Ερωτικό Φεγγάρι 01-03/03 Αγάπη που έγινες δίκοπο μαχαίρι

erwtika-mystika-zwdiwn

Ερωτικό Φεγγάρι 01-03/03 Αγάπη που έγινες δίκοπο μαχαίρι

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο.

Κριός: Μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις περίεργες μέσα στην ερωτική σας ζωή, αλλά τώρα που ξέρετε και τι πραγματικά συμβαίνει θα πρέπει να μην μείνετε άλλο στάσιμοι.
You and Me – Ερωτική Αλλαγή

Ταύρος: Δεν θα βρείτε κάτι μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, που να σας δελεάζει ερωτικά. Σαφώς και έχετε κάποιες προτάσεις και φλερτ, όμως δεν είναι αρκετά, για να σας κερδίσουν.
You and Me – Ευχάριστες εκπλήξεις

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Οι μέρες είναι γεμάτες, από χαμογελαστά πρόσωπα γύρω σας, που δείχνουν το καθένα, να θέλει κάτι από εσάς. Πιθανόν και ένας νέος έρωτας, θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε.
You and Me – Αισθηματικές δεσμεύσεις

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο-98

Ερωτικό Φεγγάρι 01-03/03

Καρκίνος: Έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό, δύο άτομα από τα παλιά και ζητούν να σας μιλήσουν, για τα ακόμη ενεργά συναισθήματα τους, αλλά και για μια ευκαιρία επανασύνδεσης.
You and Me – Οικονομική άνεση

Λέων: Το ότι το ταίρι σας, έχει ακόμη επαφές επικοινωνιακές και κοινωνικές με το παρελθόν του! Αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας ενοχλεί, και πρέπει άμεσα να το λύσετε μαζί του.
You and Me – Επισκέψεις από τα παλιά

Παρθένος: Τα φαινόμενα απατούν. Τώρα μόνο που έχει περάσει και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να δείτε την αληθινή πλευρά, των αισθημάτων του συντρόφου σας.
You and Me – Άμεσες επανασυνδέσεις

zodia-zwdia-9988

Ζυγός: Δεν αισθάνεστε πια και τόσο δεμένοι, με τον άνθρωπο σας, καθώς έχουν συμβεί πολλά γεγονότα, που σας έχουν παγώσει. Μέσα στον Μάρτιο, θα πρέπει να εξηγηθείτε.
You and Me – Ανατροπή δεδομένων

Σκορπιός: Όλα αυτά που σας έχουν τύχει πολλά στην προσωπική σας ζωή, αλλά είναι και τα μεγαλύτερα μαθήματα που έχετε πάρει. Τώρα θα πρέπει να είστε και διπλά προσεχτικοί.
You and Me – Νέα πρόσωπα

Τοξότης: Αμφισβητείτε κάθε νέο άτομο και τις προθέσεις του, καθώς έχετε περάσει μέσα από ποικίλες στενωπούς, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Δώστε όμως και μια νέα ευκαιρία.
You and Me – Κοινωνική ζωή

zodia-88

Ερωτικό Φεγγάρι 01-03/03

Αιγόκερως: Είναι μια καλή περίοδος, για εσάς και όλα αυτά που τρέχουν αυτήν την εποχή στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Τώρα έρχονται τα καλύτερα.
You and Me – Απρόσμενες συναντήσεις

Υδροχόος: Μια δεύτερη ευκαιρία, θα σας ζητήσει ο σύντροφος σας, για να μπορέσει να φύγει από την δυσμένεια που τον έχετε, και να σας κατακτήσει αυτήν την φορά υπό νέους όρους.
You and Me – Λόγια αγάπης

Ιχθείς: Είστε το πιο προβεβλημένο ζώδιο, αυτής της εποχής που θα έχει και τις περισσότερες ευκαιρίες, για να διορθώσει παλιότερα λάθη, σε όλους τους τομείς.
You and Me – Ερωτοφιλίες

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.