Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 06/08 Παρασκευή

erwtikes-27314-ζωδια

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 06/08 Παρασκευή .

Ωροσκόπιο 06/08 Κριός .

Σας αρέσει να προσεγγίζετε τη ζωή με αυτοπεποίθηση και χαρά. Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο/η αγαπημένος/η σας είναι κάπως απρόσιτος/η.

Αντί να θυμώνετε, αφιερώστε χρόνο για να καταλάβετε τι συμβαίνει και για ποιο λόγο αντιδρά έτσι. Μπορεί να τον/την πληγώσατε εν αγνοία σας και να πρέπει να ακούσετε τη δική του/της άποψη.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ξέρετε πόσο οδυνηρό είναι όταν οι κοντινοί σας άνθρωποι φαίνονται απόμακροι. Σήμερα εσείς είστε αυτός που απομακρύνεται, πράγμα που μπορεί να πυροδοτήσει αντίποινα.

Για αυτό είναι τόσο σημαντικό να κρατήσετε μια σταθερή συναισθηματική κατάσταση. Μην γίνεστε παράλογοι και μην φτιάχνετε σενάρια με το μυαλό σας.

Μπορεί να αντιλαμβάνεστε εντελώς λάθος κάποια σημάδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ωροσκόπιο 06/08 Δίδυμοι

Οτιδήποτε σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα μπροστά είναι εξαιρετικά χρήσιμο τώρα. Οτιδήποτε διαφορετικό μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σας και να αλλάξει τη ζωή σας. Μόνο το παρελθόν σας εμποδίζει να κάνετε αυτό το άλμα στο άγνωστο. Ορισμένες παλιές πεποιθήσεις δεν υποστηρίζουν μία νέα σχέση βασισμένη σε νέα ιδανικά. Θα πρέπει να ξεπεράσετε τα εμπόδια του παρελθόντος και να οραματιστείτε το μέλλον.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η ελπίδα είναι αυτή που καταπολεμά τα σκοτάδια της ψυχής. Μερικές φορές θα πρέπει απλώς να αφήσετε μία πόρτα να κλείσει. Αφήστε ένα κεφάλαιο της ζωής σας να κλείσει για πάντα για να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο επόμενο. Μπροστά σας απλώνεται ένα νέο μέλλον γεμάτο ευκαιρίες. Μην κολλάτε στο παρελθόν λόγω συναισθηματισμών. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να πληγωθείτε.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία – Νέες δεσμεύσεις και παλιοί χωρισμοί

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο 06/08 Λέων

Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Μερικές φορές είναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε τον ρόλο του/της συντρόφου μας σε μία ευτυχή κατάληξη. Νομίζουμε ότι όλα οφείλονται στις δικές μας προσπάθειες. Σήμερα προσπαθήστε να αποδώσετε τα εύσημα εκεί που πρέπει και επίσης να αναλάβετε ταπεινά τις ευθύνες που σας αναλογούν. Αυτό θα ανοίξει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τις περισσότερες φορές κάποιες μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που προκαλούν νεύρα και διαφωνίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι να μην αφήσετε μία συγκεκριμένη συνήθεια ή μια αμυντική στάση να σας εμποδίσει να δείτε τον/την αγαπημένο/η σας όπως πραγματικά είναι. Δείξτε αγάπη και τρυφερότητα και όλα θα διορθωθούν.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 06/08 Ζυγός

Σε κανέναν δεν αρέσει να του λένε τι πρέπει να κάνει ή να τον αγνοούν. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην επίρριψη ευθυνών και στο τι πρέπει να διορθωθεί στην σχέση σας. Αν το κάνετε με ειλικρίνεια, θα μπορέσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας με πολύ θετικό τρόπο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το σκληρό εξωτερικό περίβλημα τις περισσότερες φορές λειτουργεί σαν μια προστατευτική πανοπλία για να μην πληγωθείτε συναισθηματικά. Πολλές φορές, όμως, μπαίνει εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι καλό θα ήταν να εκθέσετε την πιο τρυφερή πλευρά του εαυτού σας. Μπορεί να φοβάστε να μην πληγωθείτε. Αν δεν ρισκάρετε, πώς περιμένετε να μάθει πώς αισθάνεστε το άτομο που σας ενδιαφέρει;

Ωροσκόπιο Τοξότης

Οι παλιοί λέγανε πως όταν κλείνει μία πόρτα ανοίγει ένα παράθυρο. Έχετε τόσες νέες δυνατότητες στην ερωτική σας ζωή, που δεν θα πρέπει να αφήνετε ένα περιστατικό από το παρελθόν να χαλάει την ευτυχία σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλειδώσει πολύ καλά την πόρτα στο παρελθόν σας πριν ανοίξετε το παράθυρο στο μέλλον. Μόνο έτσι μπορείτε να είστε σίγουρα ότι τίποτα δεν θα χαλάσει την ευτυχία σας.

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Έχει κάποιο νόημα να προσπαθείτε με δόλιους τρόπους να κρατήσετε δίπλα σας τον/την σ σύντροφό σας; Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε κόλπα και τεχνάσματα για να πετύχετε κάτι, τότε καλύτερα να το ξεχάσετε. Αν είστε πρόθυμοι να παραδεχτείτε ότι κάτω από την ψυχρή συμπεριφορά σας, κρύβεται ο φόβος, τότε ίσως να μπορέσετε να κερδίσετε την αγάπη και την κατανόηση του/της.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία – Νέες δεσμεύσεις και παλιοί χωρισμοί

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Κάθε πράγμα στη ζωή έχει και το αντίθετο του, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Μην μπείτε στον πειρασμό να πάρετε στα σοβαρά τη στάση του/της συντρόφου σας σήμερα. Μπορεί να επιδεικνύει ψυχρή και εγωιστική συμπεριφορά. Το πιθανότερο είναι ότι αυτή προκαλείται από ανασφάλεια και φόβο. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από τη δική του/της οπτική και να τον/την κάνετε να αισθανθεί ασφαλής.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον από τη ζωή σας μόνο και μόνο επειδή δεν σας αρέσει ο τρόπος με τον οποίον μπήκε εκεί αρχικά. Με τον ίδιο τρόπο δεν μπορείτε να αποφασίσετε να τερματίσετε μία σχέση, εξαιτίας μιας κακής μέρας ή ενός προβλήματος. Θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον/στην σύντροφό σας και πολύ σύντομα θα συμβεί μια πολλά υποσχόμενη αλλαγή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia