Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 11/08 Τετάρτη

imerisies-4414

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 11/08 Τετάρτη .

Ωροσκόπιο 11/08 Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ενδιαφέρουσες αλληλεπιδράσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Ο ένας από τους δυο σας μπορεί να θέλει να ξεκαθαρίσει κάτι που τον ενοχλεί αλλά φοβάται ότι θα καταστρέψει τις προσδοκίες του άλλου. Θα βοηθούσε και τους δυο σας αν μιλούσατε ειλικρινά, καθώς το θέμα σας επηρεάζει ήδη σε ένα ασυνείδητο επίπεδο.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ο έρωτας δεν θα ήταν αυτός που είναι, αν μπορούσαν να τον κατανοήσουν όλοι.

Το γεγονός ότι είναι τόσο μπερδεμένος τον κάνει αντικείμενο τραγουδιών, μυθιστορημάτων, θεατρικών έργων και ταινιών. Υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού, βλέπετε κάτι στην σχέση σας που μέχρι τώρα σας διέφευγε.

Η αλήθεια φέρνει μία αίσθηση απελευθέρωσης και σας δένει με το ταίρι σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ωροσκόπιο 11/08 Δίδυμοι

Κάποιοι άνθρωποι είναι εντός και εκτός των σχέσεων τους, προσπαθώντας να ξεφύγουν όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού προσέξτε αυτή την τάση να θέλετε να εξαφανιστείτε για να αποφύγετε να εκφράσετε το πώς αισθάνεστε. Η αλήθεια είναι η καλύτερη τακτική. Θα βοηθούσε και τον/την σύντροφό σας για να ξέρει που βρίσκεται. Βάλτε και λίγο τον εαυτό σας στη θέση του/της.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Με το τρέχον πλανητικό σκηνικό δύσκολα μπορείτε να μείνετε σπίτι χωρίς να κάνετε τίποτα. Αισθάνεστε την ανάγκη να βγείτε έξω και να κάνετε πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν. Αν μπορείτε, πηγαίνετε κάπου για χορό, σε μία τάξη διαλογισμού, σε ένα μάθημα γιόγκα ή περπατήστε στην παραλία. Σε αυτό το περιβάλλον μπορεί να βιώσετε μερικές συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/08 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΑΥΓ

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο 11/08 Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας αποκαλύπτει ότι η σχέση σας χρειάζεται μία νέα κατεύθυνση. Ωστόσο δεν θα την βρείτε σε τίποτα από όσα κάνετε στην καθημερινότητά σας. Θα χρειαστεί να ψάξετε λίγο πιο μακριά, σε ένα ίσως πιο πνευματικό επίπεδο. Ένας κοινός στόχος μπορεί να συνδέσει πιο στενά εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, οπότε θα πρέπει να μείνετε ακίνητοι για να τον βρείτε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μερικές φορές οι δοκιμασμένες και αξιόπιστες μέθοδοι απλά δεν λειτουργούν. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δείχνει ότι η ερωτική σας ζωή χρειάζεται μία μικρή ώθηση. Θα πρέπει να κάνετε κάτι για να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας. Δημιουργήστε ένα ρομαντικό σκηνικό με ήρεμη και χαλαρωτική μουσική, κεριά, λουλούδια και αιθέρια έλαια.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 11/08 Ζυγός

Πόσες φορές έχετε εκφράσει στον/στην αγαπημένο/η σας πώς αισθάνεστε για αυτόν/αυτήν, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να τον/την πείθει; Υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού μπορεί να βρείτε έναν καινούργιο τρόπο για να μεταφέρετε το μήνυμά σας. Ψάξτε για κάτι που περιλαμβάνει λίγο κρασί, ποίηση και μια όμορφη παραλία.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει περισσότερο πάθος και ένταση στην ερωτική σας ζωή. Η ενέργεια της μέρας σας παρασύρει σε μία ρομαντική φρενίτιδα που βασίζεται περισσότερο στη φαντασία παρά στην πραγματικότητα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε και τα δύο σας πόδια στο έδαφος πριν παρασυρθείτε. Αυτό που σας φαίνεται ιδανικό μπορεί να είναι μία οφθαλμαπάτη.

δωρεάν-προβλέψεις

Ωροσκόπιο Τοξότης

Δεν θα είναι εύκολο να κάνετε τίποτα για να αλλάξετε όσα σας ενοχλούν στη σχέση σας υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιες ανώτερες πνευματικές αρχές αν θέλετε να έχετε αντίκτυπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να ακολουθήσετε τη συνηθισμένη σας εγωιστική τακτική, αλλά να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση του/της συντρόφου σας και να προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα από τη δική του/της οπτική.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σηματοδοτεί την αρχή μιας εποχής, όπου η σχέση σας φαίνεται να στερείται ενθουσιασμού. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε την πηγή όλης αυτής της διάθεσης. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει πάθος ανάμεσά σας, απλά ότι ίσως έχει πάει σε ένα άλλο επίπεδο. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε τις ιδανικές συνθήκες για να ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/08 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΑΥΓ

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού θα πρέπει να διακρίνετε την διαφορά ανάμεσα στο πάθος και τον ρομαντισμό. Στην σχέση σας μπορεί να φαίνεται ότι το ένα αποκλείει το άλλο, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε τον τρόπο για να ξεκλειδώσετε τις διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα τόσο του δικού σας όσο και του/της συντρόφου σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μερικές φορές οι άνθρωποι καταφεύγουν σε κάθε είδους τέχνασμα στις σχέσεις τους για να πάρουν την προσοχή που χρειάζονται. Αισθάνονται ότι δεν μπορούν να τη ζητήσουν από το φόβο της απόρριψης. Υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού θα έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε κατά πόσο το κάνετε και εσείς στη δική σας σχέση. Μήπως με τα παιχνίδια αντί να έρχεστε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας απομακρύνεστε ολοένα και περισσότερο από αυτόν/αυτήν;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot