Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 13/08 Παρασκευή

oneira-psyxiki-ygeia

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 13/08 Παρασκευή .

Ωροσκόπιο 13/08 Κριός .

Ένα αναπάντεχο γεγονός ή μια συνάντηση με κάποιο φίλο μπορεί να πυροδοτήσει μία ερωτική επαφή, την οποία δεν θα μπορείτε να εξηγήσετε με την λογική.

Υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού έχετε πολλές πιθανότητες να μπείτε σε έναν εντελώς καινούργιο κόσμο. Είναι ο κόσμος κάποιου/κάποιας που σκέφτεται με διαφορετικό τρόπο από εσάς αλλά φαίνεται να σας καταλαβαίνει απόλυτα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πρέπει να προσέξετε πολύ το θέμα του χρόνου στην ερωτική σας ζωή.

Αυτή τη στιγμή ανοίγει ένα παράθυρο που σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε μία υπέροχη σχέση, το οποίο όμως θα κλείσει πολύ γρήγορα.

Θα πρέπει να είστε γρήγοροι, διαφορετικά μπορεί να την χάσετε μέσα από τα χέρια σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 13/08 Δίδυμοι

Σήμερα έχετε τρεις επιλογές: μπορείτε να τρέξετε μακριά, να κρυφτείτε στο καβούκι σας ή να ανοίξετε διάπλατα την αγκαλιά σας και να αποδεχτείτε αυτό που έρχεται με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος σας. Υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού, θα απολαύσετε μία μοναδική εμπειρία με κάποιον/α που αν και πολύ διαφορετικός/ή από ό,τι έχετε συνηθίσει, σας ταιριάζει γάντι. Θα κάνετε ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι μαζί.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ένα μεγάλο δίλημμα. Μπορεί να έχετε κάτι να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας που σας ανησυχεί εδώ και αρκετό καιρό. Αισθάνεστε ότι η αλήθεια πρέπει να βγει στην επιφάνεια. Ωστόσο, για καλή σας τύχη το μαθαίνει πριν ανοίξετε το στόμα σας. Πώς θα μπορέσετε να τα μπαλώσετε; Να είστε ειλικρινείς έστω και τώρα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 14-16/08 Το γραμμένο του έρωτα

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 13/08 Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί την επικοινωνία στην ερωτική σας ζωή. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις αλλά δεν θα είναι όλες γλυκές και τρυφερές. Κάτι που θα ξεκινήσει ως μια έντονη διαφωνία λόγω διάστασης απόψεων, θα καταλήξει σε μια παθιασμένη συνεύρεση!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ενθουσιασμός και αβεβαιότητα είναι οι λέξεις-κλειδιά της σημερινής μέρας. Μπορεί να μην γνωρίζετε πού πηγαίνει μια συγκεκριμένη σχέση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βαριέστε. Μεταξύ δουλειάς και σπιτιού, ξεκινάτε μια συζήτηση που μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 13/08 Ζυγός

Οι ιδέες σήμερα πυροδοτούν μια έντονη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει και κάποιος/α άλλος/η στον κόσμο που σκέφτεται επίσης με τον ίδιο περίεργο και μοναδικά πρωτότυπο τρόπο με εσάς. Και αργότερα σκοπεύετε να αποδείξετε ότι αυτό επεκτείνετε και σε άλλους τομείς.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια νέα γνωριμία στον δρόμο σας που δεν μοιάζει σε τίποτα με όσες έχετε κάνει μέχρι τώρα. Είναι πολύ γρήγορη και αντισυμβατική. Ενδεχομένως, μια διαφωνία με κάποιο καινούργιο πρόσωπο ή ακόμη και με τον/την αγαπημένο/η σας σας κάνει να δείτε μια μοναδική πτυχή της προσωπικότητάς του/της που σας τραβά σαν πεταλούδα στην φωτιά.

zwdia – love

Ωροσκόπιο Τοξότης

Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα σήμερα σε σχέση με έναν πολύ υποσχόμενο έρωτα. Η λέξη-κλειδί της μέρας είναι: αποπλάνηση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό κάνει της συζητήσεις να σφύζουν από ενέργεια και ένταση. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην περάσετε μια υπέροχη βραδιά, αλλά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας στον λόγο.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ίσως θα πρέπει να κάνετε μια συζήτηση με τον εαυτό σας πρώτα, πριν αρχίσετε να μιλάτε με το άτομο για το οποίο ενδιαφέρετε ερωτικά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό επιμένει ότι θα πρέπει να έχετε τακτοποιήσει κάποια πράγματα μέσα σας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι εσείς βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας, υπονομεύοντας την αυτοπεποίθησή σας. Εάν του δώσετε μια ευκαιρία, θα μπορέσουν και οι άλλοι να δουν πόσο υπέροχοι είστε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 14-16/08 Το γραμμένο του έρωτα

taro-zodia-098

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει ένταση και δράμα σε μια αμφιλεγόμενη συζήτηση, για την οποία είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι. Το πιθανότερο είναι ότι δεν είχατε σκοπό να την ξεκινήσετε αλλά συνέβη και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εντυπωσιακά. Η μέρα σας αποκτά εντελώς καινούργιο νόημα, καθώς κάποιος/α εντυπωσιάζεται πολύ με την ικανότητά σας στον λόγο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Πολλά λόγια και λίγες πράξεις. Αυτό θα μπορούσε να συνοψίσει την σημερινή μέρα. Υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού έχετε πολλά να πείτε και δεν μασάτε τα λόγια σας. Θέλετε μια συγκεκριμένη ρομαντική επαφή να κινηθεί προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Μπορεί με τα λόγια σας να βάλετε τις βάσεις αλλά χρειάζεστε κάτι πιο δραστικό για να το ολοκληρώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia