Ερωτικό Φεγγάρι 25-28/10 Δεν ξέρω πόσο σε αγαπώ!

agapiste-ton-eayto-sas

Ερωτικό Φεγγάρι 25-28/10 Δεν ξέρω πόσο σε αγαπώ!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο

Κριός: Εσείς άθελα σας έχετε γίνει το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο για μια νέα προσωπικότητα που έχει μπει στην ζωή σας, τις τελευταίες εβδομάδες.

You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ

zodia-taro-45

Ταύρος: Νέα, θα σας έρθουν από τον άνθρωπο που κάποτε αγαπούσατε, και ότι αναζητά τους δρόμους, που εσείς οι δύο μπορείτε να γίνετε πάλι ζευγάρι.
You and Me – ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Δίδυμοι: Η δυναμική σας προσωπικότητα είναι και αυτή που θα σας κάνει να λάμψετε στους κύκλους του καινούργιου σας αγαπημένου. Ήδη έχει ακούσει καλά σχόλια για εσάς.
You and Me – ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Καρκίνος: Έχετε αφήσει τις σκέψεις, και έχετε πια περάσει στις δράσεις, μέσα σε αυτόν τον δεσμό. Αυτό είναι και κάτι, που θα κάνει τα ταίρι σας, να έρθει πιο κοντά.
You and Me – ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-090

Λέων: Έχετε μιλήσει όσο πιο καθαρά μπορείτε στον νέο σας σύντροφο, και για το πρόσφατο σας παρελθόν, αλλά και για το τι ζητάτε από μια αισθηματική σχέση πια.
You and Me – ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Παρθένος: Μάλλον με τόσα που έχετε πάθει στην ερωτική σας ζωή, το έχετε ρίξει στην εργασία. Από τον νέο μήνα, θα έχετε και την σχετική οικονομική άνεση.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Ζυγός: Πολλά τα νέα πρόσωπα και οι προσκλήσεις που υπάρχουν στην κοινωνική σας ζωή, και αυτό είναι και κάτι που θα σας φτιάξει επιτέλους την ψυχολογία.
You and Me – ΑΝΑΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Ερωτικό Φεγγάρι 25-28/10 Δεν ξέρω πόσο σε αγαπώ!

Σκορπιός: Κάποιες συζητήσεις, θέλει να φέρει στην επιφάνεια το ταίρι σας, γύρω από οικονομικά δεδομένα – συγκατοίκηση. Σκεφτείτε πριν απαντήσετε.
You and Me – ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Τοξότης: Υπάρχουν ακόμη ιστορίες από το παρελθόν, που σας ενοχλούν κατά καιρούς. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το σταματήσετε, για να μην ρισκάρετε ότι έχετε φτιάξει στο τώρα.
You and Me – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

taro-zodia-76

Αιγόκερως: Έχετε δώσει το απαιτούμενο χρονικό διάστημα, στον άνθρωπο σας και τώρα αναμένετε τις δικές του απαντήσεις για την πορεία και εξέλιξη της σχέσης σας.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Υδροχόος: Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τον αγαπημένο σας, που είναι γύρω από τις οριστικές λύσεις με το παρελθόν και τις τότε του δεσμεύσεις.
You and Me – ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ

Ιχθείς: Εσείς θα βρεθείτε σε ένα σημαντικό δίλημμα, που θα μιλά για παρόν και παρελθόν ερωτικό. Ζυγίστε τις καταστάσεις, και μην σας πιέσουν καθόλου οι αναμνήσεις.
You and Me – ΣΤΗΡΙΞΗ ΦΙΛΩΝ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.