Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 10/09 Παρασκευή

symperifora-xwrismoy

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 10/09 Παρασκευή .

Ωροσκόπιο 10/09 Κριός.

Σας αρέσει να μιλάτε με τους άλλους για τη ζωή. Αλλά σήμερα, οι συζητήσεις σας θα έχουν πολύ μεγαλύτερη απήχηση.

Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, σίγουρα μπορείτε, υπό την προϋπόθεση ότι θα μιλήσετε για ένα θέμα που έχετε κοινό, αλλά δεν έχετε καταφέρει ποτέ να θίξετε μέχρι τώρα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Κάποιες ισχυρές και μυστικές επιθυμίες πρόκειται να ικανοποιηθούν σήμερα. Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, καθώς κάποιος/α έχει κάτι να πει που θα μπορούσατε εύκολα να παρερμηνεύσετε.

Ίσως να νομίζετε ότι λένε ένα πράγμα επειδή δεν μπορείτε να πιστέψετε την αλήθεια. Είναι πολύ πιθανόν να βιώσετε ένα παθιασμένο ειδύλλιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 10/09 Δίδυμοι

Οι φίλοι σας μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με ένα άτομο που θα σας συναρπάσει. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όλη σας την επικοινωνιακή δεινότητα αλλά μην φοβηθείτε να θίξετε συγκεκριμένα θέματα. Ανοίγουν πόρτες σε νέα πεδία, που μέχρι τώρα φαίνονταν απρόσιτα. Απλά να είστε ο εαυτός σας και να δείξετε τόλμη. Δεν θα το μετανιώσετε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για κάποια βαθιά και έντονα θέματα. Μπορεί κάλλιστα να συνομιλήσετε με κάποιον/α πολύ ιδιαίτερο/η επειδή αισθάνεστε έτοιμοι να συζητήσετε συγκεκριμένα θέματα που γενικά θεωρούνται ταμπού. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να έρθετε πιο κοντά.

Διαβαστε επισης : Ψυχοτράπουλα Farouz Δίνει απαντήσεις στα ερωτηματικά του παρελθόντος και τα μυστικά του παρόντος

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 10/09 Λέων

Σήμερα έχετε την επιθυμία να κάνετε μια μάλλον έντονη συζήτηση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε τα λόγια σας να λειτουργήσουν υπέρ σας, καθώς έχουν μια ιδιαίτερη δύναμη και ικανότητα να μεταμορφώνονται. Αν αναρωτιόσασταν πώς θα θίξετε ένα συγκεκριμένο θέμα, μην αναρωτιέστε άλλο. Αρκεί να πείτε αυτό που αισθάνεστε και να αφήσετε το πάθος σας να μιλήσει για εσάς.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας ακριβώς για τον σκοπό που δημιουργήθηκε – την αποπλάνηση. Αν βγείτε για δείπνο με τον/την αγαπημένο/η σας, βεβαιωθείτε ότι το κλίμα θα είναι πολύ ρομαντικό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της οικειότητας και της συζήτησης, μπορείτε να επιτύχετε τις αλλαγές που επιθυμείτε τόσο καιρό στην σχέση σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 10/09 Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε κάθε είδους φίλους. Ποτέ μια συζήτηση δεν απέφερε τόσα οφέλη σε τόσο λίγο διάστημα, όσο σήμερα. Θα έχετε την ευκαιρία να γοητεύσετε όχι ένα αλλά πολλά άτομα και να πρέπει να επιλέξετε στο τέλος της βραδιάς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσετε υπέροχα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να εξετάσετε τον λόγο που μια συγκεκριμένη κατάσταση σας προκαλεί στεναχώρια. Συνήθως, πείθετε τον εαυτό σας να ξεχάσει και προσποιείστε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Σήμερα, όμως, αισθάνεστε πιο ικανοί να διαχειριστείτε τα συναισθήματα που προκύπτουν, και να πείτε ό,τι έχετε να πείτε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μην συγκρατείτε άλλο τα συναισθήματά σας. Ένα αγαπημένο πρόσωπο ξέρει πώς αισθάνεστε για αυτόν/αυτήν αλλά θα προτιμούσε να το ακούσει από το στόμα σας. Συνοδεύστε την διακήρυξη της αγάπης σας με ένα δώρο ή ένα ρομαντικό γεύμα για δύο, και θα τον/την κάνετε πραγματικά χαρούμενο/η.

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα αναδεικνύει την κοινωνική σας ζωή και γενικά την επικοινωνία σας με άλλους. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να βρεθείτε με φίλους ή να κάνετε νέες γνωριμίες, καθώς και για να μάθετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Αν ψάχνετε για σχέση, μπορεί να συναντήσετε το σωστό άτομο σε ένα γραφείο ή σε μια τάξη.

Διαβαστε επισης : Ψυχοτράπουλα Farouz Δίνει απαντήσεις στα ερωτηματικά του παρελθόντος και τα μυστικά του παρόντος

300x300aΩροσκόπιο Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας υπενθυμίζει πώς ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει και ότι τίποτα δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Η τρέχουσα σχέση σας φαίνεται να έχει φτάσει σε τέλμα, αλλά από εδώ και πέρα τα πράγματα μόνο να πάνε καλύτερα μπορούν. Μην πάρετε στα πολύ σοβαρά τα σημερινά γεγονότα, καθώς σε λίγες μέρες η προοπτική σας θα αλλάξει.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Κάποια ενδιαφέροντα άτομα μπορεί να έρθουν σε επαφή μαζί σας σήμερα. Μία από αυτές τις συζητήσεις θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα συναρπαστική, καθώς θα επιφέρει μερικές τρομακτικές αλλά συναρπαστικές αλλαγές. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε περισσότερα κοινά με κάποιον/α από ό,τι νομίζατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot