Ερωτικό Φεγγάρι. Θέλω να με νιώσεις!

flirt-zwdia

Ερωτικό Φεγγάρι. Θέλω να με νιώσεις!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο…17-20/08

Κριός: Υπάρχουν πολλές αλλαγές, στην ζωή του πρώην αγαπημένου σας, που έχει την διάθεση να σας πλησιάσει μέσα σε αυτόν τον μήνα, και να σας ζητήσει να τον δεχτείτε και πάλι πίσω.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

Ταύρος: Έρωτα και δημιουργία έχει το επόμενο διάστημα για το ζώδιο σας, που θα τα χαρείτε στο έπακρο. Οι γέφυρες επικοινωνίας θα ξανα-χτιστούν με την βοήθεια και των δύο συντρόφων.
You and Me – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Τα συναισθήματα σας έχουν πραγματικά συγκινήσει τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, και μέσα στην νέα σεζόν, ίσως και να λάβετε μια πρόταση δέσμευσης.
You and Me – ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Καρκίνος: Κοιτάξτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα τα οικονομικά σας, και μην αφήνεστε μόνο σε αυτά που σας λένε οι τρίτοι. Έχετε μεγαλύτερες δυναμικές.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

zodia-543

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Ξοδεύετε τον χρόνο σας με προσωπικότητες που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους δικούς σας ρυθμούς. Κοιτάξτε καλύτερα κάπου αλλού.
You and Me – ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Παρθένος: Αισθάνεστε μόνοι, μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό είναι όμως κάτι περαστικό καθώς ο σύντροφος σας, έχει σκεφτεί κάτι που μπορεί και πάλι να σας ανανεώσει.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ζυγός: Η δημιουργία οικογένειας – γάμος και λοιπές δεσμεύσεις είναι κάτι που θα δεχτείτε σαν προτάσεις, από τον άνθρωπο σας, νωρίς μέσα στον Σεπτέμβριο.
You and Me – ΤΡΙΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Ερωτικό Φεγγάρι. Θέλω να με νιώσεις!

zwdia - love

Σκορπιός: Κάποιο νέο θα έρθει μέχρι τις 23/08 στην πορεία της μοναξιάς σας, και θα σας μιλά για κάποιον πρώην σας ή ιδιαίτερη γνωριμία, που θέλει να σας συναντήσει.
You and Me – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Τοξότης: Δεν ξέρετε ακόμη πολλά για τον άνθρωπο που έχετε τώρα προσφάτως γνωρίσει, αλλά διαισθάνεστε ότι είναι το καρμικό σας έτερο!
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Αιγόκερως: Μην δίνετε τόσα πολλά από τον εαυτό σας και την καρδιά σας, σε άτομα που και αυτά με την σειρά τους, δεν σας έχουν προσφέρει κάτι αντίστοιχο.
You and Me – ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

zodia-88

Ερωτικό Φεγγάρι. Θέλω να με νιώσεις!

Υδροχόος: Δεν χρειάζεται εσείς και ο άνθρωπος σας να πείτε πολλά για το πώς αντιλαμβάνεστε το μέλλον σας. Θέλετε και οι σίγουρα τα ίδια.
You and Me – ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ

Ιχθείς: Δεν θα έχει κάποιο σοβαρό αποτέλεσμα η μόνιμη σας πίεση προς το άτομο που θέλετε. Αν επιθυμεί θα κάνει την κίνηση από μόνο του.
You and Me – ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.