Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 01/08 Κυριακή

erwtikes-5314

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 01/08 Κυριακή .

Ωροσκόπιο 01/08 Κριός .

Όταν οι συζητήσεις γίνονται πολύ βαριές έχετε την τάση να αλλάζετε θέμα και να ελαφραίνετε το κλίμα. Σήμερα θα πρέπει να ακολουθήσετε μία πιο διπλωματική προσέγγιση στο πρόβλημα που καλείστε να αντιμετωπίσετε.

Αντί να κάνετε αστεία προσποιούμενοι ότι όλα θα πάνε καλά, προσπαθήστε να ακούσετε πραγματικά αυτά που έχει να σας πει ο/η σύντροφός σας. Αυτό θα σας φέρει σίγουρα πιο κοντά.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Όταν είστε μελαγχολικοί βουλιάζετε στην κατήφεια αλλά έχετε επίσης μία εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Αν καταφέρετε να δείτε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και να εφαρμόσετε αυτή την οπτική στη ζωή σας, θα δείτε την κατάστασή σας με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας. Απλώς τα βλέπετε όλα με λάθος τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο 01/08 Δίδυμοι

Κατανοείτε πόσο σημαντικό είναι να κάνετε συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας για τη σχέση σας, ωστόσο είστε αρκετά απόμακροι, ιδιαίτερα όταν τα συναισθήματα απειλούν να βγουν εκτός ελέγχου. Σήμερα πρέπει να προσπαθήσετε να κατανοήσετε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Μήπως τελικά δεν επιζητάτε τη δέσμευσή;

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να κάνετε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Παρόλο που την έχετε αναβάλλει πάρα πολλές φορές μέχρι τώρα θα πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και θα δείτε ότι σταδιακά θα αποκτήσετε τη σιγουριά ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν μόνο καλύτερα από εδώ και πέρα. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την σχέση σας θα πρέπει να αρχίσετε να κατανοείτε περισσότερο ο ένας τον άλλον.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 01/08 Λέων

Μπορείτε να περάσετε ώρες με τον/την αγαπημένο/η σας χωρίς να ανταλλάξετε ούτε μια κουβέντα. Σήμερα όμως είναι απαραίτητο να μιλήσετε. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο καθώς πολλές φορές έχετε διστάσει να αναφέρετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Θα πρέπει, όμως, να κάνετε το πρώτο βήμα για να γεφυρώσετε το κενό που αισθάνεστε ότι ολοένα και μεγαλώνει ανάμεσα σας. Δείξτε κουράγιο και απλά κάντε την αρχή. Δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεστε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Παρόλο που γενικά έχετε ισχυρές και θεμελιωμένες απόψεις ακόμη κι εσείς μπορεί να ταραχθείτε, όταν θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο δίλημμα, όπως αυτό που θα έρθει στο δρόμο σας σήμερα. Χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός και διπλωματία. Είστε ικανοί και για τα δύο, απλά θα πρέπει να προσέξετε τη στενοκεφαλιά σας που απειλεί να σας τα χαλάσει όλα. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 01/08 Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ζητάει να επικεντρωθείτε στην ιερότητα της εμπιστοσύνης. Δεν είχατε σκοπό να προδώσετε τα μυστικά του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας αλλά πάνω στην ένταση της στιγμής και στον ενθουσιασμό σας να πείτε κάτι ενδιαφέρον, μπορεί να μιλήσατε για κάποια εμπιστευτικά θέματα. Τώρα η ζημιά έχει γίνει και ο/η σύντροφός σας έχει πληγωθεί. Προσπαθήστε να επανορθώσετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Δεν σας αρέσει να βουλιάζετε στη μελαγχολία αλλά αυτό ακριβώς κινδυνεύετε να πάθετε σήμερα με όλα αυτά που συμβαίνουν. Γιατί δεν προσπαθείτε να δείτε ρεαλιστικά τα πράγματα; Δεν συμβαίνει απαραίτητα κάτι κακό, απλά οι φόβοι σας σας έχουν κάνει να δημιουργήσετε σενάρια που δεν είναι αληθινά. Θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε και την θετική πλευρά των πραγμάτων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Τοξότης

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από λίγη εποικοδομητική σκέψη και περισυλλογή σήμερα. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας αν μία πρόσφατη σύγκρουση με τον/την αγαπημένο/η σας προήλθε από δικά σας λάθη ή αν φταίει εκείνος /η. Σε μία σχέση πάντα φταίνε και οι δύο. Ξετυλίξτε προσεκτικά το νήμα για να μπορέσετε να φτάσετε στη λύση του προβλήματος.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τι συμβαίνει συνήθως όταν φτάνετε σε αδιέξοδο στις σχέσεις σας; Έχετε την τάση να γίνεστε κάπως απόμακροι. Σήμερα θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο στη συζήτηση. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τουλάχιστον μείνετε ανοιχτοί σε αυτή την πιθανότητα. Για πόσο καιρό νομίζετε ότι μπορείτε να κρατάτε τον/την αγαπημένο/η σας σε απόσταση μόνο και μόνο επειδή φοβάστε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια;

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

dream

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Για αυτό είτε εσείς είστε αυτός που μιλάει είτε αυτός που ακούει θα πρέπει να χειριστείτε τις λέξεις με μεγάλη προσοχή. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν πολύ καλά στη σχέση σας. Αλλά θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε όλη σας τη διπλωματικότητα. Μην παρασυρθείτε και αρχίσετε να ξεστομίζετε ό, τι σας έρθει στο μυαλό, γιατί θα το μετανιώσετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είναι εκπληκτικό το πόσα πράγματα μπορούν να επιλυθούν αν τα συζητήσετε ένα προς ένα. Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε δίκιο σε κάποιο θέμα αλλά δεν θα καταφέρετε τίποτα και σίγουρα δεν θα προσφέρετε καμία λύση, αν αρνείστε συνεχώς να υποχωρήσετε. Ένας συγκεκριμένος φόβος σας στοιχειώνει. Φέρτε τον στο φως και ο φόβος θα χαθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia