Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 03/08 Τρίτη

erwtikes-28314

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 03/08 Τρίτη .

Ωροσκόπιο 03/08  Κριός .

Αργότερα θα γελάτε με όσα συμβαίνουν σήμερα αλλά προς το παρόν δεν έχετε αυτή τη διάθεση. Αν ήταν αστείο θα ήσασταν ο πρώτος που θα το εκτιμούσατε.

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, θεωρείτε αυτή την ένταση κάπως τρομακτική και προτιμάτε να μην την αντιμετωπίσετε. Δυστυχώς θα πρέπει να το κάνετε και να συμβιβαστείτε με τον ρόλο σας στην όλη κατάσταση.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Είστε παθιασμένος χαρακτήρας αλλά συνήθως δεν το δείχνετε εκτός από τις πολύ προσωπικές σας στιγμές.

Δεν σας αρέσει να δείχνετε φανερά το πάθος σας και για αυτό το λόγο οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να έρθουν σε αμηχανία με όσα θα κάνετε σήμερα.

Αυτό που σας κάνει τόσο τολμηρούς και ελεύθερους να αφήσετε τα συναισθήματά σας να φανούν είναι μία ξαφνική έλλειψη ανησυχίας για το τι πιστεύουν οι άλλοι. Συνεχίστε έτσι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 03/08  Δίδυμοι

Το πάθος είναι μία λέξη που ακούτε συχνά αλλά έχετε την τάση να την βάζετε στην άκρη του μυαλού σας γιατί σας φοβίζει. Αλλά σήμερα διαπιστώνετε ότι αν δεν βγάλετε προς τα έξω τα πραγματικά σας συναισθήματα, θα το κάνει κάποιος άλλος. Και αυτό μπορεί να μην συμβεί στο πιο ιδανικό μέρος ή με την καλύτερη παρέα. Να ξέρετε ότι έχετε μία επιλογή. Εκμεταλλευτείτε την.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αν αισθάνεστε ότι κολυμπάτε σε μία θάλασσα αντιπαραθέσεων, ίσως θα πρέπει να εξετάσετε την εναλλακτική λύση και αυτή είναι να παραμείνετε στην ξηρά. Αποδεχτείτε το μέρος που βρίσκεστε και συνεχίστε να προσπαθείτε να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Αυτή είναι η καλύτερη εναλλακτική απέναντι σε αυτό που σκέφτεστε – και αυτό είναι να τρέξετε μακριά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/08 – Επισκέψεις από τα παλιά

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 03/08  Λέων

Η σημερινή θα μπορούσε να είναι μία έντονη μέρα για εσάς, κατά την οποία θα αισθανθείτε γοητευμένοι από ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να απομακρυνθείτε από αυτόν/αυτήν κάνετε λάθος. Η έλξη ανάμεσά σας είναι πολύ ισχυρή. Προσέξτε να μην γίνετε πολύ κτητικοί ή να θελήσετε να τον/την αλλάξετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα διαπιστώνετε ότι η συνηθισμένη στάση σας να γίνονται όλα με τον δικό σας τρόπο φτάνει σε νέα όρια. Αν έχετε μία μόνιμη σχέση προσέξτε, καθώς δεν υπαγορεύετε εσείς όλους τους όρους. Θα πρέπει να δίνετε ελευθερία κινήσεων στον/στην σύντροφό σας. Παίξτε το εκ του ασφαλούς και μην αναλάβετε οποιαδήποτε πρωτοβουλία σήμερα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 03/08 Ζυγός

Τα λόγια σας έχουν ισχυρό αντίκτυπο ειδικά σήμερα. Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε, αλλά μπορείτε είτε να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα ή να καταστρέψετε κάτι που χρειάστηκε πολύ καιρό για να συμβεί. Υπάρχει μία ισχυρή ενέργεια γύρω σας. Αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα όσο ακόμη έχετε τη λεκτική δύναμη. Ωστόσο ο/η σύντροφός σας μπορεί να δυσκολευτεί να το διαχειριστεί.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα έχετε την αίσθηση ότι παρασύρεστε από μερικά πολύ δυνατά συναισθήματα. Μπορεί να αναγκαστείτε να πιαστείτε από κάπου για να παραμείνετε προσγειωμένοι. Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να σας φέρουν σε μια δύσκολη κατάσταση. Το πιθανότερο είναι ότι το πάθος βρίσκεται στο επίκεντρο. Ίσως η καρδιά σας διχάζεται ανάμεσα σε δύο αντικρουόμενες καταστάσεις που σημαίνουν πολλά για εσάς.

zwdia – love

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ό,τι κι αν νομίζετε ότι θέλετε σήμερα, να είστε σίγουροι ότι οι επιθυμίες σας θα ενισχυθούν στο έπακρο. Πλέον δεν πρόκειται για επιθυμία αλλά για ανάγκη. Μπορεί να δυσκολευτείτε πάρα πολύ να αντισταθείτε και να μπείτε στον πειρασμό να ενδώσετε αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Στην πραγματικότητα με το να το θέλετε τόσο πολύ κάτι, μπορεί να βάζετε τρικλοποδιά στον εαυτό σας για να το αποκτήσει.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τυχεροί όσοι μπορούν να είναι ευχαριστημένοι σε όλες τις καταστάσεις και να δέχονται όσα έρχονται στη ζωή τους. Σήμερα θα δοκιμαστεί ο ήρεμος τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε πρόσωπα και καταστάσεις. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και ένα αγαπημένο πρόσωπο γίνεται πάρα πολύ έντονο και δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να μιλήσετε για όλα τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας. Αυτό τελικά μάλλον θα σας βγει σε καλό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/08 – Επισκέψεις από τα παλιά

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν θέλετε να βγείτε νικητές υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού θα πρέπει θα διατηρήσετε την αίσθηση του προσανατολισμού σας. Αυτό που θα ανακαλύψετε είναι ότι αν παραμείνετε ήρεμοι και αποστασιοποιημένοι ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σας, όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να κάνει δύσκολη τη ζωή σας. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχετε βιώσει κάτι τέτοιο εδώ και αρκετό καιρό. Ξέρετε τη δύναμη της φαντασίας. Γνωρίζετε, όμως, ότι η έντονη επιθυμία σας να πραγματοποιήσετε κάποια φαντασίωση σας μπορεί να σας εμποδίζει να βρείτε το άτομο που είναι κατάλληλο για εσάς; Εσείς μπορεί να ονειρεύεστε έναν τύπο συντρόφου αλλά στην πραγματικότητα να χρειάζεστε κάτι άλλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00