Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 02/08 Δευτέρα

erwtikes-5314

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 02/08 Δευτέρα .

Ωροσκόπιο 02/08 Κριός .

Πολλές φορές λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Σήμερα, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνουν κάποιες αλλαγές που είναι σημαντικές στην κατάσταση που αντιμετωπίζετε.

Μπορεί να νομίζετε ότι ξέρετε πώς θα εξελιχθεί κάτι – αλλά πόσο βέβαιοι είστε για αυτό;

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ένα ξαφνικό γεγονός μπορεί να αποδειχθεί πολύ θετικό και να σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Μέχρι τώρα προχωρούσατε σε μία συγκεκριμένη διαδρομή όταν ξαφνικά κάτι αρχίζει να σας βγάζει από την πορεία σας.

Ό,τι και αν προκύψει σήμερα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, να είστε βέβαιοι ότι η αλλαγή θα κάνει καλό και στους δύο και θα σας φέρει πιο κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο 02/08 Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε ισχυρά μέσα για να επιτύχετε μία λύση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η κατάσταση που βιώνετε στη σχέση σας θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με μία σκληρή συζήτηση. Καλύτερα, όμως, να ακολουθήσετε μια πιο ήπια μέθοδο και να είστε ευγενικοί. Μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Σκεφτείτε το.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αν κάποιος σας έλεγε ότι θα κερδίσετε το τζόκερ, δεν θα σοκαριζόσασταν τόσο όσο με τα γεγονότα της σημερινής μέρας. Αυτό που θα πρέπει να διαπιστώσετε είναι γιατί συνέβη κάτι και τι μπορείτε να μάθετε από αυτό. Το πρόβλημα δεν είναι αδύνατον να επιλυθεί. Αυτό που θα πρέπει να εξετάσετε είναι σε ποιο τομέα της ζωής σας εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε επαναπαυτεί και για ποιο λόγο τα όρια σας φαίνεται να διαλύθηκαν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 02/08 Λέων

Όποιες και αν είναι οι απόψεις σας, δεν μπορείτε να μην παραδεχτείτε ότι τα πάντα είναι εξαιρετικά ευμετάβλητα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχει μία συγκρουσιακή ενέργεια στις σχέσεις σας σήμερα και είναι μάλλον απίθανο να μπορέσετε να επιλύσετε τα προβλήματα χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιον τρόπο. Είστε όμως πρόθυμοι να το κάνετε;

Ωροσκόπιο Παρθένος

Κάποιες φορές θα πρέπει να ακολουθήσετε τον πιο δύσκολο δρόμο για να φτάσετε στο στόχο σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι ένα σύννεφο υπάρχει ως απειλή πάνω από το κεφάλι σας ή ότι μία αστραπή πρόκειται να χτυπήσει και δεν έχετε πουθενά να κρυφτείτε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή η συναισθηματική καταιγίδα όσο δύσκολη και αν είναι θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, ώστε να μπορέσει να λάμψει ξανά ο ήλιος στη σχέση σας.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 02/08 Ζυγός

Μπορεί να μην αποφύγετε έναν καυγά σήμερα αλλά τουλάχιστον μπορείτε να μην έχετε τραγικά επακόλουθα. Αν και γενικά έχετε την τάση να προσπαθείτε να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις – ειδικά αν αφορούν τα συναισθήματά σας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο- θα πρέπει να παραδεχτείτε ένα-δύο αλήθειες για εσάς. Ίσως χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα βγαίνει προς τα έξω η πιο ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας. Μπαίνετε στον πειρασμό να κλειστείτε στο καβούκι σας και να μη βγείτε για κανένα λόγο. Ωστόσο, δεν μπορείτε να μείνετε έτσι για πάντα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνετε μία κίνηση. Αν βρείτε το θάρρος να βγείτε στα ανοιχτά, τα πράγματα μπορεί να επιλυθούν πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε.

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Τοξότης

Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα σήμερα, όσο και αν προσπαθείτε να ομαλοποιήσετε την κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο σας. Είστε αποφασισμένοι να περάσει το δικό σας, καθώς πιστεύετε ότι ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να γίνει. Η σύγκρουση που θα προκύψει στην πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητική εάν μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την ένταση για να κάνετε μία σημαντική ανακάλυψη και όχι για να αποχωρήσετε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της όπως γνωρίζετε πολύ καλά. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι πέρα από τα σύννεφα που μαυρίζουν τον ουρανό σας υπάρχει ένα ουράνιο τόξο που περιμένει να βγει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μερικά βήματα, προκειμένου να διασφαλίσετε ότι όταν θα αρχίσει να βρέχει δεν θα βραχείτε πολύ. Όποιες και αν είναι οι επιλογές ή οι αποφάσεις σας σήμερα φροντίστε να ικανοποιούν τα συμφέροντά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Είστε τόσο καλοί στον συμβιβασμό, που το έχετε σχεδόν αναγάγει σε μορφή τέχνης. Ωστόσο η επιλογή που θα πρέπει να κάνετε σήμερα μεταξύ δύο πολύ διαφορετικών τρόπων δράσης θα πρέπει να συμβαδίζει με τις δικές σας ανάγκες. Είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείτε σοβαρά αυτό που έχετε να αντιμετωπίσετε και πώς επηρεάζει κυρίως εσάς και όχι τον/την σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, κάτι που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε εξαντλημένοι. Δεν σας αρέσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο αντιπαραθέσεων, αλλά μπορεί να χρειαστεί λόγω του ότι έχετε εμπειρία στο να αναλύετε τα προβλήματα που προκύπτουν και να φτάνετε στην καρδιά του θέματος. Αν εσείς ή ο/η αγαπημένος/η σας έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί, θα πρέπει να προσπαθήσετε να δείξετε κατανόηση και ευαισθησία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia