Ερωτικό Φεγγάρι 06-08/02 Θέλω να σε δω, το ομολογώ!

imerisies-7314

Ερωτικό Φεγγάρι 06-08/02 Θέλω να σε δω, το ομολογώ!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο.

Κριός: Δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι θέλει από αυτήν την σχέση ο άνθρωπος σας. Σίγουρα δεν θα περιμένετε για πολύ ακόμη τις απαντήσεις του. Τα όρια της υπομονής σας, είναι ήδη τεντωμένα.

You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

zodia-taro-45

Ταύρος: Υπάρχουν κάποιες επικοινωνιακές εντάσεις με τον άνθρωπο σας που θέλει να πάρει περισσότερο χρόνο, για να σας δώσει μια πειστική απάντηση. Μάλλον πρέπει να μιλήσετε πιο ισορροπημένα.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Δίδυμοι: Είστε κάτω από την στενή πολιορκία μιας καινούργιας γνωριμίας που σίγουρα σας έχει ενθουσιάσει. Τώρα μπορείτε να πείτε, ότι είστε απελευθερωμένοι από το παρελθόν.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Ερωτικό Φεγγάρι 06-08/02

Καρκίνος: Ζυγίστε όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στη ερωτική σας ζωή στο παρελθόν, και θα δείτε ότι μπορείτε να πείτε τελικά, ότι είστε τυχεροί που κάποιοι ακόμη δεν κινούνται παράλληλα με εσάς.
You and Me – ΔΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Λέων: Με την Αφροδίτη και τον Άρη, να δίνουν τις καλύτερες δυνατές όψεις πάνω σε όλα τα ζώδια της Φωτιάς, εσείς θα καταφέρετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που δεν είναι της φιλοσοφίας σας.
You and Me – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Παρθένος: Η καρδιά σας, έχει πληγωθεί πολλές φορές στο παρελθόν που τώρα σίγουρα δεν είστε για άλλα πειράματα. Ίσως και να πρέπει για ένα μικρό διάστημα να μείνετε μόνοι σας.
You and Me – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

taro-zodia-76

Ερωτικό Φεγγάρι 06-08/02

Ζυγός: Είστε μπερδεμένοι μεταξύ αυτού που τώρα έχετε στην ερωτική σας ζωή, και κάποιου που έχει προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα και κάτι ζητάει από εσάς.
You and Me – ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Σκορπιός: Έχετε κάνει πολλά καλά και προσφέρει ατελείωτη βοήθεια στον άνθρωπο σας, και τώρα απλά περιμένετε από την δική του την μεριά να αντιδράσει ανάλογα.
You and Me – ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ – ΕΠΑΦΕΣ

Τοξότης: Μην υποτιμάτε τα μαθήματα που έχετε πάρει από τις δύσκολες σχέσεις που έχετε περάσει. Τώρα είστε και σε μια πιο ώριμη φάση, που αυτό δεν θα ξανα-συμβεί.
You and Me – ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

taro-zodia-098

Αιγόκερως: Οι ταχύτητες που θα σας δώσει η Αφροδίτη μέσα στον αστρολογικό σας οίκο, είναι μεγάλες. Αυτό κάποιους θα τους βοηθήσει στο να ξεμπλέξουν από το παρελθόν τους.
You and Me – ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Υδροχόος: Οι σκέψεις που κάνει ο άνθρωπος σας, έχουν γίνει προτάσεις και προσεχώς θα γίνουν και πράξεις. Είστε από τους τυχερούς και στον οικονομικό τομέα.
You and Me – ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ιχθείς: Ευνοημένοι είστε σε κάθε επίπεδο. Σίγουρα θα πρέπει να δείτε την προσωπική σας ζωή και όλα αυτά τα καλά που θα σας προταθούν…παλιά και νέα.
You and Me – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.