Ερωτικό Φεγγάρι. 07-10/01 Έχουμε πολλά να πούμε…που δεν είπαμε!

erwtiko-test

Ερωτικό Φεγγάρι. 07-10/01 Έχουμε πολλά να πούμε…που δεν είπαμε!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο.

Κριός: Μπορεί να έχετε μείνει καιρό μόνοι σας, αλλά με τόση αστρολογική κινητικότητα στα ζώδια του Πυρ, θα έχετε και εσείς μόνο θετικές κοινωνικές συναναστροφές που θα σας δώσουν νέο έρωτα.

You and Me – ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

zodia-taro-45

Ταύρος: Οι σχέσεις που έχουν παγώσει αυτό το χρονικό διάστημα, θα βρουν και πάλι τους κανονικούς τους ρυθμούς, και μέσα στο μήνα αυτόν θα κάνουν και κάποια επόμενα βήματα.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

Δίδυμοι: Μην είστε και τόσο ανοιχτοί σε νέα πρόσωπα, καθώς όλα μπορούν να είναι μόνο επιφανειακά…προθέσεις – συναισθήματα! Μόνο ο χρόνος θα σας δείξει τις αλήθειες όλων.
You and Me – ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Καρκίνος: Μην ακούτε τι σας λέει ο κάθε ένας, από όλους αυτούς που είναι στο κύκλο σας, για την ερωτική σας ζωή! Πολλά αυτά που δεν ξέρουν για εσάς σίγουρα.
You and Me – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Λέων: Οι ερωτικές σας προθέσεις, έχουν τη βάση τους και στα ανοδικά σας οικονομικά, που θα φέρουν πολλές λύσεις ακόμη και μέσα στις ερχόμενες ημέρες.
You and Me – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Παρθένος: Αποφασίστε τι πρέπει να γίνει εντός του δεσμού σας. Οι καυγάδες και οι παρεξηγήσεις, έχει έρθει πια έρθει η ώρα για να σταματήσουν.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζυγός: Πολλές οι αλήθειες που θα έρθουν στο προσκήνιο, καθώς όλα τα αστρολογικά έχουν συμμαχήσει για να αλλάξει η ζωή σας, μέσα σε αυτόν τον μήνα.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ερωτικό Φεγγάρι

Σκορπιός: Ο προσωπικός σας σκοπός, είναι μέσα στις προσεχείς ημέρες, να βρείτε διέξοδο από τα οικονομικά σας, και να λύσετε όλες τις παλιές σας ερωτικές εκκρεμότητες.
You and Me – ΕΡΩΤΟΦΙΛΙΕΣ

Τοξότης: Η τακτική που έχετε, μόνο σε επιτυχία θα σας οδηγήσει τελικά. Υπάρχουν καταστάσεις που ήδη σας πλησιάζουν, με προτάσεις για δέσμευση – επανασύνδεση.
You and Me – ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

taro-zodia-098

Αιγόκερως: Δεν είστε ακριβώς μόνοι! Μπορεί η εποχή να σας έχει φέρει σε απομάκρυνση από τον σύντροφο σας, αλλά δεν είναι κάτι που θα διαρκέσει για πολύ ακόμη.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Υδροχόος: Το πάθος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας. Μάλλον τώρα θα πρέπει και να βρείτε τον άνθρωπο που θα το μοιραστεί μαζί σας μόνιμα.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ

Ιχθείς: Οι ερωτικές υποσχέσεις που έχετε πάρει, είναι μεγάλες. Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα σας αποδείξει και όλες τις σχετικές αλήθειες τους!
You and Me – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.