Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 08/08 Κυριακή

erwtikes-5314

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 08/08 Κυριακή .

Ωροσκόπιο 08/08 Κριός .

Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να φέρει μία ξαφνική ρήξη σε μία σχέση σας και κάποιες εκπληκτικές εξελίξεις σε μία άλλη.

Ίσως είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με το πρώτο αλλά να ξέρετε ότι θα είναι για καλό σας, καθώς η συγκεκριμένη σχέση τον τελευταίο καιρό είχε γίνει πολύ αποπνικτική και περιοριστική για εσάς.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει εντάσεις στην ερωτική σας ζωή.

Νιώθετε πως μια καταιγίδα είναι έτοιμη να ξεσπάσει. Κάτι θα συμβεί στην ερωτική σας ζωή και η ένταση έχει γίνει ανυπόφορη.

Μην φοβάστε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να επιτρέψετε να γίνουν αλλαγές στη ζωή σας. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη, προκειμένου να μπουν πιο γερά θεμέλια στη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 08/08 Δίδυμοι

Έχετε δύο επιλογές σήμερα: είτε το κάνετε είτε όχι. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει τα πράγματα σε ένα κρίσιμο σημείο, από όπου δεν υπάρχει επιστροφή, Στην ερωτική σας ζωή υπάρχει ένα όριο που πρέπει να ξεπεραστεί. Μέχρι τώρα δεν βρήκατε ποτέ το θάρρος να ξεπεράσετε τη γραμμή αλλά πλέον η ανάγκη σας να είστε ο εαυτός σας σας δίνει τη δύναμη που χρειάζεστε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Όλα στη ζωή αλλάζουν και μεταμορφώνονται. Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει μία αλλαγή σκηνικού. Ξέρετε πως υπάρχει κάτι μοναδικό μέσα σας, που ψάχνει διέξοδο να εκφραστεί. Μέχρι τώρα προσπαθούσατε να το κρατήσετε κρυφό. Πλέον σας δίνεται η ευκαιρία να το βγάλετε στην επιφάνεια και να ανακαλύψετε νέες πηγές απόλαυσης.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/08 – Ερωτικές εκπλήξεις

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 08/08 Λέων

Τυχεροί! Το σύμπαν έχει οργανώσει μία μικρή έκπληξη για εσάς. Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι περιμένατε αλλά πολύ μικρότερη από αυτό που πραγματικά θα θέλατε. Εάν η τρέχουσα σχέση σας υποφέρει από έλλειψη ρομαντισμού, θα βρείτε μία ανεκμετάλλευτη πηγή από εκεί που δεν το περιμένατε. Απολαύστε το.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν η τρέχουσα σχέση σας έχει γίνει βαρετή και αισθάνεστε ότι δεν πάει πουθενά, προετοιμαστείτε για μία μεγάλη έκπληξη. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει να δείτε τον/την σύντροφό σας με άλλα μάτια πριν καν τελειώσει η μέρα. Δεν είχατε ποτέ συνειδητοποιήσει αυτή του/της την πλευρά. Σήμερα μπορεί να τον/την ερωτευτείτε ξανά από την αρχή.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 08/08 Ζυγός

Σήμερα υπάρχει μία ένταση στην ατμόσφαιρα, περισσότερη από όση μπορείτε να αντέξετε. Οι πιο στενές σας σχέσεις έχουν μία αίσθηση έκπληξης, που δεν έχετε βιώσει ποτέ ξανά. Η λέξη κλειδί είναι «ξαφνικά». Τίποτα δεν θα συμβεί σταδιακά και χαλαρά. Απλώς θα βρεθεί ξαφνικά μπροστά σας και αλίμονο σας αν δεν είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Στην ερωτική σας ζωή σας αρέσει να ακολουθείτε μια πιο χαλαρή προσέγγιση, γνωρίζοντας σταδιακά κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Αλλά με την ενέργεια της σημερινής μέρας δεν θα υπάρχει χρόνος για σκέψη. Μια νέα σχέση μπορεί απλά να εμφανιστεί, να σας μαγέψει και να μην μπορείτε να αντισταθείτε. Αν έχετε ήδη μία σχέση, τότε ο/η σύντροφός σας μπορεί πραγματικά να σας εκπλήξει.

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Τοξότης

Είναι φοβερό το πόσο έκπληκτοι μπορεί να αισθανθείτε, ειδικά όταν νομίζετε ότι ξέρετε κάποιον/α και διαπιστώνετε ότι στην πραγματικότητα δεν γνωρίζετε τίποτα για αυτόν/αυτήν. Σήμερα ο/η σύντροφός σας μπορεί να σας ανακοινώσει ξαφνικά κάτι που θα σας συγκλονίσει. Αποκαλύπτεται μια εντελώς νέα πτυχή του χαρακτήρα του/της. Ενδεχομένως να ήθελε καιρό να την βγάλει στην επιφάνεια και περίμενε την κατάλληλη στιγμή.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη ένταση, καθώς δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε την δυναμική ενέργεια που επικρατεί. Στην ερωτική σας ζωή έχετε ανάγκη από χώρο και ελευθερία και αυτή η ανάγκη μπορεί να προέλθει είτε από εσάς είτε από τον/την σύντροφό σας. Αισθάνεστε επίσης την επιθυμία να πειραματιστείτε με νέες ιδέες και δραστηριότητες, που θα επηρεάσουν και τους δυο σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/08 – Ερωτικές εκπλήξεις

zwdia shmera

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η ανάγκη να είστε ο εαυτός σας σήμερα φαίνεται να υπερισχύει της συνήθειας σας να τα πηγαίνετε καλά με όλους. Οι άνθρωποι γύρω σας έχουν συνηθίσει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να συμβιβαστείτε. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να σοκαριστεί από τη στάση σας, καθώς θα του/της δώσετε ένα τελεσίγραφο, που αφήνει ελάχιστες πιθανότητες συμβιβασμού.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ο αντίκτυπος του σημερινού πλανητικού σκηνικού μπορεί να είναι μεγάλος. Κάτι πραγματικά έντονο πρόκειται να ξεσπάσει. Μπορεί να είναι μία επιθυμία ή ένας στόχος που κρύβετε πολύ καιρό μέσα σας. Ό,τι και αν είναι, θα πρέπει απλά να το αφήσετε να βγει στην επιφάνεια και να μιλήσετε για αυτό με τους γύρω σας. Δεν είναι πλέον εφικτό να το κρατάτε για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66