Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 11/09 Σάββατο

erwtikes-25314

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 11/09 Σάββατο .

Ωροσκόπιο 11/09 Κριός .

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι κάπως ασταθής σήμερα. Έχετε την τάση να είστε πολύ εγωιστές – κάτι ασυνήθιστο για εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Ίσως είναι μια ένδειξη ότι θα πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο χωριστά κάνοντας ο καθένας αυτό που του αρέσει περισσότερο.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η σημερινή μέρα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσετε τέλια.

Ωστόσο, μπορεί να χρειαστείτε προστατευτικό εξοπλισμό, αν σκοπεύετε να πείτε την αλήθεια για ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Κάποιοι άνθρωποι αρπάζουν εύκολα. Αν μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας, προσεγγίστε προσεκτικά κάποια ευαίσθητα ζητήματα. Ή ακόμη καλύτερα, αφήστε τα για αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 11/09 Δίδυμοι

Μια σημαντική ιδέα θα έρθει στο φως σήμερα, με την προϋπόθεση ότι το παρελθόν έχει ακόμα ισχυρό αντίκτυπο στη ζωή σας. Θα αναδυθεί με εντυπωσιακό τρόπο, φέρνοντας μαζί της κάποιον/α που μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο σε ό,τι κάνετε αυτήν τη στιγμή. Μην απορρίψετε αυτό το άτομο λόγω του παρελθόντος. Μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Υπάρχει μια ιδιαίτερα ανησυχητική αύρα στην ατμόσφαιρα. Η σημερινή είναι μια μέρα όπου όλα μπορούν να συμβούν. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δώσετε λίγο χώρο στον εαυτό σας, χώρια από τον/την αγαπημένο/η σας. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη, αν θέλετε να καταλήξετε σε αποφάσεις.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 11-13/09 Αλλαγές στην σκέψη – Ερωτικός διάλογος

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 11/09 Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αίσθηση ελευθερίας και περιπέτειας στην σχέση σας. Διαπιστώνετε ότι όσο και αν αγαπάτε ο ένας τον άλλον, λίγος χρόνος και χώρος χωριστά, στην πραγματικότητα θα σας φέρει πιο κοντά. Ωστόσο, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα μυστική σχέση, τα άστρα θα σας βοηθήσουν στο εγχείρημά σας. Φαίνεται ότι το άτομο που έχετε στο μυαλό σας έχει τους δικούς του λόγους για να θέλει τα πράγματα να παραμείνουν κρυφά. Η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνετε κι εσείς αυτήν την αίσθηση της παρανομίας και του κινδύνου.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 11/09 Ζυγός

Κάποιοι φίλοι μπορεί να σας ενθαρρύνουν να εμπλακείτε σε συγκεκριμένες καταστάσεις από τις οποίες θα είναι δύσκολο να απελευθερωθείτε αργότερα. Υπάρχει ένα στοιχείο έκπληξης, το να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει ή να πειραματιστείτε. Η σημερινή μέρα ενθαρρύνει την περιπέτεια. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε και λίγη από την περίφημη λογική σας πριν προχωρήσετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η σημερινή μέρα μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς, καθώς έχετε μια νοσταλγική αίσθηση για ανθρώπους από το παρελθόν σας. Κάποιος που ξέρατε κάποτε μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας, φέρνοντας μαζί του χιλιάδες αναμνήσεις. Η εμφάνισή του θα πυροδοτήσει μερικά ισχυρά συναισθήματα και να προκαλέσει αναστάτωση στην τωρινή σας ζωή.

dream

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να κάνετε την τρέχουσα σχέση σας πιο λαμπερή και ενδιαφέρουσα. Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο χωριστά κάνοντας ο καθένας ό,τι τον ευχαριστεί για να εκτιμήσει τις μοναδικές ιδιότητες του άλλου.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει πολλές ευκαιρίες να πάτε σε μερικά πολύ συναρπαστικά μέρη και να κάνετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Μια μέρα σαν τη σημερινή, οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να ρισκάρουν. Μπορεί να γνωρίσετε τυχαία κάποιον/α πολύ ξεχωριστό/ή. Δείξτε το ενδιαφέρον και την εκτίμησή σας για τα συναρπαστικά του/της χόμπι.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 11-13/09 Αλλαγές στην σκέψη – Ερωτικός διάλογος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η σημερινή μέρα φέρνει μερικά φορτισμένα συναισθήματα, που μπορεί να διαταράξουν την τρέχουσα κατάσταση. Μπορεί να μην έχετε ιδέα για το τι θα μπορούσε να έρθει στο δρόμο σας. Είναι ανάγκη να πάρετε λίγο χώρο ο ένας από τον άλλον και να βρείτε χρόνο ώστε να μείνει ο καθένας με τον εαυτό του.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Αυτό μπορεί να σημαίνει πρόβλημα, ή ενθουσιασμό για κάτι καινούργιο ή μια νέα ευκαιρία. Δεν μπορείτε να ξέρετε αν τα πάτε καλά με τον/την νέο/α σας σύντροφο, εκτός αν προσπαθήσετε να κάνετε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot