Ερωτικό Φεγγάρι 20-22/01 Για κάποιον λόγο γίναν όλα!

astra_sex_590_b

Ερωτικό Φεγγάρι 20-22/01 Για κάποιον λόγο γίναν όλα!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο.

Κριός: Δεν ξέρετε ακόμη τι έχει γίνει με τον πρώην σας. Είχατε συμφωνήσει για να μιλήσετε κάποια στιγμή, αλλά ακόμη αυτό δεν έχει γίνει. Από τον νέο μήνα κάτι σίγουρα θα τροποποιηθεί.

You and Me – ΑΙΦΝΙΔΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

zodia-taro-45

Ταύρος: Θα έχετε μέσα από τις κοινωνικές σας παρέες, την ευκολία να γνωρίσετε νέο κόσμο και να συνάψετε μέχρι και σχέση. Οι μέρες του Υδροχόου, έχουν για εσάς και πολύ χρήμα.
You and Me – ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ

Δίδυμοι: Επιτέλους ηρεμία. Από αυτήν την μεριά σας έχετε βάλει τελικά πολλά πράματα μέσα στην ζωή σας σε τάξη και τώρα, απόλυτη προτεραιότητα έχει και η σχέση σας.
You and Me – ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Ερωτικό Φεγγάρι 20-22/01

Καρκίνος: Έχετε σκεφτεί να ανοίξετε ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή σας, και αυτό πια μέσα να συμπεριλαμβάνει και έναν σύντροφο. Πάντως από προτάσεις θα έχετε πολλές.
You and Me – ΝΕΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Λέων: Οι επαφές που έχετε τον τελευταίο καιρό με έναν συνεργάτη ή φίλο, σας έχουν φέρει και πιο κοντά. Από την άλλη πλευρά, θα καταλάβετε σχετικά άμεσα και τις ερωτικές προθέσεις.
You and Me – ΕΡΩΤΟΦΙΛΙΑ

Παρθένος: Κατά την διάρκεια κάποιων μετακινήσεων σας, θα έχετε μια καινούργια γνωριμία, που θα σας τραβήξει την προσοχή. Μάλλον φταίνε και τα άστρα που θέλουν να σας κάνουν ζευγάρι.
You and Me – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

zodia-zwdia-9988

Ερωτικό Φεγγάρι 20-22/01

Ζυγός: Μια προγραμματισμένη συνάντηση, που έχετε με ένα ιδιαίτερο άτομο, θα σας κάνει και πάλι να σκεφτείτε, την επανασύνδεση. Αυτό κάτω από την έκλειψη ίσως και να συμβεί.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Σκορπιός: Μέσα από τα οικονομικά σας που πάνε πια πολύ καλύτερα εσείς, θα θελήσετε και να πάτε την ερωτική σας σχέση και ένα επίπεδο πιο πάνω. Μερικοί από εσάς, θα κάνετε πρόταση γάμου στον σύντροφο σας.
You and Me – ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Τοξότης: Θα σας διεκδικήσει με θάρρος και επιμονή κάποιο άτομο, που κινείται στα περιβάλλοντα σας. Εσείς που είστε μόνοι, αφήστε μια χαραμάδα ελπίδας…ίσως και να αξίζει!
You and Me – ΤΑΞΙΔΙΑ

taro-zodia-098

Αιγόκερως: Τα προσωπικά σας ζητήματα, μην τα αφήνετε στα χέρια και στο έλεος των άλλων. Εσείς ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει, άρα ενεργοποιήστε και τις λύσεις τους.
You and Me – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Υδροχόος: Μπορεί να ξέρετε ότι ο άνθρωπος σας έχει ακόμη επαφές με το παρελθόν του, αλλά το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να τον αφήσετε να σας μιλήσει, όταν θα είναι έτοιμος.
You and Me – ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

Ιχθείς: Αφήνετε πίσω σας, μια πολύ μπερδεμένη εποχή που σας κάνει και πιο σοφούς, σε όλα αυτά τα περίπλοκα ζητήματα που πρέπει να κλείσετε άμεσα.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.