Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 09/09 Πέμπτη

imerisies-provlepseis-deytera-19-5-2014

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 09/09 Πέμπτη .

Ωροσκόπιο 09/09 Κριός .

Η σημερινή μέρα φέρνει μια αίσθηση ειρήνης και αρμονίας στις προσωπικές σας σχέσεις.

Υπό κανονικές συνθήκες δεν σας πειράζει όταν ο/η αγαπημένος/η σας κάνει τα δικά του/της, αλλά υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού, νιώθετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την προσοχή που σας δίνεται. Για μια φορά δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Απλά καθίστε και χαμογελάστε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Απολαμβάνετε την ειρηνική ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας. Έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια υπέροχη επαφή ανάμεσα σε εσάς και κάποιον/α που σας αρέσει πολύ.

Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχουν ενδείξεις φοβερού πάθους, υπάρχει ωστόσο μια υπέροχη αίσθηση συντροφικότητας, η οποία φέρνει μαζί της αυτή την εσωτερική γνώση ότι τα πράγματα από εδώ και πέρα μπορούν μόνο να γίνουν καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 09/09 Δίδυμοι

Με τα χρήματα μπορείτε να κάνετε πολλά, αλλά η καλύτερη χρήση τους είναι να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τον/την αγαπημένο/η σας πολύ χαρούμενο/η, ειδικά αν σκέφτεστε να αγοράσετε κάτι για να του/της φτιάξετε τη διάθεση. Κάντε ένα δώρο που αντικατοπτρίζει την εκτίμησή σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η σημερινή είναι υπέροχη μέρα για την ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αλληλοεπιδράσετε με κάποιον/α που έχει τα ίδια ιδανικά με εσάς, αλλά είναι πολύ πρακτικός/ή και προσγειωμένος/η. Τα χαρακτηριστικά του/της είναι αυτό που ονειρεύεστε εδώ και τόσο καιρό. Μπορεί να βρείτε αυτό το άτομο σε κάποιο πνευματικό περιβάλλον.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 – 2ο 10ημερο Σεπτέμβριος 2021

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 09/09 Λέων

Η σημερινή είναι μια υπέροχη μέρα για να δημιουργήσετε επαφές και να χτίσετε γέφυρες επικοινωνίας με τους άλλους. Θα πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο πρακτική στάση αντί να ξοδεύετε χρόνο σκεπτόμενοι ένα πλήθος μη ρεαλιστικών σχεδίων. Συνδυάστε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό με την ικανοποίηση των βασικών αναγκών στην σχέση σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει έναν έρωτα από το παρελθόν στην πόρτα σας. Ίσως θυμήθηκε τις υπέροχες στιγμές που περάσατε μαζί και επιθυμεί να διερευνήσει τη δυνατότητα ανανέωσης της σχέσης σας. Εσείς πάλι σκέφτεστε πιο πρακτικά, και ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια καλή ιδέα, στην πραγματικότητα μπορεί να μην λειτουργήσει.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 09/09 Ζυγός

Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε όταν θα διαπιστώσετε ότι τρέφετε ερωτικά συναισθήματα για κάποιο άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον. Βλέπετε ότι όχι μόνο μπορείτε να συνεργαστείτε σε πρακτική βάση, αλλά μοιράζεστε επίσης τα ίδια πνευματικά ιδανικά. Μήπως να βρισκόσασταν σε ένα πιο ρομαντικό περιβάλλον;

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Υπάρχει μια υπέροχη αίσθηση αρμονίας σήμερα στις σχέσεις σας. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ανακαλύψετε ότι εσείς και κάποιο ιδιαίτερα ελκυστικό άτομο μοιράζεστε πολλά ενδιαφέροντα. Αν ψάχνετε για σχέση, μάθετε πού μπορείτε να προσφέρετε εθελοντική εργασία. Νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί, γηροκομεία – αυτά είναι μέρη που σχετίζονται με τον μελλοντικό σας έρωτα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η σχέση που έχετε μπορεί να μην είναι τόσο συναρπαστική αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, υπάρχει κάτι πολύ σταθερό και παρηγορητικό σε αυτό. Ό,τι και αν κάνετε μαζί, αισθάνεστε ότι μοιράζεστε κάτι βαθύ και σημαντικό. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο τυχεροί είστε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μπροστά σας έχετε μια υπέροχη μέρα, καθώς έχετε πολλά να προσφέρετε στους άλλους. Σας αρέσει να επικοινωνείτε και να βοηθάτε, ειδικά όταν βλέπετε ότι κάποιος περνάει δύσκολα. Συμπάσχοντας για κάποιον, μπορεί να έρθετε πιο κοντά με κάποιο άτομο που θα πάρει ξεχωριστή θέση στην ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 – 2ο 10ημερο Σεπτέμβριος 2021

κρυσταλλομαντεία

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να αποσυρθείτε σε ένα ήσυχο μέρος και να κάνετε το διάλειμμα που έχετε κερδίσει με την αξία σας. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το κάνετε μόνοι σας, αλλά θα πάρετε μαζί τον/την αγαπημένο/η σας. Είτε καταφέρετε να αφιερώσετε μια ολόκληρη μέρα είτε να ξεκλέψετε μερικές ήσυχες ώρες το βράδυ, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε υπέροχα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν σας αρέσει η λογοτεχνία του φανταστικού ή η ποίηση, σήμερα βρίσκεστε σε πολύ δημιουργική φάση. Προσπαθώντας να εκφράσετε αυτή την δημιουργικότητα, θα έρθετε σε επαφή με κάποιον/α που γνωρίζει πώς να σας κατευθύνει. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι μοιράζεστε πολύ περισσότερα από την αγάπη σας για τις λέξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66