Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 12/08 Πέμπτη

erwtikes-27314-ζωδια

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 12/08 Πέμπτη .

Ωροσκόπιο 12/08 Κριός .

Κάποιο από τα ενδιαφέροντα σενάρια αποπλάνησης, μπορεί να γίνει ο καταλύτης για να μετατραπεί μια φιλία σε ερωτική σχέση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα με κάποιον/α σε ερωτικό επίπεδο.

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στο περιβάλλον ενός γραφείου, εν μέσω της καθημερινής ρουτίνας, εκεί που δεν το περιμένετε, αλλά σίγουρα θα συνεχιστεί σε ένα πιο ρομαντικό περιβάλλον.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μερικές φορές ο έρωτας ανθίζει ξανά από την αρχή σε ένα πιο εξωτικό περιβάλλον και ξαφνικά αποκαλύπτονται νέες διαστάσεις σε μια σχέση.

Υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού, η σχέση σας ανανεώνεται στο συνηθισμένο σας περιβάλλον, και όλα οφείλονται σε μια δημιουργική ατμόσφαιρα, που ανοίγει το δρόμο για μια βραδιά διασκέδασης και φαντασίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 12/08 Δίδυμοι

Έχετε τη φήμη ότι είστε κάπως απρόσιτοι συναισθηματικά. Αλλά από την άλλη έχετε μια πολύ γήινη αίσθηση πάθους. Αυτή έρχεται στο προσκήνιο σήμερα, όταν βιώνετε ένα ιδιαίτερα στενό δέσιμο με τον/την σύντροφό σας. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια πολύ ισχυρή σύνδεση που θα σταθεροποιήσει τη σχέση σας το επόμενο διάστημα.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα θα περάσετε μερικές υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Αυτό ανεβάζει την διάθεσή σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι υπάρχει μεγάλη κατανόηση και υποστήριξη ανάμεσά σας, πράγμα που έχει ισχυρό θεραπευτικό αποτέλεσμα και για τους δύο σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/08 Ερωτικές ζήλιες – Νέα πρόσωπα

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 12/08 Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια ενδιαφέρουσα ρομαντική πρόταση. Ό, τι άλλο συμβαίνει στη ζωή σας – και συμβαίνουν πολλά – σταματά να έχει σημασία. Τώρα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον που έχει στήσει για εσάς ο/η αγαπημένο/η σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το απολαύσετε!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Υπάρχει μια ιδιαίτερη αίσθηση στην ατμόσφαιρα σήμερα, η οποία ενισχύεται από το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Θα περάσετε μερικές ιδιαίτερες στιγμές στα πλαίσια μιας φιλίας ή μιας σχέσης που δεν έχει φτάσει ακόμη στο σημείο να γίνει ερωτική, αλλά πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση. Το πόσο μακριά θα φτάσετε εξαρτάται από εσάς.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η ερωτική σας ζωή συνδέεται άμεσα με επαγγελματικά ζητήματα. Δεν υπάρχει βιασύνη. Εάν κάτι πρόκειται να γίνει σοβαρό, θα γίνει με χαλαρούς ρυθμούς. Δεν υπάρχει λόγος να επιταχύνετε τις διαδικασίες. Άλλωστε έτσι θα είναι πιο διασκεδαστικό.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι στην ερωτική σας ζωή σχετίζεστε με τους άλλους περισσότερο σε πνευματικό παρά σε σωματικό επίπεδο. Αυτή η διάθεση προκαλεί κάθε είδους ιδέες και συζητήσεις, που σας φέρνουν πιο κοντά και σας δένουν με έναν πιο βαθύ τρόπο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μερικές ιδιαίτερες και αξέχαστες εμπειρίες.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από ερωτικής απόψεως. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει διέξοδο από όλες τις εντάσεις που βιώνετε σήμερα. Αυτή είναι μια μέρα, όπου το πάθος και τα βαθιά συναισθήματα που εκφράζονται ανοιχτά και ειλικρινά έχουν έναν τρόπο να σας χαλαρώσουν, κάνοντάς σας να νιώσετε καλά και σε άλλους τομείς της ζωής σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας είναι ιδιαίτερα τρυφερός/ή και προστατευτικός/ή σήμερα, το ίδιο και εσείς. Υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να είστε το ζευγάρι της χρονιάς. Απλώς πρέπει να είστε ο εαυτός σας και να μην επικρίνετε τους άλλους. Υπάρχει πολύ μεγάλη ζεστασιά στην ατμόσφαιρα σήμερα, που ενισχύει κάθε αναπτυσσόμενη σχέση.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/08 Ερωτικές ζήλιες – Νέα πρόσωπα

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος, ειδικά με το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Χαμογελάστε γλυκά, κάντε ένα κομπλιμέντο στον/στην αγαπημένο/η σας, βάλτε μπροστά την γοητεία σας και να είστε σίγουροι ότι θα βάλετε και πάλι τον ρομαντισμό στη ζωή σας. Εάν είχατε αμφιβολίες για μια σχέση που σβήνει, σήμερα θα διαλυθούν.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν και πρόκειται για άλλου είδους πάθος, το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο ερωτικό μέτωπο. Υπάρχει μια πιο γήινη αύρα, που μετατρέπει τις φαντασιώσεις σας σε πραγματικότητα. Αυτές οι φαντασιώσεις θα μπορέσουν να γεφυρώσουν το χάσμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Θα περάσετε μια υπέροχη μέρα.λ

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia