Ερωτικό Φεγγάρι. Για κάποιον λόγο γίναν όλα!

Ερωτικό Φεγγάρι. Για κάποιον λόγο γίναν όλα!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το 3ήμερο 14-17/09

Κριός

Δεν θέλετε να πείτε ακόμη τα πάντα και όλα τα μυστικά σας, στο άτομο που αγαπάτε. Επιθυμείτε όλα να έρθουν μόνα τους και φυσιολογικά και χωρίς να χαθεί το μυστήριο.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

zodia-taro-45

Ταύρος

Έχετε ξεκαθαρίσει ευθέως στον σύντροφο σας, ότι αν δεν κάνει κάτι περισσότερο για εσάς και την σχέση σας, απλά θα αποχωρήσετε. Αυτό το έχει καταλάβει, άρα άμεσα θα δείτε αλλαγές.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται αυτή την εποχή να κάνετε κάτι μεγάλο – βαρύγδουπο …για να τραβήξετε την προσοχή του συντρόφου σας. Ξέρει ότι πρέπει να κάνει και αυτός την προσωπική του προσπάθεια.
You and Me – ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Καρκίνος

Όσα και να έχετε σαν προβλήματα, στην οικονομική σας ζωή, από την νέα εβδομάδα, θα αρχίσουν να υποχωρούν. Αυτό βέβαια, θα φέρει και καλυτέρευση και στα ερωτικά σας θέματα.
You and Me – ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ερωτικό Φεγγάρι. Για κάποιον λόγο γίναν όλα!

chartomanteia-44

Λέων

Μην σβήνετε ακόμη από τα τεφτέρια σας, τον πρώην σας. Μπορεί να είστε θυμωμένοι μαζί του, αλλά από τα τέλη του μήνα οι προτάσεις – επισκέψεις του, θα σας κάνουν όλα να τα ξανα-σκεφτείτε.
You and Me – ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ

Παρθένος

Από τις καταστάσεις που έχετε περάσει στο παρελθόν σας, τίποτα δεν σας κρατά. Τώρα έχετε κάνει κάποιες νέες γνωριμίες, που μάλλον έχετε πλέον βρει αυτό – αυτόν που ψάχνετε!
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Ζυγός

Δεν μπορεί κανείς να σας πει τι να κάνετε, σε μια ιδιαίτερη υπόθεση χωρισμού. Σίγουρα τα έχετε ξανα-περάσει και πια μπορείτε να ζυγίσετε τι αξίζει και τι όχι.
You and Me – ΕΠΑΝΕΝΩΣΕΙΣ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός

Εσείς το έχετε ρίξει στην εργασία, σε υπερβολικό βαθμό. Μάλλον αυτό που θέλετε είναι να μην σκέφτεστε όλα αυτά που έγιναν τον τελευταίο καιρό …στην προσωπική σας ζωή.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Τοξότης

Υπάρχουν πολλές και θετικές εκπλήξεις για εσάς, καθώς η οικογένεια σας και κάποια άλλα τρίτα-αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν πρακτικά σε ζητήματα σας.
You and Me – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ερωτικό Φεγγάρι. Για κάποιον λόγο γίναν όλα!

taro-zodia-76

Αιγόκερως

Το να μιλάτε και να συζητάτε, χωρίς ουσία και συγκεκριμένες προτάσεις με τον πρώην σας, δεν έχει νόημα. Καλύτερα να του πείτε έξω από τα δόντια, ότι έχετε μέσα στο μυαλό σας.
You and Me – ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΗΝ

Υδροχόος

Οι έμμεσες επικοινωνίες που έχετε με τον πρώην αγαπημένο – άνθρωπο σας, έχουν αρχίσει και ξανα-ζεσταίνονται. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα έχετε τις προτάσεις του.
You and Me – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ιχθείς

Το ταίρι σας, έχει πια φτάσει τα πράματα σε ένα καλό επίπεδο στους υπόλοιπους τομείς της ζωής του, που τώρα μπορείτε να κάνετε και κάποιο επίσημο βήμα μαζί.
You and Me – ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.