Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 02/09 Πέμπτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 02/09 Πέμπτη .

Ωροσκόπιο 02/09 Κριός .

Το μόνο που έχετε να κάνετε σήμερα για να εντυπωσιάσετε κάποιον/α είναι να είστε ο εαυτός σας, με όλα του τα ελαττώματα. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρατείστε.

Μπορείτε να πείτε τα χοντροκομμένα αστεία σας, να είστε όσο απρόσεκτοι θέλετε, να λέτε όλα αυτά που δεν πρέπει να πείτε και το αποτέλεσμα θα είναι να εκπληρώσετε το όνειρο κάποιου/κάποιας. Δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά αληθινό!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Δεν είναι τα υλικά αγαθά που έχετε, ούτε η κοινή σας λογική, αυτά που θα φέρουν στη ζωή σας το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Είναι οι πνευματικές σας ιδιότητες και η κατανόησή σας για εκείνες τις πτυχές της ζωής που βρίσκονται πέρα από τον προφανή κόσμο των αισθήσεων.

Πρέπει να αρχίσετε να επικοινωνείτε από διαφορετικό επίπεδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 02/09 Δίδυμοι

Η παρέα με τους φίλους σας θα σας φέρει σε επαφή με τον /την επόμενο /η ερωτικό /ή σας σύντροφο. Δεν είναι μια καλή μέρα για να μείνετε μέσα και πιθανώς αισθάνεστε τόσο ενθουσιασμένοι για όλα όσα έχετε κανονίσει με τους φίλους σας, που δεν θα θέλατε να κάτσετε σπίτι ούτως ή άλλως. Το να βρεθείτε με κόσμο, κατά προτίμηση σε ένα δημοφιλές στέκι θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο όπως εσείς. Απολαύστε την μέρα σας!

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ο αναπάντεχος συνδυασμός της καθαρής ιδιοφυΐας και μιας ημέρας στη δουλειά, καθώς και μια απροσδόκητη περίσταση θα προκαλέσει μια ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη συζήτηση με κάποιον /α ξεχωριστό /ή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό εγγυάται μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. Θα λατρέψετε κάθε λεπτό της περιπέτειας που πρόκειται να ξεκινήσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/09 – Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Σεπτεμβρίου  21

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 02/09 Λέων

Η λέξη-κλειδί της σημερινής μέρας είναι πρωτοτυπία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα θέλετε να μείνετε στο σπίτι κάνοντας κάτι βαρετό. Ούτε θα θέλετε να είστε με ανθρώπους που έχουν κολλήσει σε μια ρουτίνα. Ίσως χρειάζεστε χώρο και χρόνο για να βγείτε έξω και να κάνετε τα δικά σας. Απλά να είστε ο εαυτός σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε κάποια ρίσκα σήμερα στην ερωτική σας ζωή και είστε ανοιχτοί σε μια μικρή περιπέτεια. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό βγάζει στην επιφάνεια τον πιο άτακτο εαυτό σας και είστε έτοιμοι να πείτε ναι σε μια πολλά υποσχόμενη σχέση που διστάζατε να προχωρήσετε από το φόβο ότι θα πληγωθείτε. Οι άνθρωποι γύρω σας φαίνεται να εκπλήσσονται από την τόλμη σας, αλλά για πρώτη φορά δεν σας νοιάζει.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 02/09 Ζυγός

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να σας ταξιδέψει κάπου ξεχωριστά σήμερα. Μπορεί να πάτε σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει, αλλά σίγουρα θα θελήσετε να επισκεφθείτε ξανά. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον /α συναρπαστικό/ή σε μια ομάδα που συμμετέχετε με άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Οπουδήποτε ασυνήθιστα ή διαφορετικά είναι το μέρος που πρέπει να βρίσκεστε σήμερα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Υπό φυσιολογικές συνθήκες απολαμβάνετε ένα αίσθημα εγγύτητας και οικειότητας με φίλους και συντρόφους, αλλά σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από όλους και να έχετε λίγο χρόνο και χώρο για τον εαυτό σας. Κάτι τέτοιο είναι ζωτικής σημασίας για εσάς, καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να αλλάξετε την στάση σας σε μερικά πράγματα.

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μπορεί να μην σας ενδιαφέρει ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε, πόσο μεγάλο είναι το στοίχημα ή ακόμα και η σκέψη της απώλειας. Σήμερα σας ενδιαφέρει μόνο το κυνήγι. Είστε πρόθυμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να κάνετε το άτομο των ονείρων σας να ενδιαφερθεί για εσάς . Ακόμα κι αν αυτό περιλαμβάνει να κάνετε ή να πείτε οτιδήποτε εξωφρενικό.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αν είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε σχέση, τότε θα σας ωφελούσε να πάτε κάπου με μια εξωτική αίσθηση, – ακόμα κι αν είναι στην γειτονιά σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι αν ασχοληθείτε με κάτι που περιλαμβάνει διαφορετικές κουλτούρες ή άλλες πεποιθήσεις, αυτός/αυτή που ψάχνετε μπορεί να σας βρει και μάλιστα πολύ γρήγορα!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/09 – Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Σεπτεμβρίου  21

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η επικοινωνία είναι ουσιαστική σήμερα, ειδικά αν θέλετε να περάσετε το μήνυμά σας σε αυτόν/αυτήν που αγαπάτε. Μπορεί να χρειαστεί να διακινδυνεύσετε και για να σας προσέξει πρέπει να εκφραστείτε με ξεχωριστό τρόπο. Η πρωτοτυπία θα σας κερδίσει αυτό το ραντεβού.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τον έρωτα της ζωής σας ή το αντικείμενο του πόθου σας, τότε θα πρέπει να του αγοράσετε ένα δώρο που θα τον/την ενθουσιάσει. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, αλλά θα πρέπει να είναι κάτι πρωτότυπο και να δείχνει ότι αφιερώσατε χρόνο και σκέψη για να το βρείτε. Στην πραγματικότητα, όσο πιο παράξενο, τόσο το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00