Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 16/08 Δευτέρα

sxeseis-sagapw

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 16/08 Δευτέρα .

Ωροσκόπιο 16/08 Κριός .

Πόσο μακριά είστε αποφασισμένοι να φτάσετε για να διακηρύξετε την αγάπη σας για κάποιον/α; Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι σήμερα έχετε κάθε ευκαιρία όχι μόνο να του/της πείτε αλλά και να του/της δείξετε πόσα σημαίνει για εσάς.

Το περιβάλλον θα είναι τέλειο είτε πρόκειται να βρεθείτε σε κάποια παραλία Είτε είστε στο σπίτι. Το συναίσθημα είναι αυτό που θα βάλει την τελική πινελιά.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Υπάρχει μία ισχυρή ενέργεια στην ατμόσφαιρα σήμερα, που θα μπορούσε πραγματικά να μεταμορφώσει προς το καλύτερο κάθε σχέση που θα θέλατε να αλλάξετε.

Το κλειδί είναι να αναλάβετε δράση όταν πρέπει. Σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε μία σημαντική σχέση για εσάς και θα πρέπει να την αρπάξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 16/08 Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μερικές ενδιαφέρουσες εμπειρίες στον ερωτικό τομέα. Θα έχετε την ευκαιρία να παρασύρετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι στη δίνη του πάθους. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε και προτιμάτε να κρατήσετε μία πιο αποστασιοποιημένη στάση, μπορείτε να το κάνετε αλλά θα χάσετε μία σπουδαία ευκαιρία.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας μεταφέρει σε ένα ενδιαφέρον μέρος που σχετίζεται με την καριέρα σας. Μια συγκεκριμένη επαφή μπορεί να γίνει πιο βαθιά και να μετατραπεί σε κάτι ιδιαίτερο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μικρό περιστατικό που θα πυροδοτήσει όλο αυτό το κρυμμένο πάθος. Εάν έχετε ήδη μία μόνιμη σχέση, να περιμένετε ότι σήμερα θα μεταμορφωθεί σε κάτι ιδιαίτερα παθιασμένο που θα δώσει λάμψη στη ζωή σας για αρκετό καιρό.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία  – Εξηγήσεις ερωτικές – Νέα από τα παλιά

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 16/08 Λέων

Δεν υπάρχει τίποτα ξενέρωτο στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα έχετε κάθε ευκαιρία να εξερευνήσετε κάποια απάτητα κομμάτια της σχέσης σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ισχυρή ενέργεια, που μπορεί να μετακινήσει όλα τα εμπόδια. Αν φοβάστε μήπως παρασυρθείτε από το πάθος, καλύτερα να μείνετε μακριά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μην περιμένετε μία συνηθισμένη μέρα σε ό, τι αφορά τον/την σύντροφό σας και τη σχέση σας. Οτιδήποτε στην κυριολεξία θα μπορούσε να συμβεί υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Αν είχατε σκοπό να πείτε σε κάποιον/α πώς νιώθετε, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε το δεσμό σας σε τρομερά σύντομο χρονικό διάστημα. Θα αισθανθείτε σαν να τον/την γνωρίζετε από πάντα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 16/08 Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι σας περιμένει μία συναρπαστική μέρα. Υπάρχει μία ισχυρή ενέργεια γύρω σας που δεν δέχεται το όχι. Η δράση είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματα. Συνήθως σας αρέσει να μιλάτε, αλλά σήμερα οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Να είστε έτοιμοι να δείξετε στον/στην αγαπημένο /η σας πώς ακριβώς αισθάνεστε. Θα έχετε την επιθυμητή ανταπόκριση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ενώ κάνετε τις συνηθισμένες σας δραστηριότητες συναντάτε τη μαγική δύναμη της σημερινής μέρας. Εάν φοβάστε το πάθος με κεφάλαιο «Π», τότε ίσως θα ήταν καλύτερο να μείνετε όσο πιο μακριά μπορείτε. Μόλις μπλεχτείτε στην κατάσταση που μπορεί να δημιουργηθεί υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού θα είναι πολύ αργά και πιθανότατα δεν θα θέλετε να φύγετε.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Τοξότης

Καθώς είστε γενικά ερωτευμένοι με τον έρωτα, θα λατρέψετε το σημερινό πλανητικό σκηνικό, που σας φέρνει αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας σε ό, τι αφορά μία συναρπαστική ερωτική κατάσταση. Αν φλερτάρετε με κάποιο καινούργιο άτομο μπορεί να αισθανθείτε ότι το γνωρίζετε σε όλη σας τη ζωή – ίσως και σε παραπάνω από μία ζωές. Ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε!

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Υπάρχει κάτι έντονο και παθιασμένο καθώς και μυστηριώδες στα γεγονότα της σημερινής ημέρας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό αναδεικνύει μία επαφή που μπορεί να μην γνωρίζει κανείς. Φαίνεται ότι κάτι είχε μείνει κρυφό εδώ και αρκετό καιρό για τους δικούς σας λόγους. Αυτός ο δεσμός βαθαίνει ιδιαίτερα σήμερα και το αποτέλεσμα μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία  – Εξηγήσεις ερωτικές – Νέα από τα παλιά

dream

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η σημερινή είναι μία μέρα κατά την οποία μπορεί να μην ξέρετε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε επαφή με κάποιον/α που θα σας ενθουσιάσει. Μπορεί να πρόκειται για ένα άτομο που μέχρι τώρα ήταν φίλος /η σας ή ακόμα και φίλος φίλου. Δεν υπάρχει περίπτωση να το αγνοήσετε. Σίγουρα θα υπάρχει συνέχεια μετά το σημερινό.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τα χρήματα μπορούν να διεγείρουν τον έρωτα σε συγκεκριμένες συνθήκες. Η σημερινή είναι σίγουρα μία μέρα, όπου θα υπάρχει πάθος και ένταση στην ερωτική σας ζωή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό αποκαλύπτει ότι θα ανακαλύψετε πόσο ταιριάζετε με ένα άλλο άτομο και πόσο μακριά είναι έτοιμο να φτάσει για να σας κερδίσει. Και κάπως έτσι τα χρήματα μπορεί να είναι η σπίθα που θα ανάψουν την φωτιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot