Ερωτικό Φεγγάρι. Φέγγει στο σκοτάδι μόνο το άγνωστο!

zwdio-skorpios-afroditi

Ερωτικό Φεγγάρι. Φέγγει στο σκοτάδι μόνο το άγνωστο!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο 12-15/08

Κριός: Εσείς που έχετε μείνει μόνοι σας, αυτήν την εποχή, ή για κάποιον λόγο έχετε χαθεί με τον αγαπημένο σας, μην χάνετε το κουράγιο σας. Υπάρχουν αλλαγές ευχάριστες.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ταύρος: Αυτές τις μεγάλες τροποποιήσεις, που περιμένετε από τον σύντροφο σας, θα αρχίσουν να ξεπροβάλλουν από τα μέσα του Αυγούστου και μετά. Σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Οι μέρες έχουν για εσάς, χρήμα από πολλές και διαφορετικές πηγές, νέες ερωτικές προτάσεις και αρκετό κόσμο που θέλει να σας πλησιάσει, όχι υποχρεωτικά με πονηρό σκοπό.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Καρκίνος: Εσάς σας θέλει κάποιος από τα παλιά, και το ξέρετε! Μάλλον βάζετε επίτηδες δυσκολίες για να διαπιστώσετε, μέχρι που μπορεί να φτάσει η προσπάθεια του.
You and Me – ΝΕΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Λέων: Αυτά που έγιναν σε παρελθοντικούς χρόνους, δεν σας αφορούν αλλά και ούτε καν θέλετε να τα θυμάστε. Τώρα αυτήν την εποχή, κάτι άλλο ζητάτε τελικά.
You and Me – ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Παρθένος: Οι μετριότητες στην συμπεριφορά κάποιου σας προϊδεάζουν για αυτά που θα ακολουθήσουν. Σίγουρα έχετε την εμπειρία, για να αποφύγετε επαναλήψεις και λάθη.
You and Me – ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Ερωτικό Φεγγάρι. Φέγγει στο σκοτάδι μόνο το άγνωστο!

Ζυγός: Ξέρετε ότι έχουν συμβεί πολλά στην παρελθόν σας και μάλλον όλα είναι στην ματιά σας πια ύποπτα. Σίγουρα δεν είναι όλοι το ίδιο, και η εποχή, έχει για εσάς, πολλές εκπλήξεις.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ

zwdia - love

Σκορπιός: Είσαστε δυσαρεστημένοι, με αυτά που βλέπετε και εισπράττετε από το συντροφικό σας ταίρι. Σίγουρα πρέπει να μιλήσετε και να δώσετε τέλος στις όποιες παρεξηγήσεις.
You and Me – ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Τοξότης: Δεν θα υπάρξει από μόνη της κάποια αλλαγή, εντός της σχέσης σας ή του γάμου σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει εσείς από την μεριά σας, να το ενεργοποιήσετε.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΙΑ

Αιγόκερως: Αν έχετε πει τις δικές σας προτάσεις και ιδέες στον άνθρωπο που αγαπάτε, τότε θα πρέπει να του δώσετε και τον σχετικό χρόνο για να κάνει τις πράξεις που πρέπει.
You and Me – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

zodia-88

Ερωτικό Φεγγάρι. Φέγγει στο σκοτάδι μόνο το άγνωστο!

Υδροχόος: Η κατάσταση μέσα στον γάμο – δεσμό σας είναι περίεργη. Αισθάνεστε ότι δεν είστε καλά και ότι πρέπει σαν ζευγάρι, να μιλήσετε βρίσκοντας λύσεις.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ

Ιχθείς: Υπάρχει μια ευχάριστη αλλαγή και ανατροπή, στην ζωή του αγαπημένου σας, που θα σας ανοίξει επιτέλους τις πόρτες για να είστε μαζί, όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί.
You and Me – ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον