Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 04/09 Σάββατο

afroditi-ixtheis-zvdia

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 04/09 Σάββατο .

Ωροσκόπιο 04/09 Κριός .

Οι φίλοι σας αναρωτιούνται πού βρίσκεστε σήμερα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αναρωτιέστε επίσης.

Φαίνεται να προσπαθείτε έντονα να τραβήξετε την προσοχή ενός ατόμου, που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά και τα γόνατα σας να λυγίζουν. Οι φίλοι σας δεν συμφωνούν, καθώς απλά δεν είστε ο εαυτός σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Φαίνεστε κάπως απόμακροι στον/στην σύντροφό σας σήμερα.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη που αφορά την σχέση σας, αλλά φαίνεται ότι έχετε τοποθετήσει τον εαυτό σας πίσω από έναν γυάλινο τοίχο.

Ο/Η αγαπημένος /η σας μπορεί να σας δει, αλλά όχι να σας αγγίξει. Πότε θα σταματήσετε να επηρεάζεστε από τον εγωισμό σας και να του/της πείτε επιτέλους πώς αισθάνεστε πραγματικά;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 04/09 Δίδυμοι

Ονειρεύεστε συχνά τις τέλειες ρομαντικές διακοπές. Ωστόσο, είστε συνήθως τόσο απασχολημένοι με τις δουλειές σας, που δεν παρατηρείτε καν τι συμβαίνει γύρω σας. Σήμερα θα βρεθείτε να αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε προγραμματίσει κάτι τόσο καιρό. Συζητήστε το με τον/την αγαπημένο /η σας και κάντε επιτέλους το όνειρο σας πραγματικότητα.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μπαίνετε σε δίλημμα για το αν πρέπει να διασκεδάσετε ή να δουλέψετε. Και οι δύο επιλογές είναι πολύ πιθανές σήμερα. Μπορεί να βρίσκεστε στη μέση μιας διαδικτυακής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, αλλά δεν θα βαρεθείτε ούτε για ένα λεπτό γιατί στην οθόνη απέναντι σας μπορεί να βρίσκεται ένας/μία πολύ χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα που ανταποδίδει τις ματιές σας. Μπορεί να εργάζεστε τώρα, αλλά σίγουρα θα διασκεδάσετε αργότερα.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/09 Σκέψεις αγάπης – Λόγια για επανασύνδεση

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 04/09 Λέων

Θα μπορούσε η σημερινή μέρα να είναι μια από αυτές που θα θυμάστε για πάντα; Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει πως ναι. Αν μην τι άλλο, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια αίσθηση πάθους και συντροφικότητας, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο, καθώς δεν πάνε πάντα μαζί. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είστε ικανοί για ένταση, αλλά τις περισσότερες φορές υιοθετείτε μια φαινομενική αδιαφορία και μια χαλαρή στάση. Σήμερα όμως, ίσως είναι καλύτερα να αφήσετε το πάθος σας να φανεί. Μπορεί να χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία αν μείνετε αδρανείς. Δείξτε με όλους τους τρόπους πώς αισθάνεστε και θα χαρείτε πολύ με το αποτέλεσμα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 04/09 Ζυγός

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να έχει κάτι στο μυαλό του/της, το οποίο σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είναι, στην πραγματικότητα, ένα αρκετά καλό σχέδιο. Αλλά περιλαμβάνει μια βαθύτερη αίσθηση δέσμευσης από μέρους σας. Αυτό θα δοκιμάσει πραγματικά την σχέση σας. Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό το βήμα, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πείτε ναι. Ακούστε την καρδιά σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα νιώθετε μια έντονη έλξη απέναντι σε κάποιον/α που έχετε συναντήσει μόνο φευγαλέα. Αισθάνεστε ότι σας τραβάει σαν μαγνήτης και δεν μπορείτε να εξηγήσετε το γιατί, καθώς επί της ουσίας δεν γνωρίζεστε με αυτό το άτομο. Σε ένα άλλο επίπεδο, γνωρίζεστε πολύ καλά μεταξύ σας, και είναι αυτή η αίσθηση που σας τραβάει όλο και πιο κοντά.

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Τοξότης

Υπάρχει μια υπέροχη αίσθηση βαθιάς φροντίδας και παθιασμένης δέσμευσης στις στενές σας σχέσεις σήμερα. Έχετε φτάσει πλέον σε ένα σημείο, όπου αισθάνεστε ότι θα θέλατε να κάνετε μια σχέση ακόμη πιο μόνιμη ή να ανανεώσετε την δέσμευσή σας με κάποιο τρόπο. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση! Τι θα λέγατε για έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος;

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μπορείτε να δείξετε την εκτίμησή σας για αυτό το ξεχωριστό άτομο στη ζωή σας αγοράζοντας του/της κάτι όμορφο για το σπίτι. Είτε μοιράζεστε ένα σπίτι είτε όχι, κάντε αυτό το δώρο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα καλαίσθητο έργο τέχνης, ένα γλυπτό ή κάτι από μια άλλη χώρα. Να είστε βέβαιοι ότι θα ενθουσιαστεί!

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/09 Σκέψεις αγάπης – Λόγια για επανασύνδεση

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα νιώθετε καλά μέσα σας και αυτό φαίνεται και στην εμφάνιση σας. Είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς! Το τρέχον πλανητικό σκηνικό αναδεικνύει τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά σας. Αν είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε για σύντροφο, θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Μερικές φορές είστε κάπως έντονοι στην συμπεριφορά σας και αυτό μπορεί να αποθαρρύνει κάποιον/α.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Βρίσκεστε μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης σήμερα. Έχετε έντονα συναισθήματα για ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά δεν τα φανερώνετε. Δεν θέλετε να δείξετε αδυναμία. Ποιον κοροϊδεύετε; Το να είστε ευάλωτοι είναι σημαντικό κομμάτι της απόκτησης εμπιστοσύνης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00