Ερωτικό Φεγγάρι 04-06/11 Να κοιμηθούμε αγκαλιά, να μπερδευτούν τα όνειρα μας!

synastria-erwtikes-sxeseis

Ερωτικό Φεγγάρι 04-06/11 Να κοιμηθούμε αγκαλιά, να μπερδευτούν τα όνειρα μας!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο

Κριός: Δεν είστε εσείς αυτοί, που μπορείτε να κρυφτείτε πίσω από τα λόγια και την διπλωματική σας συμπεριφορά. Αυτό είναι και κάτι, που θα δώσει αφορμές στην άλλη πλευρά της σχέσης, για να κινητοποιηθεί πια.

You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

zodia-taro-45

Ταύρος: Κάποια πράματα από τον δεσμό σας, προσπαθείτε να τα κρατήσετε κρυφά και για τον λόγο που βλέπετε – διαπιστώνετε, ότι υπάρχει πολλή ζήλια γύρω σας.
You and Me – ΕΡΩΤΟΦΙΛΙΕΣ

Δίδυμοι: Οι καλύτερες μέρες είναι κοντά σας. Αυτό θα ξεκινήσει από την νέα εβδομάδα, που θα δείτε μια μεγαλύτερη ροή χρήματος, αλλά και νέα φλερτ στον δρόμο σας.
You and Me – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΦΙΛΩΝ / ΕΡΑΣΤΩΝ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Καρκίνος: Έχετε πια σκεφτεί τα πάντα για την σχέση σας, και τώρα μπορείτε να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για αυτά που έχετε αποφασίσει για το μέλλον σας.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Λέων: Δεν ξέρετε τι μπορεί να κρύβει τελικά αυτό το βλέμμα το ιδιαίτερο και τα μισόλογα από κάποιον που τόσο καιρό μπαινοβγαίνει στην ζωή σας. Το θέμα αυτό θα λυθεί μέσα στις ερχόμενες ημέρες.
You and Me – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

Ερωτικό Φεγγάρι

Παρθένος: Θα πρέπει να βάλετε ένα στοπ, στην όλη αυτή παραφροσύνη που ζείτε μέσα στον δεσμό σας. Ξέρετε ότι αυτά που σας προσφέρονται είναι απλά….ελάχιστα.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

taro-zodia-76

Ζυγός: Οι ενδείξεις που πιάνει κάποιος που το αφοράτε ερωτικά, από εσάς είναι θετικές. Από την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν επικοινωνίες και συναντήσεις.
You and Me – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Σκορπιός: Οι σκέψεις σας, είναι εγκλωβισμένες σε μια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία, που το ένστικτο σας λέει ότι ακόμη κάτι σιγοκαίει.
You and Me – ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΝΕΟ ΕΡΩΤΑ

Ερωτικό Φεγγάρι

Τοξότης: Αφήστε τους ενδοιασμούς σε αυτά που τόσο βαθιά αισθάνεστε, για τον άνθρωπο σας και ότι έχετε σκεφτείτε επιβάλλεται πια να του το πείτε.
You and Me – ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ

taro-zodia-098

Αιγόκερως: Δεν αναγνωρίζετε κάποιες στιγμές τον ίδιο σας, τον εαυτό με όλα αυτά που έχετε υποστεί και ανεχτεί σε αυτή την σχέση. Αυτό πρέπει να αλλάξει.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Υδροχόος: Η κριτική που ασκείτε μόνιμα, σε ένα άτομο που τόσο πολύ σας θέλει, ίσως και να το έχει κάνει να μαζευτεί περισσότερο και να μην σας μιλά πια.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ

Ιχθείς: Η μέρα που θα αντικρύσετε και πάλι τον αγαπημένο σας, δεν είναι και πολύ μακριά από τώρα. Μαζί φέρει και νέες προτάσεις για εσάς τους δύο.
You and Me – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.