Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 06/09 Δευτέρα

erwtikes-25314

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 06/09 Δευτέρα .

Ωροσκόπιο 06/09 Κριός .

Όσο και να προσπαθήσετε, δεν έχετε ταλέντο στο ψέμα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να προσπαθήσετε να παίξετε με λέξεις που αφορούν ένα συγκεκριμένο θέμα.

Αλλά δεν μπορείτε ποτέ να κρύψετε την αλήθεια για πολύ γιατί είτε θα αρχίσετε να κοκκινίζετε είτε να γελάτε, ή και τα δύο. Αν θέλετε να περάσετε μια ρομαντική βραδιά, πείτε τα πράγματα με το όνομα τους.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τα χρήματα είναι πάντα ελκυστικά – το ίδιο και η σκέψη για το πώς να αποκτήσετε περισσότερα.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας δείξει ένα πονηρό σχέδιο για το πώς μπορείτε να εκτοξεύσετε το υπόλοιπο του τραπεζικού σας λογαριασμού, αλλά τα χρήματα δεν αγοράζουν την αγάπη.

Κάποιος/α μπορεί να μοιάζει με μια ελκυστική πρόταση, αλλά βεβαιωθείτε σας τραβάει κάτι περισσότερο κοντά του/της πέρα από την οικονομική του κατάσταση. Θα πρέπει να σας ικανοποιεί και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 06/09 Δίδυμοι

Μπορεί να βρείτε τον έρωτα σε μερικά αρκετά παράξενα μέρη σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι κάτι επιπόλαιο. Ίσως ο/η μελλοντικός /ή σας σύντροφος ασχολείται με ένα επάγγελμα, που σας έλεγε η μητέρα σας να μην μπλέξετε. Ωστόσο, αυτό το άτομο έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και μια στάση ζωής που ταιριάζει με τη δική σας. Αξίζει να κάνετε μια δοκιμή.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα έχετε εξαιρετικά ισχυρή διαίσθηση. Είναι πολύ πιθανόν να μαντέψετε πού και πότε θα μπει ο/η νέος /α σύντροφός στην ζωή σας, μέχρι και το χρώμα των ματιών του/της. Αλλά ένα πράγμα που μπορεί να μην μπορείτε να προβλέψετε είναι το πόσο καλά θα τα πάτε οι δυο σας. Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 06-09/09 Η Αγάπη πρέπει να κάνει τον κύκλο της

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 06/09 Λέων

Κάθε είδους συζήτηση θα είναι πολύ διαφωτιστική σήμερα. Σίγουρα δεν θα συνδέεται με συνηθισμένα θέματα όπως η ακρίβεια ή ο καιρός. Εάν έχετε κάτι να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μεταφυσική ορολογία. Αυτή φαίνεται να είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει σήμερα, όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από λέξεις και ιδέες και χωρίς αυτά δεν θα συνέβαινε τίποτα. Σήμερα έχετε κάποιες ιδέες για αυτό το ξεχωριστό άτομο στη ζωή σας, αλλά δεν ξέρετε αν είναι αληθινές ή όχι. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε είναι να ρωτήσετε, αν και ακόμη κι αυτό μπορεί να είναι παραπλανητικό. Προσπαθήστε να φτάσετε στη ρίζα όσων σας ενοχλούν.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 06/09 Ζυγός

Σήμερα γίνεστε ένας μικρός μάγος. Μπορείτε να μπερδέψετε τις λέξεις, όπως ένας μάγος εκτελεί κόλπα και να κάνετε τους άλλους να ακούσουν πράγματα που δεν είπατε στην πραγματικότητα. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε μια ολόκληρη ιστορία που ακούγεται αρκετά αληθοφανής, χωρίς να έχει συμβεί ποτέ. Μην το παίρνετε πάνω σας όμως – ο/η σύντροφός σας σας ξέρει πολύ καλά. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αυτή είναι μια μέρα γεμάτη εικόνες, φαντασία, ποίηση και χρώμα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ατμόσφαιρα και τη μαγεία του λόγου για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα υπέροχο κλίμα – οπότε ανάψτε μερικά αρωματικά κεριά, γεμίστε τον χώρο λουλούδια, βάλτε καλή μουσική και μιλήστε έτσι ώστε ο/η αγαπημένος /η σας να μην μπορεί να σας αντισταθεί.

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αυτή είναι μια μέρα που δεν θα ξεφύγετε λέγοντας το οτιδήποτε. Εάν δεν είστε ειλικρινείς για κάτι, τότε ακόμη κι αν δεν πει τίποτα ο/η σύντροφός σας, θα χτυπήσει ένας μικρός συναγερμός στο κεφάλι του/της και αυτό θα καταγραφεί. Και κάποια στιγμή, μπορεί να ξανάρθει στην επιφάνεια και να δημιουργήσει αμηχανία ανάμεσα σας. Να είστε ειλικρινείς και η μέρα θα κυλήσει υπέροχα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μπορεί να μπερδευτείτε κάπως σήμερα, καθώς είναι από εκείνες τις στιγμές που τα πράγματα απλά δεν εξελίσσονται όπως θα έπρεπε. Μπορεί να αισθάνεστε αβέβαιοι για μια συμφωνία που πετύχατε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να θυμηθείτε εάν είπατε ή δεν είπατε κάτι ή τους όρους της συμφωνίας. Χειριστείτε το όλο ζήτημα με προσοχή!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 06-09/09 Η Αγάπη πρέπει να κάνει τον κύκλο της

zwdia-taro-astra

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Όλοι έχουν λίγο ρομαντισμό μέσα τους, ακόμη και το πιο σοβαρό άτομο. Απλώς υπάρχει σε διαφορετικό επίπεδο ή έρχεται στο φως με διαφορετικό τρόπο. Σήμερα μπορεί να σας ζητηθεί να μιλήσετε για μερικά πράγματα που δεν κατέχετε, αλλά αν μπορείτε να πείσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο ότι σκέφτεστε, θα έχετε μια ευκαιρία.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τρελαίνεστε με την ιδέα ότι μπορείτε να μπερδέψετε τους ανθρώπους με τις λέξεις. Αυτή τη στιγμή, έχετε την ευκαιρία να κάνετε τον/την σύντροφό σας να πιστέψει σε ένα σχέδιο που έχετε καταστρώσει. Μπορεί να καταφέρετε να τον/την ξεγελάσετε και να νιώσετε πραγματικά ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, αλλά μην το παίρνετε πάνω σας. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098