Ερωτικό Φεγγάρι 20-22/04 Για τις καρδιές…τις τρίχορδες!

katy-+-harp

Ερωτικό Φεγγάρι 20-22/04 Για τις καρδιές…τις τρίχορδες!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο.

Κριός: Οι αποφάσεις που έχουν παρθεί από τον άνθρωπο σας, έχουν να κάνουν με το παρελθόν του, και μάλλον τώρα έχει έρθει να έχει μόνο εσάς, στο παρόν του.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ταύρος: Από αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, τελικά εσείς μπορείτε να καταλάβετε, ότι δεν μπορείτε σε κανένα επίπεδο πια να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας.
You and Me – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Πάντα το ξέρατε μέσα σας, ότι ο πρώην σας, θα έρθει και πάλι στον δρόμο σας! Αυτό είναι και κάτι που τώρα σας έχει βάλει σε θέση ισχύος, και μάλλον μπορείτε να διαπραγματευτείτε όπως επιθυμείτε.
You and Me – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ερωτικό Φεγγάρι 20-22/04

Καρκίνος: Οι πρωτοβουλίες που κατά καιρούς παίρνετε και ενοχλείτε με διάφορους τρόπους, το άτομο που έχετε δελεάσει την καρδιά σας, ίσως και να το κρατούν σε μια παθητική στάση.
You and Me – ΔΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Λέων: Οι αποφάσεις που έχετε πάρει γύρω από μια επανασύνδεση, σίγουρα τώρα σας έχουν κάνει και να μιλήσετε ανοιχτά και ειλικρινά, με το πρόσωπο αυτό.
You and Me – ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Παρθένος: Σας έχουν βγει στον δρόμο σας, πολλά ζητήματα και μάλλον έχετε δώσει τον λιγότερο πια χρόνο στον άνθρωπο και μέσα στην σχέση σας.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

zodia-zwdia-9988

Ερωτικό Φεγγάρι 20-22/04

Ζυγός: Έχετε ακούσει τα πάντα για τον πρώην σας! Τα πιο πολλά είναι αναλήθειες. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα τον συναντήσετε και πιθανόν και να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες.
You and Me – ΝΕΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Σκορπιός: Οι ερωτήσεις που σας κάνει το ταίρι σας, έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τον πρώην σας που υπό την μορφή φίλου τον έχετε ακόμη μέσα στην ζωή σας.
You and Me – ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑ

Τοξότης: Αν έχετε βρει τρόπους που μπορείτε να είστε και πάλι με τον αγαπημένο σας, σίγουρα βάλτε τους σε εφαρμογή και μάλλον θα δείτε ότι θα πιάσει.
You and Me – ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

taro-zodia-098

Αιγόκερως: Υπάρχουν διάφορα ζητήματα, από την εργασία σας που ίσως και να χρειαστεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, να φύγετε από την βάση σας, ή και να κάνετε πολλά ταξίδια.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

Υδροχόος: Είστε στα καλύτερα σας, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει να θέλετε να κάνετε αλλαγές μέσα στην οικογένεια αλλά και την ερωτική σας ζωή. Σίγουρα με επιτυχία.
You and Me – ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ

Ιχθείς: Δεν είστε ακόμη έτοιμοι να δώσετε απαντήσεις στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που ζητάει να γίνουν άμεσα, στον δεσμό σας. Ζητήστε του χρόνο και χώρο!
You and Me – ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.