ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο 15/05 Τετάρτη

erwtikes-13414

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο 15/05 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Κάτι που σε εσάς φαίνεται ξεκάθαρο μπορεί να μπερδεύει λίγο τον/την αγαπημένο/η σας. Είχατε αρκετό χρόνο για να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις…

Τώρα δώστε και στον/στη σύντροφό σας χρόνο για να επεξεργαστεί όσα είπατε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αν σας απασχολεί κάτι, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να το μοιραστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Αυτή τη στιγμή οι δεξιότητές σας στην επικοινωνία βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε κατανοητή την άποψή σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Οι προσπάθειες που έχετε κάνει για να βελτιώσετε τη σχέση σας αρχίζουν πραγματικά να αποδίδουν. Ακόμα κι αν ο/η σύντροφός σας δεν το λέει με λόγια, οι πράξεις τους σας δείχνουν ότι έχουν καταλάβει τη διαφορά.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο για τον Αρη στον Καρκίνο τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

ωροσκοπιο Καρκίνος

Ο/Η σύντροφός σας αισθάνεται κάπως μελαγχολικός/ή σήμερα και έχει ανάγκη την υποστήριξη σας. Η ικανότητά σας να συμπάσχετε μαζί τους και να αντιλαμβάνεστε τι περνάνε θα τους βοηθήσει πολύ. Περιμένετε ότι σε μια-δυο μέρες θα επιστρέψουν στα κανονικά τους.

Ωροσκόπιο Λέων

Ένας καβγάς σήμερα με τον/τη σύντροφό σας απειλεί να καταστρέψει τα σχέδια διασκέδασης που έχετε κάνει. Ξεχάστε το θυμό σας, και να ξέρετε ότι πραγματικά επιθυμούν να σας ακολουθήσουν. Όταν σας ζητήσουν συγνώμη, αποδεχτείτε την και προχωρήστε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα σκέφτεστε την οικογένεια σας και κυρίως το τι μπορείτε να κάνετε για να δώσετε νόημα στις σχέσεις σας. Πάρτε παράδειγμα από τη σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας – όσο περισσότερο προσπαθείτε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.

ωροσκοπιο Ζυγός

Ένα έργο που ελπίζατε ότι θα είχε ολοκληρωθεί μέχρι τώρα συνεχίζει να εξελίσσεται με πολύ αργούς ρυθμούς. Συζητήστε τις προσδοκίες σας με τον/τη σύντροφό σας για να βεβαιωθείτε ότι κινείστε και δύο στο ίδιο μήκος κύματος.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό, ονειρεύεστε πολυτελείς διακοπές στο εξωτερικό. Βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο/η σύντροφός έχετε ανανεωμένα τα διαβατήρια σας και αρχίστε να σχεδιάζετε πώς μπορείτε να κάνετε αυτά τα όνειρα πραγματικότητα.

ωροσκοπιο Τοξότης

Σήμερα βρίσκετε σε φιλοσοφική διάθεση και σκέφτεστε τα μεγάλα μυστήρια του σύμπαντος. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχετε αμφιβολίες για τη σχέση σας – είναι πολύ δυνατή.

Ωροσκόπο Αιγόκερως

Η αφοσίωσή σας στη σχέση σας έχει αρχίσει να αποδίδει – τα πράγματα είναι καλύτερα από ποτέ ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Απολαύστε αυτές τις χαρούμενες στιγμές και να ξέρετε ότι έχετε ό, τι χρειάζεται για να τις κάνετε να διαρκέσουν.

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μην αφήνετε τις αντίξοες καιρικές συνθήκες να σας κλείσουν μέσα! Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον να κάνετε μια βόλτα μετά το δείπνο και προγραμματίστε μερικές υπαίθριες δραστηριότητες για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Όταν ζείτε υγιεινά, είστε πιο χαρούμενοι.

ωροσκοπιο Ιχθύες

Για πολύ καιρό ασχοληθήκατε με σοβαρές εργασίες. Τώρα το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ο έρωτας. Ενημερώστε τον/την αγαπημένο/η σας ότι έχετε μεγάλα σχέδια για απόψε!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο για τον Αρη στον Καρκίνο τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra