Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 08/09 Τετάρτη

erwtikes-27314-ζωδια

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 08/09 Τετάρτη .

Ωροσκόπιο 08/09 Κριός .

Μπορεί να βρεθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση σήμερα στην σχέση σας. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στο σπίτι λόγω του χάσματος ανάμεσά σας.

Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να λύσετε αυτό το ζήτημα μια για πάντα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μπορείτε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε την ψυχρή στάση σας κατά βούληση. Κανείς όμως δεν μπορεί να σας κάνει να χαμογελάσετε αν δεν το θέλετε πραγματικά.

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως καταβεβλημένοι από τα τελευταία γεγονότα και να βρεθείτε μπροστά από περιορισμούς που πραγματικά δεν χρειάζεστε.

Θα σας βοηθήσει αν αποδράσετε από όλους και όλα για μερικές ώρες και αφήσετε τα αληθινά σας συναισθήματα να βγουν στην επιφάνεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 08/09 Δίδυμοι

Σήμερα θα έρθει στην επιφάνεια κάποιο ζήτημα που μέχρι τώρα ήταν κρυμμένο βαθιά μέσα σας. Καθώς τα πράγματα εξελίσσονται, μπορεί να ανησυχείτε, ακόμη και να φοβάστε ότι πρόκειται να λάβουν χώρα ορισμένα γεγονότα. Το να μένετε σιωπηλοί όταν πρέπει να μιλήσετε δεν θα σας βοηθήσει πουθενά. Ξεπεράστε τις επιφυλάξεις σας και τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η σημερινή δεν είναι η πιο ευνοϊκή μέρα για να πραγματοποιήσετε κάθε είδους συνάντηση, καθώς οι άνθρωποι δεν έχουν διάθεση για συναναστροφές. Αν ψάχνετε για μια ιδιαίτερη σχέση, τότε μην προσπαθήσετε να καλοπιάσετε κάποιον/α για να το πραγματοποιήσετε, ειδικά αν είναι κάποιος/α που σας αρέσει. Περιμένετε μέχρι να δείτε ότι η διάθεσή του/της έχει αλλάξει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/09 Λόγια που ενοχλούν – Εξηγήσεις άντρα

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 08/09 Λέων

Αυτή τη στιγμή, αν και έχετε ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα με τον/την αγαπημένο/η σας, σε ένα άλλο επίπεδο εξακολουθεί να υπάρχει μια αίσθηση απόστασης μεταξύ σας. Υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι της σχέσης σας στο οποίο έχετε προβλήματα. Αν δεν κάνετε το πρώτο βήμα για να το συζητήσετε, δεν θα εξαφανιστούν από μόνα τους!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αναρωτιέστε γιατί όλα φαίνεται να πηγαίνουν στραβά στην ερωτική σας ζωή; Ίσως οφείλεται σε μια συγκεκριμένη στάση από την πλευρά σας, που δεν σας αφήνει να πάτε παρακάτω. Κάτι από το παρελθόν μπορεί να σας στοιχειώνει, εμποδίζοντας το παρόν σας να εξελιχθεί. Μπορεί να χρειάζεται λίγος χρόνος για να σκεφτείτε τα πράγματα και να αποκτήσετε την σωστή προοπτική – αλλά θα αξίζει τον κόπο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 08/09 Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει μερικές ανησυχητικές σκέψεις. Μπορεί να μην είστε σε θέση να προσδιορίσετε ακριβώς τι είναι, αλλά θα έχετε μια αίσθηση. Η τρέχουσα σχέση σας έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου μπορεί κάλλιστα να προχωρήσει σε κάτι πιο μόνιμο. Αυτό είναι το πρόβλημα, καθώς βαθιά μέσα σας σας τρώει η αμφιβολία. Εξετάστε γιατί συμβαίνει αυτό πριν πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ίσως είναι ευκολότερο να παραμείνετε σιωπηλοί σήμερα παρά να γελοιοποιήσετε τον εαυτό σας, λέγοντας κάτι που όχι μόνο ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά και πολύ απίθανο. Ωστόσο, ο/η αγαπημένος/η σας χρειάζεται να ακούσει κάτι από εσάς. Ίσως μπορέσετε να καταλήξετε σε μια συμφωνία και απλώς να ξεκινήσετε τη συζήτηση. Έστω και αυτό είναι μια πρόοδος.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι έχετε βγει ζημιωμένοι σε κάποιο επίπεδο. Ίσως δεν πρόκειται για κάτι που σας έξανε κάποιος άλλος, αλλά κάτι που εσείς οι ίδιοι κάνατε στον εαυτό σας. Μπορεί να υπάρχει ένα ζήτημα που προέκυψε πρόσφατα για το οποίο δεν ήσασταν πιστοί στις πεποιθήσεις σας. Αφιερώστε χρόνο για να το σκεφτείτε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το μυαλό σας σήμερα στριφογυρνάει συνεχώς σε ένα πρόβλημα που αφορά την προσωπική σας ζωή. Κινδυνεύετε από κράμπες στο στομάχι αν δεν χαλαρώσετε και δεν αφήσετε για λίγο αυτό το θέμα στην άκρη. Το αντιμετωπίζετε με λάθος τρόπο και πρέπει να το ξεχάσετε για λίγο. Αφήστε την απάντηση να αποκαλυφθεί την κατάλληλη στιγμή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/09 Λόγια που ενοχλούν – Εξηγήσεις άντρα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να χαμογελάσετε και να προσπαθήσετε πολύ για να ανταποκριθούν οι άνθρωποι γύρω σας. Αυτό μπορεί να σας κουράσει, ειδικά αν πρόκειται για κοντινά σας πρόσωπα. Αλλά αν μπορέσετε να τους κάνετε να μιλήσουν λίγο για το λόγο για τον οποίο φαίνονται τόσο απόμακροι, όλα θα ξεκαθαρίσουν. Αυτό θα ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, ειδικά αν αισθάνεστε μια διάθεση εκδίκησης. Μπορεί να μην μιλάτε με τον/την σύντροφό σας. Όπως και αν είναι η επικοινωνία μεταξύ σας, είναι οι λέξεις, ή μάλλον η απουσία λέξεων που δεν βοηθούν την κατάσταση. Αν θέλετε να βελτιωθούν τα πράγματα θα πρέπει να σπάσετε τον πάγο και να ξεκινήσετε μια αξιόλογη συζήτηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot