Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 04/08 Τετάρτη

agapiste-ton-eayto-sas

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 04/08 Τετάρτη .

Ωροσκόπιο 04/08 Κριός .

Λατρεύετε τη δράση και αυτό ισχύει και για την σεξουαλική σας ζωή. Τα συναισθήματα που μοιράζεστε με τον /την σύντροφό σας είναι σαν μια υπέροχη περιπέτεια. Θα βρείτε άπειρα πράγματα για να εξερευνήσετε μαζί.

Από την άλλη πλευρά, δεν σας αρέσει να δεσμεύεστε. Πριν καταστρέψετε οποιαδήποτε πιθανότητα να βρεθείτε μαζί, λόγω της απόμακρης στάσης σας, προσπαθήστε να ακούσετε πραγματικά τον/την σύντροφό σας και να ανταποκριθείτε ανάλογα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Θα υπάρξει κάποια ένταση στην ατμόσφαιρα σήμερα. Όχι κάτι υπερβολικό, αλλά αρκεί για να δημιουργηθούν μικροδιαφωνίες με τον /την σύντροφό σας.

Ίσως υπάρχουν κάποια ζητήματα κάτω από την επιφάνεια ανάμεσα σε εσάς και τον /την σύντροφό σας που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Και αντί να αναλάβετε δράση και να τα επιλύσετε, ασχολείστε με πιο ανούσια θέματα. Προσπαθήστε να φτάσετε στην καρδιά του πραγματικού προβλήματος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ωροσκόπιο 04/08 Δίδυμοι

Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία θα πρέπει να είστε ευγνώμονες τώρα, έτσι δεν είναι; Μήπως ο λόγος είναι όλες αυτές οι φαντασιώσεις που κάνετε με τον/την αγαπημένο /η σας; Μήπως παίζετε με τις σκέψεις μέσα στο κεφάλι σας, αντί να έρχεστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα; Θέλετε πολύ να μάθετε την αλήθεια, οπότε αναλάβετε δράση για να μάθετε ποια είναι πραγματικά η κατάσταση. Αυτό θα βοηθήσει πολύ.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Θα μπορούσαν να ειπωθούν πολλά για το πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσετε την ηρεμία στην σχέση σας και να αποφύγετε τις διαφωνίες. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης πολλά πλεονεκτήματα στο να λέτε ελεύθερα την άποψή σας. Μην φοβάστε να κάνετε μια ειλικρινή εκτίμηση μιας κατάστασης. Λάβετε μέτρα με βάση τα γεγονότα. Αν κάτι δεν σας αρέσει, πείτε το.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 Εβδομάδων Προβλέψεις για Σχέσεις και Οικονομικά

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 04/08 Λέων

Η σημερινή είναι μια μέρα, κατά την οποία όλα κινούνται με γρήγορους ρυθμούς, κάτι που πραγματικά απολαμβάνετε. Μπορείτε να κάνετε μεγάλη πρόοδο, αρκεί να θυμάστε να μην πιέζετε τους άλλους για να κάνουν αυτό που θέλετε. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να μην απολαμβάνει τις διαταγές που δίνετε, αλλά είναι πρόθυμος/η να ακούσει τις ιδέες σας – φορώντας ένα πλατύ χαμόγελο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η ζωή κινείται με γοργούς ρυθμούς σήμερα, κρατώντας σας πλήρως απασχολημένους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να μην έχετε σκεφτεί πολύ ως προς τα πού πηγαίνει η σχέση σας, αλλά διαπιστώνετε ότι με λίγη εποικοδομητική συζήτηση, θα καταφέρετε να κατανοήσετε καλύτερα τον ρόλο που παίζει ο ένας στη ζωή του άλλου. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα.

μελλοντολόγοςΩροσκόπιο 04/08 Ζυγός

Όπως θα έχετε διαπιστώσει, όλα στη ζωή τείνουν να κινούνται σε κύκλους. Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις. Ακριβώς εκεί που νομίζετε ότι όλα πάνε πολύ καλά, ανακαλύπτετε ότι έχετε ξεχάσει να κάνετε κάτι που υποσχεθήκατε , ή απλά ξεχάσατε να λάβετε υπόψη σας κάτι. Σήμερα, μπορεί να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση για μερικά από τα πράγματα για τα οποία μετανιώνετε. Θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Καλό θα είναι να λέτε αυτό που θέλετε και να εκφράζετε τις απόψεις σας. Οι άνθρωποι γύρω σας, ακόμη και τα πιο κοντινά σας πρόσωπα δεν είναι μάντεις για να μπορούν να δουν στα βάθη της ύπαρξής σας. Θα πρέπει να βγάζετε προς τα έξω τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας Μην κάθεστε εκεί περιμένοντας μάταια. Πρέπει να αναλάβετε δράση. Διαφορετικά θα βιώνετε την μια απογοήτευση μετά την άλλη.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Υπάρχει μια ισχυρή ενέργεια στην ατμόσφαιρα σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε πολλά βήματα προς τα εμπρός εάν είστε πρόθυμοι να μάθετε κάτι από το παρελθόν και να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται πολλές συζητήσεις και ίσως κάποιες ενέργειες από την πλευρά σας. Αλλά θα ανοίξει επίσης το δρόμο για μεγάλα πράγματα που θα συμβούν στο μέλλον.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα ενισχύονται τόσο οι σκέψεις όσο και οι δράσεις, ειδικά στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Φαίνεται ότι υπάρχει κάτι για το οποίο θέλατε να μιλήσετε εδώ και αρκετό καιρό με τον/την σύντροφό σας. Ίσως αναβάλλατε τη συζήτηση επειδή θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Απλά ξεκινήστε να μιλάτε και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 Εβδομάδων Προβλέψεις για Σχέσεις και Οικονομικά

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Οι φίλοι σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ειλικρινείς, ίσως και κάπως αυταρχικοί σήμερα. Ξέρετε που βρίσκονται τα όρια, αλλά οι άνθρωποι γύρω σας προσπαθούν συνεχώς να τα ξεπεράσουν. Ακόμα και στον ερωτικό τομέα, συμβαίνει το ίδιο με ένα συγκεκριμένο άτομο. Πείτε ότι σας ενοχλεί και αν αυτό δεν λειτουργήσει, δείξτε το για να μην αφήσετε καμία αμφιβολία. Αυτό θα κάνει τη διαφορά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται σε κάθε σχέση, αλλά υπάρχουν επίσης και πολλά που σας κάνουν να αισθάνεστε χαρούμενοι. Πηγαίνετε σε ένα ξεχωριστό μέρος με τον/την σύντροφό σας απόψε και δείξτε του/της πόσο νοιάζεστε για αυτόν /αυτήν. Κάντε τον/την να αισθανθεί ότι είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Επιλύστε τυχόν προβλήματα του παρελθόντος αφιερώνοντας χρόνο για να μιλήσετε και να ακούσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75