Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 15/08 Κυριακή

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 15/08 Κυριακή .

Ωροσκόπιο 15/08 Κριός .

Προτιμάτε οι σχέσεις που κάνετε να πηγαίνουν κάπου, κατά προτίμηση κάπου συναρπαστικά. Όσο περισσότερες εκπλήξεις σας κάνει ο/η αγαπημένος/η σας, τόσο περισσότερο σας αρέσει.

Σήμερα, ετοιμαστείτε να ακολουθήσετε κάποιους δρόμους που μπορεί να σας οδηγήσουν σε νέα και συναρπαστικά μέρη.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μια συζήτηση που θα κάνετε σήμερα θα σας οδηγήσει σε μέρη που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε καν αν πλησιάσετε.

Μια λέξη που θα μπορούσε να αναφερθεί είναι η «δέσμευση».

Μια άλλη είναι η λέξη «αγάπη». Θα ξεκινήσετε την μέρα σας με μια υπέροχη σχέση και θα την τελειώσετε με την αίσθηση ότι ανακαλύψατε την αδερφή-ψυχή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο 15/08 Δίδυμοι

Η σημερινή είναι μια ιδανική μέρα για να μιλήσετε με φίλους και συναδέρφους. Αν και αυτό δεν ακούγεται σαν κάτι παράξενο, τα άστρα ευθυγραμμίζονται για να φέρουν επιπλέον ζωντάνια στην συζήτηση. Θα έχει πολλή ενέργεια και πάθος. Εάν πρέπει να πείτε σε κάποιον/α πώς νιώθετε, τότε αυτή είναι η μέρα για να το κάνετε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Κατά την διάρκεια μιας συζήτησης που αφορά αξίες ή θέματα για τα οποία έχετε ισχυρές απόψεις, μπορεί να γοητευθείτε από ένα συγκεκριμένο άτομο που φαίνεται να μοιράζεται τις ίδιες ιδέες και τα ιδανικά με εσάς. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η συζήτηση θα είναι το κλειδί για πολύ περισσότερα πράγματα από όσα θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/08 – Εξηγήσεις ερωτικές – Νέα από τα παλιά

xartomanteia

Ωροσκόπιο 15/08 Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πείτε σε ένα κοντινό σας πρόσωπο πώς αισθάνεστε για αυτό. Υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα που σας βοηθά να εκφράσετε το βάθος των συναισθημάτων σας χωρίς να ακούγεστε υπερβολικοί. Οι σχέσεις σας μπορούν να περάσουν μέσα από μερικές υπέροχες μεταμορφώσεις.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι οι κατάλληλες λέξεις φαίνεται να σας έρχονται εύκολα σήμερα. Υπάρχει επίσης μια πυγμή και ένταση σε αυτές, οπότε αν σκέφτεστε να πείτε σε κάποιον/α πώς ακριβώς αισθάνεστε, οι δηλώσεις σας θα είναι γεμάτες πάθος. Εάν υπάρχει κάτι που πρέπει να συζητήσετε, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 15/08 Ζυγός

Η σημερινή είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα από όλες τις απόψεις. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό την καθιστά ιδανική για να επικοινωνήσετε με νέα άτομα και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Είναι ώρα για διασκέδαση και γέλιο, για να ανακαλύψετε πολλά πράγματα ο ένας για τον άλλον, και τέλος να πείτε πώς αισθάνεστε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας κάνει να αισθάνεστε χαρούμενοι και δραστήριοι. Ωστόσο, φέρνει μαζί της κάποιες συζητήσεις στις οποίες θα ακουστούς αλήθειες. Πολλοί άνθρωποι το εκτιμούν αυτό, καθώς δεν συμβαίνει συχνά να ακούς την αλήθεια. Αλλά καθώς είστε ευαίσθητοι, θα προτιμούσατε να ακούσετε και κανένα ψέμα.

dream

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η αγάπη, η φωτιά και το πάθος είναι οι λέξεις-κλειδί της σημερινής μέρας. Και σίγουρα αυτές οι έννοιες δεν θα μείνουν στα λόγια. Μπορείτε επίσης να συζητήσετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε με τον/την αγαπημένο/η σας νέους τομείς ενδιαφέροντος, που θα κρατήσουν ζωντανό τον έρωτά σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Εάν έχετε ήδη μόνιμη σχέση, το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει την ευκαιρία να την εμβαθύνετε συζητώντας εκείνα τα θέματα που μέχρι τώρα έμεναν στο περιθώριο αλλά χρειάζεται να εξεταστούν περαιτέρω. Υπάρχει μια πιθανότητα να ξεκαθαρίσετε κάποιο θέμα, που ενώ δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό, προκαλεί γκρίνιες. Στη συνέχεια, απολαύστε μια υπέροχη βραδιά μαζί – ίσως με ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα εστιατόριο.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/08 – Εξηγήσεις ερωτικές – Νέα από τα παλιά

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η σημερινή θα είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα, και σίγουρα δεν θα σας λείψει η παρέα. Εάν τον τελευταίο καιρό, αισθάνεστε ότι ο/η σύντροφός σας σας αγνοεί, όλα αλλάζουν σήμερα. Υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού, ο ρομαντισμός και το πάθος ενισχύονται και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε σχεδόν οποιοδήποτε ζήτημα με τον/την σύντροφό σας. Θα περάσετε μια αξέχαστη βραδιά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τα πιο περίεργα πράγματα μπορούν να συμβούν ενώ εργάζεστε. Υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού να περιμένετε μια ρομαντική συνάντηση, που θα σχετίζεται με τη δουλειά σας, ή μια συζήτηση που θα σας οδηγήσει πολύ γρήγορα να κάνετε το είδος της σχέσης που πάντα θέλατε. Να περιμένετε μια υπέροχη βραδιά, όπου θα συζητήσετε με κάποιον/α με τον/την οποίο/α θα μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia