Ερωτικό Ωροσκόπιο 15/05-08/06 Αφροδίτη στον Ταύρο

didaskalia-planitwn-afroditi

Ωροσκόπιο πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ταύρο, το ζώδιό σας

Ωροσκόπιο : Τα ζώδια της Γης θα δούνε την αισθησιακή γοητεία τους, να αυξάνεται υπερβολικά! Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, θα γοητεύσετε τους πάντες, με την κομψότητα και τη γοητεία σας!

Τα ζώδια του νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, θα έχουν περισσότερο διάθεση για έρωτα και κοινωνικότητα.

Τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, έχουν την Αφροδίτη, που τους φέρνει αγάπη κι ευτυχία.

zodia-taro-45

Όσο για τα ζώδια του αέρα, Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους, είναι τα ζώδια, που θα ζήσουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές αυτής της περιόδου.

Γιατί είναι σημαντική η διέλευση της Αφροδίτης?

Αυτή η αστρολογική όψη, φέρνει την επιθυμία για αγάπη, ηρεμία, πολυτέλεια και ευχαρίστηση με διαφορετικούς τρόπους, στο κάθε ζώδιο. Η Αφροδίτη στον Ταύρο επιφυλάσσει ιδιαίτερες απολαύσεις για όλα τα ζώδια.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο για τον Αρη στον Καρκίνο τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

chartomantia-098

Διαβάστε το ωροσκόπιο σας και ανακαλύψτε το δικό σας!

Κριός

Απλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά ακριβών αντικειμένων, με την εκλεκτική Αφροδίτη, στον οίκο των οικονομικών σας. Η αυτοεκτίμησή σας είναι στα ύψη και σίγουρα το αξίζετε! Μπορεί επίσης, να θέλετε να κάνετε κάποιον άλλο ευτυχισμένο, γι’ αυτό δεν θα είστε φειδωλοί στις δαπάνες σας. Θέλετε την ποιότητα. Έχετε την οικονομική άνεση και καμαρώνετε γι’ αυτό. Ώρα να απολαύσετε αυτό το κομπόδεμα και να το χρησιμοποιήσετε για κάτι ιδιαίτερο. Αν είστε καλλιτεχνική φύση, αυτή είναι η στιγμή, για να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα και τους πόρους σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ταύρος

Ήρθε επιτέλους ο καιρός για να λάμψετε, αγαπητοί Ταύροι. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, έφτασε στο σπίτι της…..και η γοητεία της, θα σας κάνει να δείχνετε εκθαμβωτικοί! Αλήθεια, γιατί να μην επενδύσετε στον εαυτό σας και να του χαρίστε κάτι ιδιαίτερο? Ένα μασάζ ή μια ρομαντική απόδραση, ένα νόστιμο γεύμα, ένα ακριβό άρωμα ή ρούχα, ένα χτένισμα – ό, τι είναι αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε τον εαυτό σας να αισθάνεται, σαν εκατομμυριούχος! Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή, για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και να προωθήσετε τον εαυτό σας και τις δημιουργίες σας, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας μεταφέρει μια πολύ ελκυστική πρόταση, ακριβώς τώρα!

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ταύρο, το ζώδιό σας

Δίδυμοι

Είστε συνήθως εξαιρετικά εξωστρεφείς και κοινωνικοί, αλλά δεν υπάρχει τίποτα κακό, αν αποσυρθείτε στο περιστασιακό καταφύγιό σας, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Απομονωθείτε από τον θόρυβο και την κίνηση και χαλαρώστε μέσα από απλές απολαύσεις. Οι πνευματικές αναζητήσεις μπορεί να είναι πολύ χαλαρωτικές, και χαρίζοντας πράγματα που φέρνουν χαρά στους άλλους μπορεί επίσης να σας κάνει να αισθανθείτε, ιδιαίτερα καλά. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας κάνει να λάμψετε επαγγελματικά και ίσως ανακαλύψετε…πως έχετε κι ένα μυστικό θαυμαστή!

Καρκίνος

Οι φίλοι κάνουν τη ζωή πιο όμορφη αυτές τις ημέρες και μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε αρκετούς συμμάχους που σας υπερασπίζονται. Μπορεί να διαπιστώσετε, πως ο κόσμος είναι ένα φιλικό μέρος και σαν αποτέλεσμα να χαλαρώσετε και ν’ αφεθείτε στα υποστηρικτικά χέρια των άλλων. Η Αφροδίτη στον Ταύρο γεμίζει το μυαλό σας με υπέροχες ρομαντικές ιδέες! Τα όνειρα και οι μελλοντικές σας προσδοκίες, μπορεί να πάρουν μια πιο υλιστική απόχρωση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η οποία είναι μια χαρά μαζί σας! Σας εμπνέει να θέσετε στόχους για περισσότερα χρήματα, αγάπη, χαρά και ευχαρίστηση στη ζωή! Κόσμε, έλα εδώ!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο για τον Αρη στον Καρκίνο τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Λέων

Η Αφροδίτη αυξάνει τη δημοτικότητά σας με υψηλότερα στελέχη, και κάνει θαύματα για την καριέρα και την δημόσια εικόνα σας. Μήπως είναι καιρός να επενδύσετε σε καινούργια εργασιακή γκαρνταρόμπα? Υπάρχει ένα πανέμορφο «κάτι» που εκπέμπετε, όταν είστε επικεφαλής – δηλαδή το στοιχείο σας – οπότε, γιατί να μην συμμετέχετε? Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την σέξι γοητεία σας. Βάλτε τα δυνατά σας, για να εντυπωσιάσετε τους σωστούς ανθρώπους.

Παρθένος

Τα ταξίδια, είναι εξαιρετικά όμορφα και ελκυστικά τώρα. Σχεδιάζετε να πάτε κάπου εξωτικά? Τότε, φροντίστε να δοκιμάσετε όλα τα καλούδια που θα συναντήσετε στο δρόμο σας: εξωτικά φαγητά, αισθησιακό μασάζ, μεταξωτά υφάσματα … Κολλημένοι στο σπίτι? Τότε, βγείτε έξω πέρα από τη ζώνη άνεσής σας για να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες! Η Αφροδίτη στον Ταύρο αυξάνει τρομερά την ελκυστικότητα και τη γοητεία σας και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε σωστό μάρκετινγκ και να προωθήσετε τον εαυτό σας….καθώς και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας! Αν σπουδάζετε θα το απολαύσετε περισσότερο, καθώς ένα θέμα, αρχίζει να σας τραβάει το ενδιαφέρον. Ό,τι κι αν κάνετε…ήρθε η ώρα για ρομαντισμό, ευχαρίστηση και χαρά!

taro-6-9

Ωροσκόπιο πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ταύρο, το ζώδιό σας

Ζυγός

Το σεξ δεν ήταν ποτέ πιο αισθησιακό από ό, τι όταν ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο, στον οίκο του σεξ και του έρωτα. Μένοντας πίσω από κλειστές πόρτες μπορεί να ζήσετε μαγικές στιγμές. Μπορείτε, επίσης, να επωφεληθείτε αρκετά από επιχειρηματικές συμφωνίες, καθώς η Αφροδίτη, προστατεύει τα συμφέροντά σας σε όλα όσα έχουν να κάνουν, με την κοινόχρηστη ιδιοκτησία. Μπορείτε επίσης να λάβετε ένα ακριβό δώρο. Αν πάλι όλα είναι εξαιρετικά έντονα για σας, ρίξτε μια ματιά, στο ζώδιο του εραστή σας, για να ξέρετε τί θα συμβεί, ώστε να είστε μπροστά, στο ερωτικό παιχνίδι.

Σκορπιός

Κάποιος είναι τόσο δελεαστικός αυτή τη στιγμή….. και δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να αντισταθείτε! Μπορεί να δαπανήσετε μεγάλα ποσά για τον αγαπημένο σας ή να επιδοθείτε, σε κάθε ιδιοτροπία του. Ή μπορεί να διαπιστώσετε, ότι έχετε ένα θαυμαστή … Αυτό θα σας θυμίσει το πόσο ελκυστικοί είσαστε και θα αυξήσει το «κασέ» σας. Δεν είστε μόνοι – τώρα οι άλλοι θα σας δώσουν ευτυχία. Μήπως ήρθε η ώρα να παντρευτείτε? Για σκεφτείτε το!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ταύρο, το ζώδιό σας

Τοξότης

Η δουλειά είναι πολύ πιο ευχάριστη και διασκεδαστική όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο. Μήπως έχετε ανακαλύψει κάποιο υπέροχο μπιστρό για μεσημεριανό γεύμα εκεί κοντά? Ή ίσως κάποια αλλαγή στο γραφείο – καινούργια διακόσμηση ή ένα νέος συνάδελφος – κι έχει γίνει ο χώρος πιο ευχάριστος στο μάτι. Μπορεί να αισθανθείτε πιο χαλαροί από το συνηθισμένο τώρα, αλλά θα πρέπει ωστόσο, να δείτε τη δουλειά σας ν’ αναπτύσσεται όμορφα και την υγεία σας να βελτιώνεται βαθμιαία – εφόσον δεν κάνετε υπερβάσεις στο φαγητό και το ποτό. Κάντε τη ζωή και την εργασία σας, πιο ευχάριστες με έλεγχο! Ξέρετε ότι πληρώνει ο εργοδότης σας!

Αιγόκερως

Η άνοιξη είναι εδώ….. και η καρδιά σας θα αρχίσει να φτερουγίζει από αγάπη και ερωτισμό, έστω κι αν συνήθως είστε, το πιο επαγγελματικά προσανατολισμένο ζώδιο, απ’ όλα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο αυξάνει την γοητεία σας, κάνοντάς σας μια πολύ ελκυστική πρόταση με τη σειρά της, η οποία δεν είναι καθόλου κακή. Μπορείτε να δείτε τη δημοτικότητά σας ν’ αυξάνεται, και πολλούς επίδοξους εραστές, που θα θέλουν να βρεθούν στο πλευρό σας. Μπορείτε επίσης να αισθανθείτε υπέροχα δημιουργικοί και να χαρείτε βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στα έργα σας. Είστε σε ερωτική διάθεση? Ελέγξτε την συμβατότητά σας, με τον ενδιαφερόμενο, για σιγουριά!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ταύρο, το ζώδιό σας

Υδροχόος

Θα νιώσετε κυριευμένοι από μια ξαφνική παρόρμηση να ανακαινίσετε, να ομορφύνετε το σπίτι σας ή να αγοράσετε τελικά, αυτό το πανέμορφο χαλί ή τον πίνακα που μόλις αντικρύσατε. Δεν θα γλιτώσετε τις δαπάνες, καθώς επιδιώκετε να περιβάλλετε τον εαυτό σας με την ποιότητα, την ομορφιά και την πολυτέλεια. Και κατά τη διάρκεια όλων, θα μάθετε τι έχει να σας πει η Αφροδίτη για το καλό γούστο! Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, φέρνουν επίσης τις πιο γλυκές απολαύσεις αυτή τη στιγμή. Ίσως ένα οικογενειακό «τσιμπούσι» να είναι το μόνο που χρειάζεστε, για να νιώσετε ζεστασιά και ευτυχία, καθώς και να δείξετε τα όμορφα αποκτήματά σας. Συμφωνείτε?

Ιχθύες

Η αγάπη και η χαρά είναι όλα γύρω σας! Ίσως υπάρχει κάποιος λόγος για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης? Ή ίσως έχετε συναντήσει έναν όμορφο ξένο έξω από το σπίτι σας? Υπάρχει κάποιος που έπεσε στην αντίληψή σας? Ελέγξτε για ενδείξεις, ότι ενδιαφέρεται κι αυτός. Γίνεστε ολοένα και πιο δημοφιλείς και θα υπάρξουν πολλές ευχάριστες ειδήσεις και θέματα, που θα σας αρέσει να συζητήσετε. Το μυαλό σας σκέφτεται πώς ν’ απολαύσετε πράγματα για τον εαυτό σας….κι έτσι πρέπει. Ένα σύντομο ταξίδι θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα ευχάριστο και όλες οι συναντήσεις σας με τους άλλους, φαίνεται πως σας φέρνουν τύχη. Όμορφες στιγμές!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο για τον Αρη στον Καρκίνο τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-3-zodia