Ερωτικό Φεγγάρι 09-11/11 Μην μιλάς, εσύ απλά να με αγαπάς!

pws-na-epanorthwsete-me-kathe-zwdio

Ερωτικό Φεγγάρι 09-11/11 Μην μιλάς, εσύ απλά να με αγαπάς!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο

Κριός: Είναι μια εποχή, που θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες, που θα λύσουν μόνιμα τα οικονομικά σας προβλήματα, και σε δεύτερο βαθμό θα καλυτερεύσουν και την ερωτική σας σχέση.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Ταύρος: Έχετε γίνει η μεγάλη αγάπη του ταιριού σας, και κάτω από τον θετικό αστρολογικό ουρανό του Νοεμβρίου, θα έχετε και ξαφνικές προτάσεις για δεσμεύσεις.
You and Me – ΣΚΟΠΟΣ Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Είναι “αμαρτωλά” τα λόγια σας… και κάποιον έχουν κάνει να σας ερωτευτεί! Οι καταστάσεις θα φέρουν αταίριαστους ανθρώπους κοντά.
You and Me – ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ

Καρκίνος: Δεν έχετε καταλάβει, ότι τραβάτε άθελα σας την προσοχή κάποιου από τον φιλικό ή εργασιακό σας κύκλο. Θα το μάθετε μέσα από την ερωτική του εξομολόγηση.
You and Me – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Λέων: Λόγια και υποσχέσεις που έχετε πάρει, για ακόμη μια φορά, από τον πρώην εραστή σας, πραγματικά σας αφήνουν αδιάφορους. Κάτι νέο ζητάτε τώρα.
You and Me – ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ

Παρθένος: Μπορεί να μην μιλάτε με το άτομο που σας αφορά, λόγω μικρών παρεξηγήσεων που έχουν συμβεί, αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά, αυτό σίγουρα θα ξεπεραστεί.
You and Me – ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ

Ζυγός: Κάποιος μετράει τις μέρες, για να σας δει. Τον ξέρετε και σας αφορά και εσάς. Σίγουρα με την υποστήριξη της Αφροδίτης, όλα θα γίνουν σχετικά εύκολα.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

zodia-zwdia-9988

Σκορπιός: Χρεώνετε συνέχεια τον σύντροφο σας, ότι κάνει λάθη και δεν δίνει λύσεις στην σχέση σας. Μήπως να κάνετε και εσείς κάτι για αλλαγή, αυτήν την φορά?
You and Me – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ερωτικό Φεγγάρι

Τοξότης: Με τον Ήλιο να σας πλησιάζει, όλο και πιο ερωτευμένοι θα νιώθετε με τον άνθρωπο σας. Αυτό πιθανόν και να σας ωθήσει σε προτάσεις – ιδέες για δέσμευση.
You and Me – ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Αιγόκερως: Δεν επιτρέπετε, εσείς οι ίδιοι να ταλαιπωρείστε από ερωτικά θέματα πια. Υπάρχουν και τόσα άλλα ζητήματα, που δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε για νέα σχέση.
You and Me – ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

taro-zodia-098

Ερωτικό Φεγγάρι

Υδροχόος: Όσα έχετε βρει στην καρδιά του ανθρώπου σας, δεν τα έχετε βρει όλα μαζεμένα, σε όλους τους προηγούμενους σας συντρόφους.
You and Me – ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ιχθείς: Προστατέψτε περισσότερο την αισθηματική σας ζωή, από τα ζηλιάρικα μάτια. Ακόμη και αν χρειαστεί μια μιλάτε άλλο για τον άνθρωπο σας.
You and Me – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.