Ερωτικό ωροσκόπιο για την ανάδρομη πορεία του Άρη από 09/09-13/11

12-oikos

Ερωτικό ωροσκόπιο για την ανάδρομη πορεία του Άρη από 09/09-13/11.

Ερωτικό ωροσκόπιο : Ο Άρης μπήκε στον Κριό στις 27 Ιουνίου 2020 και θα βρίσκεται στον πρώτο ηλιακό οίκο, μέχρι τον Ιανουάριο του 2021. Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης της αρσενικής θεϊκής ενέργειας.

Αυτός ρυθμίζει τα πάθη μας αντί για τον αισθησιασμό…και μας κατακλύζει από συγκλονιστικές επιθυμίες. Ο Άρης δημιουργεί μέσα μας λαχτάρα για δράση κι όχι για συζητήσεις.

Ωστόσο, όταν γυρίσει ανάδρομος στις 9 Σεπτεμβρίου 2020, θα δούμε το σύμπαν να αναλαμβάνει δράση για την απόλαυση των επιθυμιών μας. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στον Κριό μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των σεξουαλικών παρορμήσεων και των πικάντικων ερωτικών στιγμών κάνοντάς μας να νιώθουμε περισσότερο επιθετικοί και πιο εύθραυστοι από ό,τι συνήθως.

zodia-taro-45

Θα υπάρξει μια αύξηση διαφωνιών στα ζευγάρια ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα… και οι άνθρωποι θα ταλαιπωρούνται συχνότερα, από απλές παρανοήσεις. Ευτυχώς, αυτό το συμβάν συμβαίνει μόνο μια φορά κάθε δύο χρόνια, αφήνοντας την ανάδρομη πορεία του, στις 13 Νοεμβρίου 2020.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα δούμε αναταραχές σε σχέσεις που υπάρχει άνεση, αγάπη και στοργή. Είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να δίνουμε προτεραιότητα στην αυτοεξυπηρέτησή μας, και να μην καυγαδίζουμε με το παραμικρό με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Προσπαθήστε να έχετε κατά νου ότι οι διαφωνίες με τον σύντροφό σας δεν σας οδηγεί πουθενά και ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι επικοινωνίας – και προσπαθήστε να το λάβετε υπόψη σας πριν συμβεί κάτι που δεν θα μπορεί να ανατραπεί αργότερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανάδρομη πορεία του Άρη, για να εξετάσετε προσεκτικά τις οικείες σχέσεις σας και να αναρωτηθείτε αν μπορείτε να συντηρήσετε τον εαυτό σας καλύτερα.

μελλοντολόγος

Ερωτικό ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Κριέ ο ανάδρομος Άρης διελαύνει τον 1ο οίκο σας. Το σύμπαν δεν ευθυγραμμίζεται, για να αναλάβετε οποιαδήποτε δράση, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι καλύτερα να μην κάνετε καινούργιες δεσμεύσεις…είτε αφορούν ερωτικές είτε επαγγελματικές επενδύσεις. Και οι δύο συνεργάτες ή σύντροφοι θα πρέπει να επενδύσετε, στην ενέργεια που αφορά τη σχέση σας. Πρέπει να είναι μια ισότιμη σχέση όπου και τα δύο μέρη θα συνειδητοποιήσουν τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν ασκείτε υπερβολική πίεση στον συνεργάτη ή τον σύντροφό σας. Φροντίστε πρώτα τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο για να δημιουργήσετε ένα σταθερό καταφύγιο για σας… εκτός της σχέσης σας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ταύρε ο ανάδρομος Άρης διελαύνει τον 12ο οίκο σας. Αυτή την περίοδο θα νιώθετε πως το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας. Ανεξάρτητα από το πόση προσπάθεια ή ενέργεια επενδύετε για να πετύχετε ένα αποτέλεσμα, θα φαίνεται πάντα ότι μια άγνωστη δύναμη… έχει διαφορετικά σχέδια για σας. Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες αυτή την περίοδο. Απλά πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται. Μερικές φορές είναι καλύτερα να καταλάβετε ότι στα ερωτικά σας – ειδικά όταν εμπλέκονται και άλλα μέρη- τα πράγματα δεν είναι στα χέρια σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους από σας, έχετε δημιουργήσει πρόσφατα σχέση και ο εραστής σας έχει υποσχεθεί, πως θ’ αφήσει κάποιον άλλον για σας. Είναι απίθανο να ισχύει κάτι τέτοιο… και μάλλον θα απογοητευτείτε από ανάλογες υποσχέσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ερωτικό ωροσκόπιο Δίδυμοι

Δίδυμοι ο ανάδρομος Άρης, διελαύνει τον 11ο οίκο σας. Είναι σημαντικό να σταματήσετε να μαλώνετε με τον σύντροφό σας για το ποιος από τους δυο σας, κάνει λάθος. Εσείς το βλέπετε με έναν τρόπο, κι εκείνος το βλέπει μ΄ έναν άλλο. Ίσως και οι δύο να έχετε δίκιο, που δεν εισακούγεται… επειδή είστε πολύ απασχολημένοι ο ένας με τον άλλο. Κάντε ένα βήμα πίσω, πριν πείτε κάτι που δεν εννοείτε… και αναστατώσετε το ταίρι σας ακόμη περισσότερο. Υπάρχει καλύτερος τρόπος επικοινωνίας. Δεν θα επιβιώσετε αν πολεμάτε μεταξύ σας, όσο διαρκεί η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη. Μπορείτε να απομακρυνθείτε για λίγο ο ένας από τον άλλο, ώστε να μην διαφωνείτε τόσο συχνά. Μπορείτε να σταματήσετε για λίγο τις συζητήσεις, να φύγετε και να επιστρέψετε με πιο ξεκάθαρο μυαλό. Να θυμάστε, πως είστε και οι δύο εναντίον του προβλήματος… όχι ο ένας εναντίον του άλλου!

Ερωτικό ωροσκόπιο Καρκίνος

Καρκίνε ο ανάδρομος Άρης διελαύνει τον 10ο οίκο σας. Θα τσακωθείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά προσέξτε να μην πείτε κάτι, που θα προκαλέσει μόνιμη ζημιά. Αν η σχέση σας γίνεται ολοένα και περισσότερο «πολεμική», είναι πιθανό αυτή η περίοδος, να είναι το σημείο εκκίνησης των χαοτικών σας στιγμών. Αναρωτηθείτε αν αυτό είναι κάτι που θέλετε να αντιμετωπίσετε για το υπόλοιπο της σχέσης σας ή αν ο χρόνος της σχέσης σας έχει τελειώσει. Αν πιστεύετε απόλυτα, ότι αυτή η σχέση έχει δυνατότητες να διαρκέσει, τότε κάντε ένα βήμα πίσω και αναρωτηθείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να ικανοποιήσει τις ανάγκες του και να νιώσει πως εισακούγεται.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Προβλέψεις 2ο Δεκαήμερο Σεπτεμβρίου 20

zwdia-66

Ερωτικό ωροσκόπιο Λέων

Λέοντα ο ανάδρομος Άρης διελαύνει τον 9ο οίκο σας. Ίσως αισθάνεστε ότι συμβαίνουν αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες στη σχέση σας. Παρόλο που αυτό μπορεί να είναι αληθινό, θα έχετε την τάση να είστε υπερβολική και φαίνεται πως προσπαθείτε να ελέγξετε το ταίρι σας. Δεν χρειάζεται να υπαγορεύετε κάθε κίνηση που κάνει ο σύντροφός σας, γιατί έχει τη δική του ελεύθερη βούληση. Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να συμβιβαστείτε μαζί του. Αν δεν μπορείτε να συμφωνήσετε με τον τρόπο προσέγγισης, τότε ίσως είναι καλύτερα να προχωρήσετε. Αν ο σύντροφός σας δεν είναι πρόθυμος να αλλάξει για να καλύψει τις ανάγκες σας, τότε δεν πρέπει να ξοδεύετε περισσότερο το χρόνο σας μαζί του για να τον αναγκάσετε να το κάνει.

Παρθένος

Παρθένε ο ανάδρομος Άρης διελαύνει τον 8ο οίκο σας. Δεν πρέπει να βασίζεστε στον σύντροφό σας για να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας, να νιώσετε καλύτερα ή να αλλάξετε την κατάστασή σας. Ανεξάρτητα από το αν ήσασταν μαζί μια ολόκληρη ζωή, είναι σημαντικό να καταλάβετε, ότι είστε υπεύθυνοι για τη δική σας ευτυχία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πρέπει να εστιάσετε στο να κάνετε ευτυχισμένο τον εαυτό σας…. αντί να αναζητάτε την ευτυχία από τους άλλους. Δεν μπορείτε να περιμένετε από τον σύντροφό σας να προσπαθεί πάντα για την ευτυχία σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αν είστε ελεύθεροι και δυσαρεστημένοι, ένας σύντροφος, δεν θα είναι η λύση για την ευτυχία σας. Αν ψάχνετε για μια μακροπρόθεσμη λύση για μια ευτυχισμένη ζωή, κοιτάξτε να «δουλέψετε» τα προβλήματα μέσα σας, αντί να περιμένετε από τα άτομα με τα οποία έχετε σχέσεις, να σας διορθώσουν.

κρυσταλλομαντεία

Ερωτικό ωροσκόπιο Ζυγός

Ζυγέ ο ανάδρομος Άρης διελαύνει τον 7ο οίκο σας. Οι απογοητεύσεις σας στη ζωή θα σας κατακυριεύσουν αυτό το διάστημα και δυστυχώς, ο σύντροφός σας θα σηκώσει όλο το βάρος. Προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας αν νιώθετε εκνευρισμό, καθώς μπορεί να ξεσπάσετε άθελά σας, τις απογοητεύσεις σας στον αγαπημένο σας. Προσπαθήστε να αφιερώσετε ένα λεπτό στον εαυτό σας. Αν ζείτε μαζί, αφιερώστε χρόνο για να κάνετε διαλογισμό, πριν επιστρέψετε στο σπίτι σας. Δώστε προτεραιότητα στην ψυχική σας υγεία. Μην φοβάστε να ακυρώσετε κάποια ραντεβού, αν δεν μπορείτε να απομακρύνετε τα προκλητικά σας συναισθήματα. Επίσης, μην αισθάνεστε ότι πρέπει να δικαιολογηθείτε γι’ αυτό. Οποιοσδήποτε σύντροφος με κατανόηση, θα σας δώσει χώρο για να συνέλθετε.

Σκορπιός

Σκορπιέ ο ανάδρομος Άρης διελαύνει τον 6ο οίκο σας. Μην εστιάζετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σε ενέργειες που δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Μερικές φορές στις ερωτικές σχέσεις, οι άνθρωποι καθορίζονται από τις πράξεις τους, και δεν θέλουν να κάνουν αλλαγές, ούτε στο χαρακτήρα τους, ούτε στις πράξεις τους. Αντίθετα εσείς, αναζητήστε τις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε. Αν ο σύντροφός σας δεν σας σέβεται, αρχίστε να ερευνάτε ποιοι είναι οι λόγοι που δεν σέβεται τη σχέση σας… και γιατί δεν πρέπει να το ανεχτείτε. Αν το άτομο με το οποίο είστε ερωτευμένοι δε έχει δείξει κανένα σημάδι για το αν ενδιαφέρετε ή όχι και περιμένετε μια ένδειξη για τα αισθήματά του, κάντε την πρώτη κίνηση. Τίποτε δεν σας εμποδίζει να αναλάβετε δράση!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης

Τοξότη ο ανάδρομος Άρης διελαύνει τον 5ο οίκο σας. Αν είναι δυνατόν, μην εμπλακείτε σε μια σχέση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν είστε μόνοι, απολαύστε το χρόνο σας ερευνώντας ποιος τύπος σας ταιριάζει. Δεν πρέπει να δημιουργήσετε σχέση με το πρώτο άτομο που θα συναντήσετε. Πρέπει οπωσδήποτε να ερευνήσετε, ποιος άλλος θα μπορούσε να γίνει ο τέλειος σύντροφος για σας. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, είναι καιρός να ξαναθυμηθείτε τις πρώτες στιγμές του έρωτά σας. Κρατήστε τες βαθιά μέσα σας, κατά τη διάρκεια των κακών στιγμών… όταν θα νιώθετε πως όλα είναι αδύνατα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο ανάδρομος Άρης διελαύνει τον 4o οίκο σας. Μια σχέση με σταθερές βάσεις, δεν συμβαίνει πάντα μέσα σε μια νύχτα. Όπως και όλα τα άλλα θέματα στη ζωή σας, η οικοδόμηση της μεγαλύτερης αγάπης που επιθυμείτε, θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα. Πάρτε τα πράγματα αργά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ανεξάρτητα από το στάδιο που βρίσκεται η σχέση σας. Μην κατακλύζετε τον εαυτό σας με ερωτήματα για το τι θα έρθει! Εστιάστε στον εαυτό σας αυτή τη στιγμή και στο πως μπορείτε να είστε σήμερα ευτυχισμένοι. Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες που θα πείτε αργότερα για τη ζωή σας…οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο τώρα, για να απολαύσετε τις μικρότερες στιγμές που βιώνετε αυτό το διάστημα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Προβλέψεις 2ο Δεκαήμερο Σεπτεμβρίου 20

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος

Υδροχόε ο ανάδρομος Άρης διελαύνει τον 3ο οίκο σας. Μην δίνετε υποσχέσεις στον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που δεν σκοπεύετε να τηρήσετε. Μπορείτε να έχετε όλη τη διάθεση του κόσμου να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας, αλλά πόσο συχνά καταφέρατε στο παρελθόν να τις τηρήσετε? Μειώστε τις προσδοκίες του, δίνοντάς του κάτι ρεαλιστικό να προσβλέπει. Δεν χρειάζεται να του υποσχεθείτε τον κόσμο ολόκληρο, για να νιώθει ενθουσιασμένος. Σας επιτρέπεται να ορίσετε ένα ρεαλιστικό πρότυπο για τον εαυτό σας… δεν χρειάζεται να είστε υπεράνθρωπος. Μην υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

Ιχθύες

Ιχθύες ο ανάδρομος Άρης διελαύνει τον 2ο οίκο σας. Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε επενδύσεις για να αποκτήσετε ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε, καλύτερα να σταματήσετε άμεσα. Πρέπει να κρατήσετε τα χρήματά σας, για να τα επενδύσετε σε κάτι καλύτερο. Παρομοίως, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, να επενδύσετε συναισθηματικά. Τώρα δεν είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ή για να βγείτε πολλά ραντεβού. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε τα συναισθήματά σας σε κάτι βραχυπρόθεσμο. Δεν αξίζει τον πονοκέφαλο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia