Ερωτικό Φεγγάρι 11-13/02 Κράτησες μισά τα σ’ αγαπώ!

xwrismos-mathima

Ερωτικό Φεγγάρι 11-13/02 Κράτησες μισά τα σ’ αγαπώ!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο.

Κριός: Οι αποφάσεις που έχετε πάρει αφορούν το πρόσφατο σας ερωτικό παρελθόν, και μάλλον μέσα από την ψυχή σας, θέλετε να δώσετε και σε εσάς, μια ακόμη ευκαιρία.

You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

zodia-taro-45

Ταύρος: Ο τρόπος που προσπαθείτε να κατακτήσετε το άτομο που έχετε βάλει, στο ερωτικό σας στόχαστρο, είναι έντονος και σίγουρα λάθος. Τώρα καλύτερα από όλα αυτά να4 κάνετε ένα μικρό διάλειμμα.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Δίδυμοι: Κινείστε μέσα σε κόσμο, που σας θαυμάζει, αλλά και πιθανόν να έχετε κιόλας δημιουργήσει νέους έρωτες, που μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα σας ανακοινωθούν.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης για την ημέρα των Ερωτευμένων προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Ερωτικό Φεγγάρι 11-13/02

Καρκίνος: Το ενδιαφέρον το προσωπικό κάποιου πρώην σας, σας έχει συγκινήσει. Είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου για να συναντηθείτε και να βρείτε τις λύσεις.
You and Me – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Λέων: Νέα πρόσωπα, έρχονται στην καθημερινότητα σας, και αυτό είναι κάτι που θα σας ανανεώσει. Δεν σας λείπει υποχρεωτικά μια νέα αγάπη, αλλά καλοί φίλοι.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Παρθένος: Η πίστη και η αφοσίωση που έχετε προς το πρόσωπο του συντρόφου σας, είναι και ο βασικός λόγος που στο τώρα εσείς οι δύο, θα σκεφτείτε και τα επόμενα επίσημα βήματα σας.
You and Me – ΤΑΞΙΔΙΑ

zwdia-fotia

Ερωτικό Φεγγάρι 11-13/02

Ζυγός: Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι σημαντικό στην ερωτική σας ζωή, αυτό το χρονικό διάστημα καθώς οι σκέψεις σας, είναι ακόμη πίσω σε μια παλιά σας μεγάλη αγάπη.
You and Me – ΝΕΕΣ ΠΑΡΕΕΣ

Σκορπιός: Οι συντροφιές που έχετε δίπλα σας, είναι καλές μόνο σαν φιλικές και όχι σαν ερωτικές. Δεν έχει σημασία τι θέλουν οι άλλοι, παρά μόνο τι θέλετε τελικά εσείς.
You and Me – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Τοξότης: Θα καταφέρετε να προσπεράσετε, τις μικροδιαφορές που έχετε με το άτομο που αγαπάτε. Τώρα που έχουν βρεθεί και οι λύσεις, όλα θα κυλήσουν καλύτερα σίγουρα.
You and Me – ΕΡΩΤΟΦΙΛΙΕΣ

taro-zodia-098

Αιγόκερως: Δεν υπάρχουν άτομα που να σας δελεάζουν, στον ερωτικό τομέα αυτόν τον καιρό! Ένα διάλειμμα από όλα αυτά σίγουρα θα βοηθούσε και την ψυχολογία σας.
You and Me – ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Υδροχόος: Οι μέρες έχουν για εσάς, πάρα πολύ εργασία, και το μόνο σίγουρο είναι ότι ίσως και να χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι! Οι νέες γνωριμίες, είναι κοντά.
You and Me – ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΘΗ

Ιχθείς: Είστε πεπεισμένοι, ίσως και μέσα από τα λόγια των δικών σας ανθρώπων, ότι το άτομο που μόλις προσφάτως έχετε χωρίσει, με κάποιον τρόπο σας αναζητεί.
You and Me – ΣΚΕΨΕΙΣ + ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης για την ημέρα των Ερωτευμένων προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.