Ερωτομαντεία πεπρωμένου – Οι δεσμοί θα ενωθούν και επίσημα!

astrologia-27-7-2-8

Ερωτομαντεία πεπρωμένου – Οι δεσμοί θα ενωθούν και επίσημα!

Ερωτομαντεία πεπρωμένου, Ερωτικές προβλέψεις για 2-7 ημέρες:

Κριός Η Φωτιά
Δεν χρειάζεται να προκαλέσετε καταστάσεις και γενικότερα συζητήσεις, αυτό το διάστημα μέσα στην σχέση σας. Ήδη το ταίρι σας έχει πάρει τις αποφάσεις του για εσάς τους δύο.

Ταύρος Το Τριάκτινο Αστέρι

zodia-taro-45

Τα τρίτα πρόσωπα που σας έχουν απασχολήσει, είτε από την μεριά σας, είτε από την μεριά του συντρόφου σας θα φύγουν. Τώρα μόνο μεταξύ σας θα πάρετε και αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον.

Δίδυμοι Η Γυναίκα

Μέσα από ένα γυναικείο πρόσωπο, θα έχετε κάποια νεότερα για τον άνθρωπο που σας αφορά. Τώρα μόνο μπορείτε και να τον πλησιάσετε και να του δείξετε έμμεσα το ενδιαφέρον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ερωτομαντεία πεπρωμένου

Καρκίνος Τα Τρία Άλογα

Οι μπερδεμένες καταστάσεις, από την μεριά του συντρόφου σας, έχουν τάση για να λήξουν. Τώρα είστε και εσείς πια έτοιμοι, για να κάνετε τις προσωπικές σας ανατροπές, που θα σας ενώσουν για πάντα!

Λέων Το Βιβλίο

Λόγια και πολλές συναντήσεις, θα έχετε από το ταίρι σας, που θέλει πια να περάσετε την ζωή σας, σε ένα άλλο επίπεδο που θα συμπεριλαμβάνει και γάμο – οικογένεια.

Παρθένος Ο Άντρας

Πολλές και σημαντικές οι εξελίξεις από αυτήν κιόλας της εβδομάδα, που θα προκύψουν μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Είτε είστε μόνοι, είτε μέσα σε σοβαρές σχέσεις.

zodia-zwdia-9988

Ερωτομαντεία πεπρωμένου

Ζυγός Η Καρδιά

Το άτομο που αγαπάτε, είναι τώρα μόνο έτοιμο για να σας παρουσιάσει στον κύκλο του. Είναι και μια καλή εποχή για τα οικονομικά και των δύο σας, που θα σας ενισχύσουν.

Σκορπιός Ο Δρόμος

Δεν έχετε βρει τον τρόπο, που θα δελεάσετε το άτομο που θέλετε να έχετε μόνιμα μέσα στην αγκαλιά σας. Το σύμπαν θα σας δώσει αφορμές για επικοινωνίες και επαφές. Μην τις χάσετε.

Τοξότης Το Γεμάτο Κάρο

Δεν θέλετε να συνεχίσετε να είστε δέσμιοι καταστάσεων και ιστοριών που δεν σας ταιριάζουν. Οι μέρες θα φέρουν συναντήσεις και προτάσεις μαζί με τις λύσεις τους.

zodia-88

Αιγόκερως Το Λουλούδι

Κάποιος που τώρα τελευταία έχει αρχίσει και ενδιαφέρεται για εσάς, σίγουρα θα κάνει κάποιες παραπάνω διπλωματικές κινήσεις για να πιάσει την προσοχή σας.

Υδροχόος Το Ρουμπίνι

Χρήμα και ένας μεγάλος έρωτας, καταφθάνουν μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Εσείς πια ξέρετε πως μπορείτε να πάρετε το καλύτερο από όλα αυτά.

Ιχθείς Το Τρεχούμενο Νερό

Δεν σας νοιάζει και πολύ, τι λένε οι άλλοι για τις προσωπικές σας επιλογές. Τουλάχιστον τις λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να τις αναφέρετε και πιο έξω!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66