Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 07/09 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-tetarti-7-5

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 07/09 Τρίτη .

Ωροσκόπιο 07/09 Κριός .

Οι άνθρωποι γύρω σας φαίνονται αποφασισμένοι να ξεπεράσουν την ικανότητά σας να σοκάρετε σήμερα. Έχετε κάθε ευκαιρία να αφήσετε το στίγμα σας σε ό, τι αφορά ένα συγκεκριμένο άτομο.

Ωστόσο, έχει επίσης σχέδια για εσάς και μπορεί να είναι πολύ αποφασισμένος/η. Το ότι θα εκπλαγείτε είναι λίγο, αλλά ό, τι κι αν κάνετε, μην τα παρατήσετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα πρόβλημα από μια μοναδική σκοπιά.

Η γωνία από την οποία θα το δείτε κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο να εγκαταλείψετε κάποιον και να τον αφήσετε να επιστρέψει στη ζωή σας.

Είναι σαν να ανάβει ένα φως στο κεφάλι σας. Καταλαβαίνετε κάτι για αυτόν/αυτήν, που απλά δεν μπορούσατε να δείτε πριν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 07/09 Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει διάφορα πράγματα σήμερα. Εκπλήξεις – αν και ελάχιστα πράγματα σας εκπλήσσουν πια. Ελπίδα και έλλειψη ελπίδας. Αγάπη και φόβος ότι θα χάσετε την αγάπη. Είναι λες και περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί, και από κάτω υπάρχει κενό. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε σε τρενάκι του τρόμου, χαλαρώστε. Η βόλτα προορίζεται για την απόλαυσή σας – όλα θα πάνε καλά.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο σαν ψάρι έξω από το νερό σήμερα, προσπαθώντας να χωρέσετε κάπου που δεν ανήκετε. Δεν χρειάζεται να υποβάλλετε τον εαυτό σας σε αυτή την διαδικασία, μόνο και μόνο για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου ξεχωριστού ατόμου. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι που δεν είναι τόσο ακραίοι. Ίσως το να γράψετε μια ρομαντική κάρτα ή ένα γράμμα που να περιγράφει τα συναισθήματά σας θα ήταν καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 06-09/09 Η Αγάπη πρέπει να κάνει τον κύκλο της

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 07/09 Λέων

Η κακία και το θράσος αφθονούν σήμερα. Έχετε πετάξει κάθε είδους συναίσθημα από το παράθυρο. Σήμερα θέλετε δράση, ενθουσιασμό και να πας σε μέρη με γρήγορους και έξαλλους ρυθμούς. Εάν αισθάνεστε ότι κάποιος πάει να σας αποθαρρύνει, μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας και να του πείτε πού να πάει. Χρειάζεστε χώρο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αυτή είναι μια περίπτωση που η αγάπη μπορεί να σας κάνει να αντιδράσετε υπερβολικά επειδή δεν θα περιμένετε αυτό που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Τα πάντα μπορούν να συμβούν σήμερα. Κάποιο άτομο από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας και να έχει αλλάξει τόσο πολύ, που να σας προκαλέσει σοκ. Παίρνετε ένα δεύτερο σοκ όταν σας λέει ότι σας θέλει πίσω – αλλά θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 07/09 Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του μια έκπληξη που θα θέλετε να μοιραστείτε με όλους. Το πρόβλημα είναι ότι έχετε ορκιστεί ότι δεν θα μιλήσετε. Ωστόσο, τα νέα είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν τη ζωή τόσο τη δική σας όσο και του/της αγαπημένου /αγαπημένης σας με δραματικό τρόπο. Μπορεί να μην έχετε συνειδητοποιήσει πόσο πολύ μέχρι να ξεκινήσει να φαίνεται. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μέρες όπως η σημερινή μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε λίγο νευρική. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να οδηγήσει εσάς και τον/την αγαπημένο /η σας αγαπημένο σας σε συναισθηματικά άκρα. Μπορεί και οι δύο να μαλώνετε και μετά να ορκίζεστε ότι θα είστε ο ένας δίπλα στον άλλον για πάντα. Σε μια ρομαντική κλίμακα από το ένα έως το δέκα, αυτή η μέρα παίρνει ένα εννέα, καθώς τελικά θα συνειδητοποιήσετε πόσο πολλά σημαίνετε ο ένας για τον άλλον.

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ο/Η σύντροφός σας έχει βαρεθεί πια τα καπρίτσια σας και μπορεί να θέλει να μείνει μόνος/η σήμερα. Έχετε την ευκαιρία να του/της δείξετε πόσο νοιάζεστε δίνοντας του/της χρόνο για τον εαυτό του/της. Εάν αρχίσετε να διαμαρτύρεστε και να γκρινιάζετε, είναι βέβαιο ότι θα του/της σπάσετε τα νεύρα, επηρεάζοντας τη γνώμη του/της για εσάς.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα θα έχετε το θάρρος να κοιτάξετε κατάματα κάτι που μπορεί να ήταν στο μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό και αφορά τον/την σύντροφό σας. Όχι ότι θα μπορούσατε να το αγνοήσετε ούτως ή άλλως – καθώς η αλήθεια είναι μπροστά σας, είτε σας αρέσει είτε όχι. Αυτό που δεν σας αρέσει, είναι ότι θα αναγκαστείτε να το αντιμετωπίσετε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 06-09/09 Η Αγάπη πρέπει να κάνει τον κύκλο της

zwdia-66

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η ζωή είναι λίγο περίεργη σήμερα. Θα πρέπει να μην επιτρέψετε σε τυχόν εκπλήξεις να σας σοκάρουν. Διατηρήστε αυτή τη χαλαρή, ήρεμη και αδιάφορη εικόνα που καλλιεργήσατε με επιτυχία μέχρι τώρα. Οι άλλοι θα ψάχνουν για ενδείξεις σοκ – μην τους δώσετε αυτή την ικανοποίηση. Χαμογελάστε, ακόμα κι αν πρέπει να σφίξετε τα δόντια για να το καταφέρετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μπορεί να κάνετε κάτι σήμερα που περιμένατε να κάνετε εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια μέρα επανάστασης και σκοπεύετε να φέρετε την επανάσταση στην ερωτική σας ζωή σε μεγάλο βαθμό. Χωρίς ημίμετρα. Χωρίς ανεκπλήρωτες προθέσεις. Μην περιμένετε άλλο. Φορέστε τα πιο λαμπερά σας ρούχα και βγάλτε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia