Ερωτικό Φεγγάρι 05-07/03 Δύο ζωές ακόμη να είχαμε και οι δυό!

maxresdefault-erwtikes-zwdia

Ερωτικό Φεγγάρι 05-07/03 Δύο ζωές ακόμη να είχαμε και οι δυό!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο

Κριός: Με τόσο καλά οικονομικά και πέριξ θέματα, εσείς θα πρέπει τώρα με ένα πιο χαλαρό ύφος, να δείτε πιο αναλυτικά και σοβαρά, για ποιόν λόγο η σχέση σας δεν εξελίσσεται.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ταύρος: Μόνο καλές ειδήσεις θα έρθουν αυτές τις ημέρες του ανάδρομου Ερμή, στον ερωτικό σας τομέα. Κάποιοι θα βρουν νέα αγάπη…κάποιοι άλλοι θα τα βρουν με μια παλιά αγάπη!
You and Me – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΙΛΩΝ

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Δεν σας νοιάζει καθόλου πια το γεγονός, ότι ο πρώην σας έχει σταματήσει να σας ψάχνει! Μάλλον τώρα έχετε ελεύθερο και το πεδίο για να κυνηγήσετε κάτι καινούργιο.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο-98

Ερωτικό Φεγγάρι 05-07/03

Καρκίνος: Κάποιος που κινείται στους φιλικούς – κοινωνικούς σας κύκλους, έχει τον τελευταίο καιρό, έρθει πιο κοντά σας και μάλλον θέλει να σας αποσπάσει την ερωτική σας προσοχή.
You and Me – ΕΡΩΤΟΦΙΛΙΕΣ

Λέων: Κάτι σημαντικό έχει να σας ανακοινώσει το ταίρι σας, που τώρα έχει σίγουρα ξεμπλέξει από το ερωτικό του παρελθόν. Είναι και η δική σας η σειρά για να δράσετε.
You and Me – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Παρθένος: Έχετε έρθει πολύ πιο κοντά στον άνθρωπο σας…και αυτό θα δώσει και την έναρξη σε μια σειρά από αποφάσεις που θα μιλούν για ένα μέλλον καλύτερο.
You and Me – ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

zodia-zwdia-9988

Ερωτικό Φεγγάρι 05-07/03

Ζυγός: Κάποιες συνήθειες σας τελικά θα πρέπει να τις αλλάξετε καθώς, τώρα τα πράματα μέσα στην σχέση σας, έχουν αρχίσει και ισορροπούν και όλα δείχνουν ότι εσείς οι δύο θα κάνετε και το επόμενο βήμα.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σκορπιός: Πολλά αυτά που πρέπει το διάστημα αυτό να τακτοποιήσετε. Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά – εργασιακά σας. Όλα τα άλλα θα περιμένουν την λήξη του ανάδρομου.
You and Me – ΤΑΞΙΔΙΑ – ΑΝΑΨΥΧΗ

Τοξότης: Κάποιες τυχαίες σας συναντήσεις με το άτομο που έχετε χωρίσει, θα πυροδοτήσουν νέες επαφές – συζητήσεις αλλά και προτάσεις για άμεσα επανασύνδεση.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

zwdia shmera

Αιγόκερως: Πολλά τα γεγονότα που συντρέχουν μέσα στην προσωπική σας ζωή, και μάλλον έχετε μπερδευτεί. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε την καθημερινότητα σας από τις περιπέτειες.
You and Me – ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Υδροχόος: Ένα καινούργιο φλερτ που έχετε, τείνει να δυναμώσει και μάλλον τώρα θα μπορέσετε να μιλήσετε και για μια σχέση. Τα άστρα πάντως είναι σύμμαχοι σας σε όλα.
You and Me – ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ιχθείς: Όλες αυτές οι καλές πλανητικές όψεις συντρέχουν μέσα στην ζωδιακή σας εποχή. Άρα εσείς θα πρέπει να επωφεληθείτε όλων των ευκαιριών στην ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή.
You and Me – ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΕΣΜΟΙ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.