Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 05/09 Κυριακή

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 05/09 Κυριακή .

Ωροσκόπιο 05/09 Κριός .

Θα περάσετε πολύ χρόνο γελώντας σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την ερωτική σας ζωή.

Εάν τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίσατε δυσκολίες στην σχέση σας, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε μια εποικοδομητική συζήτηση για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια εύθυμη χροιά στην ζωή σας. Όλες σας οι σχέσεις ευνοούνται σήμερα.

Θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις και μετά να έχετε την επιλογή να κάνετε την επόμενη κίνηση.

Εσείς παίρνετε τις αποφάσεις, οπότε κάντε το καλύτερο για εσάς. Η γνώμη σας έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από όσο νομίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 05/09 Δίδυμοι

Η σημερινή είναι η πιο κατάλληλη μέρα για κάθε είδους δραστηριότητες που σχετίζονται με σχέσεις και καλλιτεχνικά ταλέντα κάθε είδους. Μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα ενώ προσπαθείτε να προωθήσετε την τέχνη κάποιου άλλου. Θα νιώσετε κάτι ξεχωριστό με την πρώτη ματιά ή στην χειρότερη περίπτωση μεγάλη ζεστασιά. Μήπως είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον;

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να πνίξει τον έρωτα, όπως και την θλίψη, ενώ με μέτρο δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για μια απολαυστική και τρυφερή βραδιά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πάτε για ένα ρομαντικό γεύμα με τον/την αγαπημένο/η σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι ευχάριστη και μπορείτε να τον/την σαγηνεύσετε με ευκολία. Απλώς μην υπερβάλλετε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 06-09/09 Η Αγάπη πρέπει να κάνει τον κύκλο της

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 05/09 Λέων

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλληλοεπιδράσετε με διάφορα άτομα σε ποικίλες κοινωνικές συνθήκες. Υπάρχει πολλή αρμονική ενέργεια γύρω σας που δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις για να έρθετε σε επαφή με κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Η σημερινή δεν είναι μία μέρα για να μένετε σπίτι, αλλά για να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με κόσμο. Όσο περισσότερα άτομα γνωρίζετε, τόσο το καλύτερο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μπορεί να είστε πολύ δημοφιλείς σήμερα, με λίγη βοήθεια από τα άστρα. Ίσως ο/η σύντροφός σας να σας παροτρύνει να συζητάτε πολύ ενώ θα προτιμούσατε να κάνετε κάτι χρήσιμο. Το πιθανότερο είναι ότι η απάντηση στο ρομαντικό σας δίλημμα είναι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας δείχνοντας πόσο νοιάζεστε, αντί να μιλάτε για αυτό. Αυτό θα μπορούσε να σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 05/09 Ζυγός

Η σημερινή είναι η ιδανική μέρα για επικοινωνία με κάθε είδους ανθρώπους. Αν αναζητάτε τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, τόσο το καλύτερο για εσάς. Βεβαιωθείτε όμως ότι θα προσπαθήσετε να κάνετε νέους φίλους. Το κλειδί εδώ είναι η συζήτηση. Όχι ότι συνήθως έχετε πρόβλημα να εκφραστείτε με λόγια, αλλά σήμερα θα είστε ακόμα πιο πνευματώδεις και γοητευτικοί από ότι συνήθως.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια τέλεια ημέρα για κάθε είδους σχέσεις. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αισιόδοξη διάθεση στους περισσότερους ανθρώπους και εξασφαλίζει ότι θα περιβάλλεστε από αξιόλογα άτομα. Ωστόσο, δεν θέλετε να κάθεστε να πίνετε καφέ όλο το απόγευμα. Βγείτε κάπου ρομαντικά με τον /την αγαπημένο /η σας και μιλήστε από καρδιάς για το τι επιφυλάσσει το μέλλον και για τους δύο σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Τοξότης

Είτε είστε στη δουλειά είτε στο σπίτι (ή και τα δύο) σήμερα, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε τις βάσεις ώστε να ανθίσει μια νέα ρομαντική σχέση. Προσκαλέστε σε μια ειλικρινή συζήτηση κάποιον/α που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα. Υπάρχει μια υπέροχη αισιόδοξη ενέργεια γύρω σας – οπότε μην ντρέπεστε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του την αίσθηση ότι έχετε πολλά να γιορτάσετε. Αν θέλετε να μοιραστείτε αυτό το συναίσθημα με τον/την αγαπημένο /η σας, μπορείτε να κάνετε κάτι ξεχωριστό για αυτόν /αυτήν. Αν ψάχνετε για το τέλειο δώρο, μπορεί να το βρείτε σε μέρη όπου υπάρχει έντονη καλλιτεχνική ατμόσφαιρα. Ρίξτε μια ματιά σε μια γκαλερί τέχνης ή μια έκθεση.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 06-09/09 Η Αγάπη πρέπει να κάνει τον κύκλο της

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μια αίσθηση αισιοδοξίας κυριαρχεί καθ’ όλη την διάρκεια της σημερινής μέρας. Έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας στους τομείς της τέχνης και της δημιουργικότητας. Η επίσκεψη σε μια γκαλερί ή μια έξοδο για ποτό και συζήτηση περί τέχνης είναι πιθανές δραστηριότητες, όπου μπορείτε να μιλήσετε με αυτό το ξεχωριστό άτομο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η σημερινή θα είναι μια μέρα αφιερωμένη σε εσάς και τον /την σύντροφό σας. Όχι ότι θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάτι να κάνετε – είναι βέβαιο ότι θα περάσετε τέλεια. Και οι δύο αξίζετε λίγο προσωπικό χρόνο μαζί. Κάτι τέτοιο θα ανανεώσει την σχέση σας, φέρνοντάς σας πιο κοντά. Μερικές φορές πρέπει να αποκλείσετε τους άλλους για λίγο για να ανακαλύψετε πόσα πραγματικά μοιράζεστε μεταξύ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia