Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 17/08 Τρίτη

imerisies-19314-oneirokriths

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 17/08 Τρίτη .

Ωροσκόπιο 17/08 Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει μερικές ενδιαφέρουσες σκέψεις σχετικά με την τελευταία σας κατάκτηση. Η σημερινή είναι μία υπέροχη μέρα για να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον με έναν πολύ προσγειωμένο τρόπο.

Δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες ή εκδηλώσεις αγάπης. Απλά να είστε παρόντες στη στιγμή. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε το δέσιμο ανάμεσα σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να επιδιώξετε την ευχαρίστηση και να κάνετε ένα διάλειμμα από όλες τις υποχρεώσεις τις οποίες έχετε επωμισθεί τον τελευταίο καιρό.

Είναι σημαντικό να βγείτε από το σπίτι, ειδικά με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Μπορεί τελευταία να έχετε απομακρυνθεί για διάφορους λόγους, οπότε σήμερα μείνετε μαζί τους και δώστε τους τον καλύτερο σας εαυτό.

Να είστε βέβαιοι ότι θα σας το ανταποδώσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 17/08 Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά αρμονικό, αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι υπερβολικά εκλεπτυσμένο για τα γούστα σας. Ωστόσο, θα ήταν μια καλή στιγμή για να μάθετε πραγματικά πώς αισθάνεστε για κάποιον/α ξεχωριστό/ή ή πώς αισθάνεται εκείνος/η για εσάς. Παρόλο που τα συναισθήματα σας θα κινούνται από το ένα άκρο στο άλλο, μπορεί να ανακαλύψετε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας είναι υπέροχη και σας δίνει μια αίσθηση ασφάλειας σχετικά με την σχέση σας. Ίσως ήρθε η ώρα να ψιθυρίσετε μερικά γλυκόλογα, να μιλήσετε για τα παλιά και να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον. Είναι μια καλή στιγμή για να επιβεβαιώσετε πώς αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον και να εκδηλώσετε τον έρωτά σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 17-19/08 – Νέα πρόσωπα και παλιές υποθέσεις

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 17/08 Λέων

Σήμερα θα κατοχυρώσετε όλα τα κέρδη που έχετε μαζέψει τις τελευταίες εβδομάδες στον ερωτικό τομέα. Υπάρχει μια καθησυχαστική και σταθερή ενέργεια στην ατμόσφαιρα. Είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με ήρεμο και χαλαρό τρόπο. Υπάρχει ροή ενέργειας και οι δονήσεις είναι ιδανικές για να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό κλίμα. Ίσως δεν νιώθετε τόσο πάθος, αλλά αισθάνεστε ευτυχισμένοι μόνο αι μόνο που είστε μαζί με τον/την σύντροφό σας. .

Ωροσκόπιο Παρθένος

Υπάρχει μια πολύ γλυκιά και ήρεμη ενέργεια στην ατμόσφαιρα σήμερα που σας κάνει να αισθάνεστε επιθυμητοί και απαραίτητοι. Θα σας βοηθήσει να γειώσετε την σχέση σας. Η σημερινή είναι μια υπέροχη μέρα, όπου σας αρκεί να είστε μαζί με τον/την σύντροφό σας και να μοιράζεστε τα πάντα, είτε πρόκειται για φαγητό, συζήτηση, μουσική, μια έξοδο ή απλώς η ιδέα να μην κάνετε τίποτα συγκεκριμένα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 17/08 Ζυγός

Υπάρχει κάτι σχεδόν μυστηριώδες στον έρωτα σήμερα. Είτε οι άνθρωποι γνωρίζουν μια συγκεκριμένη σχέση στην οποία εμπλέκεστε είτε όχι, θα έχει ιδιαίτερη σημασία. Υπάρχει χρόνος για να μοιραστείτε πράγματα με τον/την σύντροφό σας. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ιδιαίτερο δώρο για να του/της δείξετε πώς νιώθετε. Αυτό σίγουρα θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του/της.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η σημερινή είναι μια εξαιρετική μέρα για κοινωνικές συναναστροφές και για να περάσετε χρόνο με εκείνους τους φίλους που είναι οι βασικοί άξονες της ζωής σας. Αν τον τελευταίο καιρό έχετε δυσκολευτεί από τα άγχη και την πίεση της καθημερινότητας, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσετε με την παρέα τους και απλά να είστε ευγνώμονες που τους έχετε στην ζωή σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κάνετε νέους φίλους.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μερικές φορές ιδιαίτερη σημασία στην ζωή μας μπορεί να έχουν τα μικρά πράγματα και όχι τα μεγάλα γεγονότα. Σήμερα ίσως δεν συμβεί τίποτα εξαιρετικά συναρπαστικό, ωστόσο αισθάνεστε πραγματικά ότι βρίσκετε κατανόηση και χαρά στην σχέση σας. Μπορεί να μην συμβεί κάτι φοβερό, ωστόσο αισθάνεστε πολύ ασφαλείς και ευγνώμονες για το πού βρίσκεστε τώρα.

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα μπορεί να μην καλύψουν πολλά θέματα, αλλά θα σας δώσουν την ευκαιρία να μοιραστείτε τρυφερά συναισθήματα και γλυκές αναμνήσεις. Υπάρχει μια αίσθηση νοσταλγίας για γεγονότα που θα θυμάστε για αρκετό καιρό. Ίσως είναι μια καλή στιγμή για να βρεθείτε με φίλους και να θυμηθείτε τα παλιά, οπότε βγάλτε έξω την ατζέντα σας και κάντε μερικά τηλεφωνήματα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 17-19/08 – Νέα πρόσωπα και παλιές υποθέσεις

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια ιδιαίτερα αρμονική ημέρα. Θα απολαύσετε μερικές υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφό σας, ειδικά αν τις σχεδιάζετε εκ των προτέρων. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιο ξεχωριστό άτομο και να θυμηθείτε τα παλιά. Τι θα λέγατε αν δείχνατε την στοργή σας με ένα δώρο; Εάν έχετε καλή παρέα, θα θυμάστε αυτή τη μέρα για πολύ καιρό.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δίνει μια γήινη γοητεία στην ερωτική σας ζωή. Η μέρα μπορεί να μην είναι του γούστου σας, για πολλούς λόγους, καθώς δεν έχει στοιχεία έντασης και πάθους, αλλά θα σας μείνει αξέχαστη, καθώς φέρνει την δυνατότητα να εμπιστευθείτε σε κάποιον/α ξεχωριστό/ή τα πιο βαθιά και τρυφερά σας συναισθήματα. Αυτό φέρνει μια αίσθηση ζεστασιάς στην καρδιά σας, που δεν θα σβήσει εύκολα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot