Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 14/08 Σάββατο

imerisies-provlepseis-kyriaki-4-5

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 14/08 Σάββατο .

Ωροσκόπιο 14/08 Κριός .

Υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού, μπορεί να μάθετε κάτι για έναν/μία φίλο/η που πάντα υποπτευόσασταν -και ελπίζατε- αλλά ποτέ δεν τολμήσατε να ρωτήσετε. Το τι θα κάνετε στη συνέχεια με βάση αυτές τις πληροφορίες εξαρτάται από εσάς.

Όσο έχετε την ευκαιρία, καλό θα ήταν να κάνετε ένα βήμα προς την κατεύθυνση που θέλατε εδώ και αρκετό καιρό.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ξέρετε ότι τα προβλήματα στην τρέχουσα σχέση σας ξεκινούν από εσάς. Ξέρετε επίσης τι πρέπει να κάνετε για να αλλάξετε τα πάντα προς το καλύτερο.

Ίσως όμως το τρέχον πλανητικό σκηνικό είναι αυτό που θα σας ωθήσει στη λήψη αυτής της σημαντικής απόφασης που μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στις ζωές και των δυο σας.

Το σίγουρο είναι ότι θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο 14/08 Δίδυμοι

Είναι εκπληκτικό το πώς οι φίλοι μπορούν να έχουν τέτοια δύναμη στη ζωή μας και να μας επηρεάζουν μερικές φορές να κάνουμε πράγματα που θέλαμε να κάνουμε εδώ και καιρό και άλλες φορές να ενεργούμε αντίθετα από τις απόψεις μας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι σήμερα θα σας σπρώξουν να κάνετε μια σημαντική επαφή – και δεν θα το μετανιώσετε στιγμή.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια σπάνια συνάντηση με κάποιον/α που φέρνει κάτι πολύ περισσότερο από ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Φέρνει την ελπίδα στην καρδιά σας. Μπορεί να έχετε δει λίγες φορές αυτό το άτομο, αλλά ένα συγκεκριμένο περιστατικό φαίνεται να σας συνδέει με έναν ιδιαίτερα ισχυρό τρόπο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 14-18/08 Μιλούν για τον Έρωτα

xartomanteia

Ωροσκόπιο 14/08 Λέων

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικές υπέροχες αλλαγές και μεταμορφώσεις που θα επηρεάσουν την ερωτική σας ζωή. Υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού, ανακαλύπτετε ότι με λίγη εφευρετικότητα σας ανοίγει μια πόρτα σε έναν κόσμο ευκαιριών, που θα κάνει πραγματικά θαύματα τόσο για εσάς όσο και για τον/την σύντροφό σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το πρώτο βήμα και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Κάποια πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο μυστικό που μπορεί να δημιουργεί εμπόδια ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας και να μην αφήνει την σχέση σας να προχωρήσει. Όπως είναι φυσικό, αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι μήπως σας ξεφύγει κάτι αλλά η αλλαγή που θα προκύψει θα αξίζει τον κόπο.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 14/08 Ζυγός

Ένα σοβαρό γεγονός ή μια συνάντηση μεταξύ φίλων και συνεργατών μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα κάποιες αλλαγές που πραγματικά θα σας εκπλήξουν. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δείτε κάτι που δεν μπορούσατε να παρατηρήσετε στο παρελθόν. Αν και μπορεί να σας φαίνεται λίγο δύσκολο να το διαχειριστείτε, τουλάχιστον ξέρετε πού βρίσκεστε και μπορείτε να προσαρμοστείτε ανάλογα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σε ένα εκπαιδευτικό ή πνευματικό περιβάλλον ο έρωτας παίρνει μια ενδιαφέρουσα τροπή, ειδικά υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Σας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο πολύ ξεχωριστό άτομο το οποίο έχετε βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό όχι μόνο αναπτερώνει τις ελπίδες σας, αλλά σας δίνει και κάποιο ραντεβού για να προσμένετε στο άμεσο μέλλον.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η επιθυμία να γνωρίσετε τον κόσμο σας χτυπάει την πόρτα. Είτε σκέφτεστε να μετακομίσετε, είτε έχετε κάνει μια σχέση με κάποιον/α από άλλη χώρα που έχει πολύ βαθιά επίδραση στη ζωή σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σας. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε ευκαιρίες που θα σας το επιτρέψουν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μια σοβαρή σχέση μπορεί να γίνει ακόμη πιο σοβαρή, λόγω μιας σημαντικής δέσμευσης ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Δεν πρόκειται για χαλαρές κουβέντες και υποσχέσεις αλλά για ένα πολύ μεγάλο βήμα προς το μέλλον που αποφασίζετε να κάνετε από κοινού. Υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού, η σχέση σας περνάει στην επόμενη φάση.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 14-18/08 Μιλούν για τον Έρωτα

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Κάτι που εμφανίζεται ως μια εξαιρετική ιδέα μπορεί να οδηγήσει εσάς και τον/την σύντροφό σας να πάρετε μια απόφαση που θα εμβαθύνει τη σχέση σας με περισσότερους από έναν τρόπους. Με την βοήθεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού, θα έχετε την ευκαιρία να μεταμορφώσετε έναν τομέα της ζωής σας, πράγμα που θα σας φέρει πιο κοντά και θα κάνει και τους δυο σας περισσότερο ευτυχισμένους.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είναι περίεργο πώς η αλλαγή μιας μικρής λεπτομέρειας μπορεί να αλλάξει τόσα πράγματα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό έχει να κάνει με την αλλαγή και την μεταμόρφωση. Αυτό θα επηρεάσει τόσο τον τρόπο έκφρασης σας αλλά και τις ικανότητές σας. Αλλά το πιο σημαντικό, σας οδηγεί σε ένα περιβάλλον, όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε κάποιον/α που θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia