σας ζωή, από το άγονο σας παρελθόν που σας αναζητάει, και συνεχώς σας τάζει χωρίς αντίκρισμα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 08 και 18/12

Δίδυμοι : Οι Εραστές – Δύση

Με τόσα που έχετε περάσει δύσκολα, στην προσωπική σας ζωή τους τελευταίους μήνες, θα πρέπει τώρα που έχετε βρει κάπως την ισορροπία σας, να βάλετε τους όρους σας. Αυτό είναι και το μόνο που θα κρατήσει κοντά σας, και όποιους τελικά αξίζουν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 07 και 19/12

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Καρκίνος : Ο Αυτοκράτορας – Ανατολή

Μικροδρομολόγια και μεγαλύτερα ταξίδια επιφυλάσσει το διάστημα μπροστά του Δεκεμβρίου, για ερωτικά και επαγγελματικά θέματα. Εσείς ειδικά που έχετε τον άνθρωπο σας, μακριά τώρα και κάτω από την εύνοια του σύμπαντος για να λήξετε μόνιμα αυτό το πρόβλημα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 01 και 18/12

Ερωτικό Ταρωσκόπιο Δεκέμβριος ‘18

Λέων : Ο Αρχιερέας – Δύση

Πρακτικά ζητήματα και οικογενειακές συζητήσεις φέρνει ο νέος μήνας, που όμως θα βάλουν και τα πράματα στην θέση τους. Ακόμη και περιουσιακά – οικονομικά, θα σας φέρουν πιο κοντά σε ανέσεις. Σίγουρα και το επόμενο σας βήμα, θα είναι και η ερωτική σας σχέση να ολοκληρωθεί.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 04 και 15/12

Παρθένος : Το Αστέρι – Βορράς

Θα γίνετε ένα ερωτικός στόχος για δύο άτομα. Τα ξέρετε και τα δύο, και το πιο σημαντικό είναι ότι εσείς από την δική σας την μεριά …δεν είστε έτοιμοι αλλά ούτε και ξεκάθαροι για κάτι τέτοιο. Σίγουρα τα πράματα έχουν φτάσει στο όριο τους, και εσείς πρέπει να αποφασίσετε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 03 και 20/12

zodia-zwdia-9988

Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης – Νότος

Ο νέος μήνας θα έρθει και εσείς ακόμη θα είστε σε σκέψεις για το τι θέλετε, να κάνετε με τον ερωτικό σας δεσμό, που δεν έχει πρόοδο. Σίγουρα με τόσες ευαισθησίες που έχετε εκ ζωδίου, πιθανόν και να συνεχίσετε να συντηρείτε καταστάσεις προβληματικές, μόνο από ανασφάλεια.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 09 και 23/12

Ερωτικό Ταρωσκόπιο Δεκέμβριος ‘18

Σκορπιός : Ο Κόσμος – Ανατολή

Πολλές οι επικοινωνιακές – παρασκηνιακές δράσεις, που σίγουρα σας ενοχλούν στους εργασιακούς σας χώρους. Αυτό είναι και κάτι που μέσα στον Δεκέμβριο, θα έχετε την ευχέρεια να το λήξετε. Επίσης, τυχόν σκόρπια φλερτ, απλά προσπεράστε τα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 10 και 25/12

Τοξότης : Ο Γητευτής – Δύση

Θα βασιστείτε στον άνθρωπο σας, για να λύσετε κάποια οικονομικά – πρακτικά σας προβλήματα…ίσως και το αντίθετο. Αυτό είναι και κάτι που στο μεταξύ σας θα δημιουργήσει πιο ισχυρά δεσμά, αλλά και αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 04 και 11/12

taro-zodia-098

Αιγόκερως : Ο Ήλιος – Νότος

Μυστικά σχέδια που έχετε κατά νου, μην τα βγάλετε ακόμη στην επιφάνεια, και όχι πριν να έρθει ο Ήλιος, πάνω στον οίκο σας. Επίσης, οικονομικά – οικογενειακά ζητήματα, θα χρειαστούν την παρουσία σας. Ένας νέος έρωτας, θα έρθει μέσα από τον φιλικό σας κύκλο.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 09 και 27/12

Υδροχόος : Η Σελήνη – Βορράς

Δεν είστε εσείς από αυτούς, που μπορούν οι άλλοι, εύκολα να τους παραπλανήσουν ερωτικά. Θέλετε όλο αυτά και τα ζείτε. Τώρα που και κάποια πρακτικά προβλήματα της ζωής σας, θα λήξουν, θα βρείτε την δυναμική να κρατήσετε δίπλα σας, μόνο όποιον εσείς θέλετε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 06 και 10/12

Ιχθείς : Ο Τρελός – Δύση

Θα ανακάμψετε ψυχολογικά. Αυτό θα δηλώσει και το τέλος του ερωτικού πόνου. Οι μέρες του Τοξότη έχουν για το ζώδιο σας επαγγελματικές επιτυχίες, πρόοδο σε σπουδές, αλλά και την επέκταση του κοινωνικού σας δικτύου…και γιατί όχι την προσπάθεια να ξαναφτιάξετε την ζωή σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 08 και 14/12

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia