Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 05/08 Πέμπτη

afroditi-ixtheis-zvdia

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 05/08 Πέμπτη .

Ωροσκόπιο 05/08 Κριός .

Μήπως σήμερα αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι από ότι συνήθως; Να ξέρετε ότι τα πράγματα δεν θα γίνουν πιο εύκολα. Στην πραγματικότητα θα γίνουν ακόμη πιο έντονα.

Αν δεν αντέχετε τόση ζέστη, τότε ίσως θα πρέπει να μείνετε εκτός. Αν εσείς και ο/η σύντροφός σας αισθάνεστε πολύ ερωτευμένοι, τα πράγματα μεταξύ σας θα γίνουν ακόμη πιο έντονα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που μπορείτε να πετύχετε σε μία μόνο μέρα και αυτά που θα κάνετε σήμερα θα είναι αρκετά.

Στον ερωτικό τομέα μπορεί να περιμένατε κάποιου είδους έκρηξη εδώ και αρκετό καιρό αλλά όχι κάτι ιδιαίτερα θεαματικό.

Αυτό που θα συμβεί σήμερα θα έχει μεγάλο αντίκτυπο τις επόμενες μέρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ωροσκόπιο 05/08 Δίδυμοι

Όλες οι σχέσεις έχουν αρχή και τέλος. Μερικές φορές αναγνωρίζουν και οι δύο ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στα όριά τους και άλλες φορές είναι προφανές ότι λίγη απόσταση μπορεί να αλλάξει τα πράγματα και για τους δύο. Αν τον τελευταίο καιρό περνάτε πολύ χρόνο με τον/την σύντροφό σας, ίσως ήρθε η ώρα να δώσετε λίγο χώρο στη σχέση σας ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσετε τον μεταβαλλόμενο ρυθμό της σχέσης σας, ειδικά αν περνάτε μια δύσκολη περίοδο. Αν τον τελευταίο καιρό είχατε συγκρούσεις με τον/την σύντροφό σας τότε θα πρέπει να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση. Μην επιτρέψετε σε πληγωμένα συναισθήματα και σε πικρίες να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σας. Δείξτε αμοιβαία κατανόηση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 05-07/08 – Το Γραμμένο της Αγάπης

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 05/08 Λέων

Κάποιες φορές το φως του φεγγαριού φέρνει ρομαντικές στιγμές στη ζωή μας και άλλες απλά τρέλα. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσετε. Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να πρέπει να εκτιμήσετε κάτι που αφορά τη σχέση σας με διαφορετικά κριτήρια από όσα είχατε μέχρι τώρα. Δεν είναι ότι κάτι δεν πάει καλά. Απλά ενδεχομένως να έχουν διαταραχθεί κάπως οι ισορροπίες.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μπορεί σε μία σχέση να χρειάζονται δύο αλλά αρκεί ένας για να καταστρέψει τα πάντα. Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι είτε εσείς ή είτε ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να σαμποτάρετε έναν τομέα της κοινής σας ζωής – μάλλον ασυνείδητα. Θα πρέπει να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει για να προχωρήσετε στην επίλυση του θέματος.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 05/08 Ζυγός

Ο τρόπος με τον οποίο θα περάσετε τη σημερινή μέρα δεν εξαρτάται μόνο από εσάς, αλλά κυρίως από το πόσο καλά μπορείτε να προσαρμοστείτε στις συνθήκες. Αυτό που θα συμβεί μπορεί να μη σημαίνει το τέλος της σχέσης αλλά μία αλλαγή σε ένα νέο επίπεδο. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορεί να συμβεί, αν ακολουθήσετε το δρόμο που σας φαίνεται σωστός.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Πώς περιμένετε να ηρεμήσετε όταν όλα βρίσκονται σε αναβρασμό; Εκεί που νομίζατε ότι θα ξεκουραστείτε, διαπιστώνετε ότι κάτι σας αγχώνει και σας κάνει να μην μπορείτε να ησυχάσετε. Ο έρωτας σήμερα είναι πολύ παθιασμένος και έντονος. Στην πραγματικότητα μπορεί να φτάσει σε επίπεδα εμμονής. Απλά προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα ένα ταξίδι ή μία μικρή απόδραση μπορεί να προκαλέσει μία παθιασμένη σχέση. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε σε μια ξένη χώρα. Θα μπορούσατε να συναντήσετε ο ένας τον άλλον σε ένα μέρος στο οποίο μπορείτε να αποδράσετε πνευματικά, ίσως μέσω του διαλογισμού. Η ενέργεια ανάμεσά σας είναι πολύ έντονη. Θα βρεθείτε πιασμένοι στη δίνη του πάθους. Το πιθανότερο είναι ότι θα απολαύσετε αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια.

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μερικές φορές η ζωή γίνεται πολύ έντονη. Σήμερα υπάρχει πολύ δράμα στην ατμόσφαιρα, που μπορεί να σας αναστατώσει, να σας μπερδέψει και να σας εμποδίσει να ασχοληθείτε με τα συνηθισμένα. Ωστόσο, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με αυτό, ειδικά αν σημαίνει ότι η σχέση σας έχει γίνει πολύ έντονη και δεν μπορείτε πλέον να τη διαχειριστείτε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 05-07/08 – Το Γραμμένο της Αγάπης

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Πόσο ακόμη νομίζετε ότι θα μπορείτε να αντιστέκεστε στις συνεχείς επιθέσεις πάθους από αυτό το άτομο; Υπάρχει μια υπόσχεση για περιπέτεια και ενθουσιασμό στη σημερινή μέρα. Ωστόσο θα πρέπει να κάνετε ένα απολογισμό ως προς το πού κατευθύνεστε. Κάτι που μπορεί να σας φαίνεται πολύ αληθινό σήμερα, ενδεχομένως αύριο να σας φαίνεται εντελώς παράλογο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Όλες οι αξίες και οι πεποιθήσεις σας πετάγονται έξω το παράθυρο σήμερα, καθώς απολαμβάνετε στιγμές ευφορίας. Ακόμη και εσείς, που είστε συνήθως τόσο συγκρατημένοι και καλοί στον έλεγχο των συναισθημάτων σας, διαπιστώνετε ότι έχετε αφεθεί έρμαιο των αισθήσεων σας. Το πόσο θα διαρκέσει αυτή η κατάσταση είναι μία πολύ καλή ερώτηση. Μπορεί για πάντα, μπορεί για μία μέρα… Ποιος ξέρει;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia