Ερωτικό Φεγγάρι 14-16/01 Απορώ με την καρδιά μου…που αντέχει να πονά!

xwrismos-mathima

Ερωτικό Φεγγάρι 14-16/01 Απορώ με την καρδιά μου…που αντέχει να πονά!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο.

Κριός: Δεν θα κοντοσταθείτε σε καταστάσεις που είναι προβληματικές μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ξέρετε τι θέλετε, ποιον θέλετε και πώς να τα κατακτήσετε.

You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ

zodia-taro-45

Ταύρος: Οι ίδιες συζητήσεις μόνο σε ίδιες απαντήσεις και αποτελέσματα θα σας φέρουν. Τώρα υπάρχει και η αστρολογική εύνοια για να ξεδιαλύνετε τι πραγματικά θέλετε.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ

Δίδυμοι: Είστε μόνο σίγουροι, για τα αισθήματα σας και αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το δείξετε στον άνθρωπο σας. Είναι ο μοναδικός τρόπος, για να τον πείσετε να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Ερωτικό Φεγγάρι 14-16/01

Καρκίνος: Δεν θα αφήσετε τίποτα από το παρελθόν σας, να σας ξαναενοχλήσει. Είστε μέσα σε μια νέα ερωτική ιστορία που τελικά σας δίνει όλα αυτά που θέλετε.
You and Me – ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ

Λέων: Η εποχή αυτή έχει και κάτι νέο για εσάς, στον ερωτικό τομέα. Σε όποια φάση και να είστε μόνοι ή μέσα σε σχέση, αξιολογείστε τα πάντα πριν κάνετε κάποια επόμενη κίνηση τελικά.
You and Me – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Παρθένος: Είστε κάτω από τις πιο ισχυρές πλανητικές όψεις του Ερμή και του Δία, άρα επωφεληθείτε των καταστάσεων και μην δίνετε μόνο σημασία σε περαστικούς έρωτες.
You and Me – ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

zodia-zwdia-9988

Ερωτικό Φεγγάρι 14-16/01

Ζυγός: Οι αγαπημένοι σας φίλοι, είναι και αυτοί που τώρα θα υποστούν όλη την μουρμούρα σας, για τον χωρισμό. Πιθανόν και να συντελέσουν όμως για να έρθει μια άμεση επανασύνδεση.
You and Me – ΝΕΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Σκορπιός: Είστε σταθεροί στις απόψεις σας, και αυτό κάνει τον άνθρωπο σας να θέλει να πάει αυτόν τον δεσμό πιο κάτω, ίσως και σε έναν γάμο. Τώρα που θα είναι καλύτερα τα οικονομικά, όλα θα γίνουν πιο απλά.
You and Me – ΤΑΞΙΔΙΑ – ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Τοξότης: Μπορείτε να είστε και μόνοι σας, για ένα μικρό χρονικό διάστημα! Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει καλό. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε και ένα ταξίδι, για εργασία!
You and Me – ΕΡΩΤΟΦΙΛΙΕΣ

zwdia shmera

Αιγόκερως: Δεν σας νοιάζει που πάτε αυτόν τον καιρό στα ερωτικά σας, καθώς δεν υπάρχει γύρω σας και κάτι αξιόλογο που να σας δένει. Όλα τα άλλα θα έρθουν από τον Φεβρουάριο.
You and Me – ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ

Υδροχόος: Εσείς το μόνο που περιμένετε είναι να βρείτε την ευκαιρία, και να συναντήσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, που για κάποιους λόγους, εδώ και καιρό το έχετε αγαπήσει.
You and Me – ΔΩΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ιχθείς: Δεν χρειάζεται να ταυτιστείτε με όλα αυτά που σας λέει το συντροφικό σας ταίρι. Έχετε και εσείς την έντονη σας προσωπικότητα και θα πρέπει να την δείχνετε.
You and Me – ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.